ma jok, nikada nisam obraćao pažnju niti se osluškujem... najednaput poželo whooosh, whoosh... ali samo čujem kad je tišina pred spavanje. Inače ne bih ni primjetio. i to samo na jedno uho.banjaluka078 wrote: ↑08/10/2021 21:55Eto, ja nisam bila vakcinisana ni pretprošle ni prošle godine, pa kad legnem imam "whooosh, whooosh, whooosh" u lijevom uhu, bukvalno kao kad čuejm svoje srce na UZV.
Vrat potvrđeno, u mom slučaju.
A ima i onaj fenomen da ljudi poslije vakcije krenu da se osluškuju i onda čuju svašta. Do tad jednostavno nisu obraćali pažnju na svoje tijelo, jer im ništa nije govorilo da bi trebali, a onda prime vakcinu i krenu iščekivati....i primijete svašta na šta prije jednostavno nisu obraćali pažnju.
Za vrtoglavice poslije vakcina (iz meni bliskih primjera Fajzer i Kinez) znam i za grčenje mišića natkoljenice.
znaš li za slučajeve poremećaja ciklusa kod ženskih osoba. Ovo ozbiljno pitam.. jer ja znam dosta ženskih kolega, da imaju probleme.
IZVOR BBC:
Covid vaccine: Period changes could be a short-term side effect
https://www.bbc.com/news/health-56901353
I tako kad počnemo nabrajat side effects, bome nabere se njih, a lista još otvorena.