Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel mi moze neko potvrditi ako zovem brojeve iz Srbije da li se sad racuna bez roaminga? Konkretno imam Extra S paket pa ako zovem Srbiju da li ce mi dodatno naplatiti ili ce mi se umanjiti minute iz paketa?
Izgleda nema više Redmi Note 10 Pro u Telecomu. Više zarade na Poco X3 Pro pa zato njih imaju skoro svugdje na stanju i toliko su uložili na njegov marketing, a Redmi Note 10 Pro će izgleda skroz ukinuti jer na webshopu piše da se može uzeti samo uz "net flat video nadzor 8" paket, za ostale pakete izbaci grešku "proizvod je nedostupan"
Čekao ga mjesecima, pripremio maskicu. zaštitno staklo za ekran i kameru, sve čekao da stigne iz Kine i na kraju sada ništa od njeg...
Dok se ne pokrenu srpske verzije Arena 9 i 10 nece ih ni biti. Samo kod nas je dostupna arena sport 1 HR. Do sada srpske verzije Arena 1-8 su dostupne u Srbiji, CG, KiM i Makedoniji.
Srpske arene imaju manji logo i plocicu "UŽIVO" dok hrvatske imaju veci logo i plocicu "LIVE". Sto pojedini forumasi ne primjecuju te razlike vec samo brojeve je drugi par opanaka.
Docice sigurno odmah i na telecom kada ih puste, samo u kojem obliku u sklopu hd paketa ili poseban paket sto bi i realno bio jer i arene trebaju neki povrat napraviti ulozenih sredstava
da 1-4 ostaju kako jeste a 5-10 idu u taj dodatni paket ili sve da prebace u poseban arena paket ali ne bi onda trebao biti skuplji od 5 KM
REDDEVILS wrote: ↑05/10/2021 14:28
Vjerovatno će doći i na BH Telecom
Pusti ti njega on je onaj Iza Prozora, Iza Horizonta, aleja serije, serye Synk, Gorka Dinja i jos mnogi drugi. Na dan pravi 10 nickova a uvijek se oda sa svojim Filips boy TV aparaticem nakacenim na zidic uz konstantno pominjanje msat
Na drugoj temi veli nema novih arena do kraja godine ovdje ih prizeljkuje krajem mjeseca ali samo ide na msat
kabas wrote: ↑05/10/2021 14:57
Može li više uređaja istovremeno koristiti mojawebtv? Konkretno mislim na paket 9,99KM, za ljude koji imaju net od drugog provajdera.
kabas wrote: ↑05/10/2021 14:57
Može li više uređaja istovremeno koristiti mojawebtv? Konkretno mislim na paket 9,99KM, za ljude koji imaju net od drugog provajdera.
Hvala ti drug, Znaci dobar ovaj Xiaomi. Ali TP-Link je TP-Link, a sta mislis o D-Link ruterima?
Ne znam da li je dobar? Naveo sam ga kao primjer nekog jeftinijeg routera.
Mislim da ima ovakav i sa 5 Ghz, i da je cijena oko 40 KM.
Više sam mislio na to da ne bacaš pare za nešto skupo, ako ga misliš samo koristi da proširiš mrežu.
Može poslužiti i WiFi Extender. Ne zauzima prostor.
escobar__ wrote: ↑05/10/2021 13:02
Ne računa, računa se kao poziv ka Srbiji, roaming regulativa nema veze s tim.
Ne kontam sta je onda drugacije?
Drukčije je to što kad odeš u srbiju i primiš poziv ne naplaćuju ti onu naknadu koju inače bi. Također, brojeve iz Bosne i Hercegovine kad si u srbiji (u roamingu) zoveš po cijeni kakva vrijedi u našoj zemlji (i u tom slučaju ti troši prvo minute uključene u paket, a onda naplaćuje dodatno).
Poziv ka brojevima iz srbije je nešto drugo, to se smatra međunarodnim pozivom i on ti se naplaćuje po cijeni kakva vrijedi za tvoju tarifu.