Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nisam prestao sam pisati tu ima dvije godine, kako je dosao Kasumović sve je umrlo tako i ova stranica za prijavljivanje problema gradjana. U proceduri i tako mjesecima.
jasko_ba wrote: ↑08/10/2021 14:27Samo ovo ljudi. Sve jarani Nivelacije na fejsbuku odatle ovo svakodnevno jebavanje u mozak
Skroz besmislena kampanja.
Makar ovdje, na forumu, pisu ljudi solidne pismenosti i znanja. Niko nikome ne moze promijeniti misljenje, a narocito ne seljackim SDA pamfletima.
Nivelacija i Casual bi imali vise sanse u Stranjanima i Babinu. Tamo ipak obitava nesto gluplji narod, skloniji ideologiji Mulahasica i slicnih.
Mada, plasim se da ih je Kasumovic unistio u seoskim sredinama. Ne prestaje asfaltirati sela, obnavljati domove i kojeata, jer zna da u tome lezi izborni profit.
...
Grad svakako nece glasati za SDA taman da nas Kasumovic zaspe hemijskim oruzjem. Sa tim je zavrseno.
Casual's wrote: ↑08/10/2021 14:53Kiki, drzi se Sarajeva i tise malo. Zenicanin, a ne zna gdje su Stranjani...
Znam gdje su Babino, Pehare, Lukovo polje, Raspotocje, Lokvine, Janjici, Gradiste, Tetovo... Znam da je Svice negdje iznad Pehara. Znam da su Ricice negdje gore ali ne znam gdje tacno. Znam da je Drivusa negdje oko Janjica. Znam da je Cajdras negdje oko Lokvina.
Da me ubijes ne bih znao gdje su Briznik, Orahovica, Hece, Tisina, Gorica, Sopotnica, Kacuni i golima drugih sela za koje sam cuo, ali niti znam niti me zanima gdje se nalaze. Nemam pojma ni u kojem su pravcu.
Kada sam prvi put isao u Lokvine (da se nadjem sa jednom osobom) koristio sam navigaciju, svih mi mrtvih i zivih.
Nivelacija wrote: ↑08/10/2021 15:31
Ovo ti je grant od 600 miliona koje je dobila cijela BiH cijela a ne kredit kao inače..moraš pratiti na času.
Ne moze tako u sve se uplices a osnove ne znas jebemu miša.
Već imamo ogroman dug a nista nismo napravili. Zaduzili se milijarde da bi kupili socijalni mir.
...
I ako je grant od EU, zasto se njima ne zahvalis, u ime Kakanjaca i Tesnjaka?
Pa sta si ti mislio nego da cemo dati Tesnjacima, Kakanjcima, Visokom, Žepču, Zavidovicima ipak oni nisu tolike budale da prime migrante u svoj grad i da im ta porodica( muz i zena) izvlace 20 000 KM mjesečno iz budzeta a oni rade za 500 maraka i smrzavaju se po stanovima. Nije niko budala da to finansira.
Već imamo ogroman dug a nista nismo napravili. Zaduzili se milijarde da bi kupili socijalni mir.
...
Pa sta si ti mislio nego da cemo dati Tesnjacima, Kakanjcima, Visokom, Žepču, Zavidovicima ipak oni nisu tolike budale da prime migrante u svoj grad i da im ta porodica( muz i zena) izvlace 20 000 KM mjesečno iz budzeta a oni rade za 500 maraka i smrzavaju se po stanovima. Nije niko budala da to finansira.
Samo još jedna stavka, uskopljanski pacov se propagandno naziva migrantom, isti kriterij treba primijeniti i na ove iz pripizdina 30 km vazdušne linije od Zenice, tipa Husinih Obrenovaca ili FederOOcijine selendre, kojoj sam zaboravio ime, a bliža je Merkuru nego Zenici.
HakanSukur wrote: ↑08/10/2021 17:11
Samo još jedna stavka, uskopljanski pacov se propagandno naziva migrantom, isti kriterij treba primijeniti i na ove iz pripizdina 30 km vazdušne linije od Zenice, tipa Husinih Obrenovaca ili FederOOcijine selendre, kojoj sam zaboravio ime, a bliža je Merkuru nego Zenici.
Ma sav Babinski sliv su migranti i to gori od Fude
Digla_da_kreci wrote: ↑08/10/2021 14:25
Gledam sad na fejsu: prica se o tome kako jos uvijek nema grijanja i bude li ih stid fakturisati uplatnice gradjana... i moj poznanik odgovara: rade na kolektivnom imunitetu, a ko prezivi zimu treba duplo da placa.
Pustili bi oni grijanje da mogu...Ja im ne vjerujem da ce pustiti i 15.10... Oni sad Boga mole da ugrije 15-og da ne moraju pojacavati, ako uopste ukljuce.
...
A to Nezir Pivic i ostale SDA seljacine nisu migranti?
HakanSukur wrote: ↑08/10/2021 17:11
Ma sav Babinski sliv su migranti i to gori od Fude
Zamolio bih da se ne vrijeđaju migranti. Vi pričate o parazitima.
Kakvo raspadanje ako izgube izbore hah sto me nasmija .
Ti su ljudi pokrali od rata na ovamo da imaju za sedam susnih godina. Na racunima sta imaju i koju sve imovinu imaju SDA mafija vi ko da ste prespavali trideset godina. Donacije,budeti,krediti,javne firme to je trideset godina pod njihovom kontrolom.
Al ako je rjesenje ovaj lopovcina iz Vakufa alal vam ku.ac al ga izabraste. Al daba pisati. Narod je pokvaren i to zasluzuje. Sirotinja samo nek dobije i litar ulja prodat ce se . Kamoli za platu i topli od milju ajajajaj. San zivotni.
Daft Haruki wrote: ↑08/10/2021 22:01
Kakvo raspadanje ako izgube izbore hah sto me nasmija .
Ti su ljudi pokrali od rata na ovamo da imaju za sedam susnih godina. Na racunima sta imaju i koju sve imovinu imaju SDA mafija vi ko da ste prespavali trideset godina. Donacije,budeti,krediti,javne firme to je trideset godina pod njihovom kontrolom.
Pogledaj izbore od rata naovamo, SDA se kontinuirano urusava.
Jedinstvo stranke je uvjetovano bitisanjem na vlasti jer se radi o interesnoj skupini. Kada na svim nivoima postanu opozicija, postojanje stranke ce izgubiti smisao. Misevi ce napustiti brod koji tone, spasavat ce se pojedinacno.
Ne treba praviti famu oko SDA, radi se o primitivnim lopovima. Propale su mnogo jace organizacije od njihA. Sve ima svoj vijek trajanja a oni su pred istek roka.