Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raigor Stonehoof wrote: ↑07/10/2021 13:10
Nismo mi, nego vas sponzor, valjda oni znaju
a to sto ovaj jos ne smije u javnost s pricom je druga prica
bice reakcija, bice povlacenja u rupu poput arsle
Šta će još biti? Kakva će biti zima? Idu li energenti još gore?
Hoće li biti snijega uskoro?
Kako ćemo proći s Kazahstancima i ostalo čitajte na foumu Klix portala, jer tamo se prvo daju odgovori prije samog događaja.
@sime_cipol Ko kakav sponzor, prodali vas Malezijcima bez da vam predsjednik ista zna o tome.
Takva dezinformacija se ne bi nikad pojavila u Premierovom biltenu.
Prvo pišu kako ce Željo dobiiti 30 milja od saveza, zatim pisu da su racuni blokirani (samo što ne znaju objasniti gdje ce leci te pare, ako je blokada), a onda se sami sebi kleberaju i stancaju smajlije
Uvijek su se isticali sa svojim specificnim komunalnim humorom
LSD wrote: ↑06/10/2021 12:30
Jao jao njihovog komunalnog humora kad se na silu sami sebi klebere i stancaju smajlije
Ono se lafo iznerviralo zbog loseg sudjenja Zelji
Pa da vi ste sad pudlica bez para bez morala bez svoje JA klub koji ne na ivici gašenja i kao takav ne predstavlja nikakvu prijetnju čak štaviše simpaticni ste kad otkinete Vicinom Borcu bod.
LSD wrote: ↑06/10/2021 12:30
Jao jao njihovog komunalnog humora kad se na silu sami sebi klebere i stancaju smajlije
Ono se lafo iznerviralo zbog loseg sudjenja Zelji
Pa da vi ste sad pudlica bez para bez morala bez svoje JA klub koji ne na ivici gašenja i kao takav ne predstavlja nikakvu prijetnju čak štaviše simpaticni ste kad otkinete Vicinom Borcu bod.
Jah, zato se vi satraste pišući o nama na ovoj temi, mjesecima, toliko smo bez svog JA ne postoje drugi navijaci koji su toliko optereci pisanjem o Želji kao pitice, 90 % postova na ovoj temi je o Želji i dolazi sa vaše strane, samo vi i pišete ovdje o najvecem bh klubu, a sve lafo neka gluma kako nekoga ismijavate
Jah, zato se vi satraste pišući o nama na ovoj temi, mjesecima, toliko smo bez svog JA ne postoje drugi navijaci koji su toliko optereci pisanjem o Želji kao pitice, 90 % postova na ovoj temi je o Želji i dolazi sa vaše strane, samo vi i pišete ovdje o najvecem bh klubu, a sve lafo neka gluma kako nekoga ismijavate
Zato što nije dovoljno da vas samo prcamo verbalno želimo da i u životu izvan foruma osjecate depresiju i strah zbog velikog Sarajeva kojem su opet ubrizgane pare i od naredne sezone opet ide period dominacije.
Dakle nije dovoljno da ste na asfaltu želimo vas malo i udarati dok ste na dnu.