Jarane, Giro i Tour protutnje kroz mjesto, za dan-dva sve gotovo.made_in_sarajevo wrote: ↑09/10/2021 15:34 Ma ja sta levati biciklisti znaju, sta giro di italia zna, toure de france. Tamo neko selo zaradi para, promocija ali sta levati znaju.
Inace svjetski sampionati moze jedino biti + za vladu. Sto su se guzve stvorile eh to pitajte organizatore i policiju. Ja nigdje nisam vidio clanak bit ce trka, a drugo policija se pogubila totalno. Prvo jutros u lukavici ja usao na parking i da izadjem kaze policajac hajde gas i to je to. Sljedeci me zaustavlja nakon 50m kaze ne moze dalje haj na parking i cekaj sad. Sreca kroz parkinge mogao sam proci pa izmedju zgrada. Pa reko kako cu do dobrinje doci, kaze ne znam ja ne moze dalje. Policija na ilidzi ista stvar, pojma nemaju sta rade i kako da ociste. Organizatori i policija su ovo najvise zasrali.
U Sarajevu svaki vikend neko blokira saobraćaj zbog kojekakvih Giro i Tour.
Samo neko ko je zaista zlonamjeran ili troler može tvrditi da je za Sarajevo pozitivno što se svaki vikend blokiraju saobraćajnice i pravi kolaps u saobraćaju, koji je ionako u qrtzu.
Nema smisla ba, previše je uzelo maha.