Neki od prijedloga za pse i vlasnika- ubiti, zaklati, iskasapiti, isjeci na komade... Ko je vas povrijedio, pa ste toliko puni negative?
Mislim....
I zamisli kad takvi mentalni profili nabave i odgoje kerove
zašto policija ne provodi zakon?komsinica_s_drugog wrote: ↑05/10/2021 10:21Nije isto napisati da cuke treba uspavati i izmasakrirat nozem. Necemo se pravit Englezi.
Ma to ni teske psihopate ne mogu tako jednostavno. Vjerovatno iz takvih progovara gorčina, pa ne razmišljaju šta pišu, jer je lako napisati nesto aninomno.
Zasto meni to pitanje, nit sam vlast nit policija. Pitaj njih.mk ultra wrote: ↑05/10/2021 10:22zašto policija ne provodi zakon?komsinica_s_drugog wrote: ↑05/10/2021 10:21
Nije isto napisati da cuke treba uspavati i izmasakrirat nozem. Necemo se pravit Englezi.
mk ultra wrote: ↑05/10/2021 10:30 na poziciji gospođe je jako jednostavno mogao biti bilo ko, pa i dijete.
onda opravdavajte da ne bi vi isjekli cuku ko zeca...
za to vrijeme kurčeva zločinačka organizacija dogs trust za šta je nadležna? za koji god problem u vezi pasa sam zvao, nisu nadležni?
šta radi kurčeva policija kantona sarajevo. dovoljno je da prođu kroz vilsonovo jedno večer
i opet ja moram da sklanjam djecu od kurčevih pasa i kurčevih vlasnika, ja sam debil oni su full moderni, da njegov slatki cuko što neće nikome ništa ne bi u sekundi promijenio mišljenje. slobodno prebroj koliko ih ima sa brnjicom, jedan od 100.
U tom trenutku napada, ne bih birao sredstvo da odbranim nekoga. To svako ne znaci da bih ko manijak trazio cuku da ga dokrajcim. Ipak, to bi trebao zakon uraditi, jer takav cuko ne moze biti u necijem vlasnistvu.
Da je to sve kako kazes sredio bi se problem, a ovo ne jenjava.pakica_ wrote: ↑05/10/2021 11:05 Dogs trust i nije nadlezan za kvartanje u nas zakon. Oni su dosli ovdje sa parama gradjana Engleske, da kastriraju pse da bi smanjili populaciju lutalica.
Za lutalice su nadlezne opstine. Zakon koji imamo je savrsen, ali ga se ne sprovodi. Treba to gurati. Za neprovodjenje zakona nisu krivi cukoljupci, nego oni koji treba da ga provode. Ni cukoljupci ne vole da su psi na ulici.
I da, nije isto psa uspavati i iskasapiti ga nozem, utuci lopatom i stajaznam..
Haman da si bila u pravu ali iznenadio sam se kad sam vidio njene godine.pakica_ wrote: ↑04/10/2021 22:06Ako jeste vlasnica ta na koju sumnjam, sto ima divlje rotove, njenima stvarno treba konzilij dresera da bi se promijenili, jer su k'o stenci od samo par mjeseci vec pokazivali agresivu. Prvo iz straha, a onda iz nesocijalizacije, jer ih ne izvodi nikad.Bloo wrote: ↑04/10/2021 22:01
Mozda su sami izasli iz stana/haustora tu na Kulovicevoj..ili mozda lik sjedi u basti prekoputa ...ali ko bi pustio dva dobermana da setkaju okolo...em ulica prometna, em nemaju brnjice.
Vlasniku/vlasnici opaliti dobru kaznu i oduzeti pse. Jos da zivimo u bajci pa da ih se moze preodgojiti i udomiti...
Inspekcija joj je zvana vise puta, jer psi zive u strasnim uslovima. I nema samo dva![]()
Ako nije ona, ovim putem se izvinjavam, ali previse slucajnosti. Kulovica, rotovi, divlji... Mislim... 99% je to to
momak koji je bio jucer prisutan je u komentarima na clanak napisao rotovi.. zato sam i skontala ko je u pitanju.. njeni rotovi su fakat alaselamet..skafiskafsnjak wrote: ↑05/10/2021 12:10 Jel rotvajler ili doberman, mater vam jebem prepisivacku .
Jebem ti novinare glupe.
Iskreno, jucer sam se iznenadio kada sam procitao Doberman jer znam da nije takva rasa.... Dok je rotvajler nesh drugo.
Cak su u Deu zabranjeni ja mislim...
Bas tako, na Vilsonovom nikad policije, da malo proseta. Djecu moram da sklanjam kad naiđe cuko bez brnjice, a skoro je nijedan nema, ovi zajebani pogotovo.konektovan wrote: ↑05/10/2021 10:31mk ultra wrote: ↑05/10/2021 10:30 na poziciji gospođe je jako jednostavno mogao biti bilo ko, pa i dijete.
onda opravdavajte da ne bi vi isjekli cuku ko zeca...
za to vrijeme kurčeva zločinačka organizacija dogs trust za šta je nadležna? za koji god problem u vezi pasa sam zvao, nisu nadležni?
šta radi kurčeva policija kantona sarajevo. dovoljno je da prođu kroz vilsonovo jedno večer
i opet ja moram da sklanjam djecu od kurčevih pasa i kurčevih vlasnika, ja sam debil oni su full moderni, da njegov slatki cuko što neće nikome ništa ne bi u sekundi promijenio mišljenje. slobodno prebroj koliko ih ima sa brnjicom, jedan od 100.![]()
ma previse mi se fakat stvari poklopilo.. jesam sumnjala dok momak koji je bio tu nije napisao da su rotovi.. ima rotove, ima divlje rotove i zivi tu.. mislim, nema ko treci biti.. jeste ona, posto se zove na Tnadžak wrote: ↑05/10/2021 12:12Haman da si bila u pravu ali iznenadio sam se kad sam vidio njene godine.pakica_ wrote: ↑04/10/2021 22:06
Ako jeste vlasnica ta na koju sumnjam, sto ima divlje rotove, njenima stvarno treba konzilij dresera da bi se promijenili, jer su k'o stenci od samo par mjeseci vec pokazivali agresivu. Prvo iz straha, a onda iz nesocijalizacije, jer ih ne izvodi nikad.
Inspekcija joj je zvana vise puta, jer psi zive u strasnim uslovima. I nema samo dva![]()
Ako nije ona, ovim putem se izvinjavam, ali previse slucajnosti. Kulovica, rotovi, divlji... Mislim... 99% je to to![]()
Dobar dan, ja sam IME I PREZIME, molim vas s kim razgovaram.azurna_obala wrote: ↑05/10/2021 12:21 Dodje mi da im zovnem policiju, al opet bih ja najebala vjerojatno