Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑01/10/2021 10:42
Nisam shvatio iz komentara da li je ovo slikano sad nekad sa povrijeđenim Eliotom i Alkantarom, il je neka ranija slika?
Sad ovih dana. Obrati pažnju na Elliottove noge, ubačene Maneove zapravo photoshopom
Salah feels as though he is yet to reach his prime but Liverpool have been reluctant to pay what he feels he is worth because it has the potential to set a new marker in the club’s wage structure. [@JamesPearceLFC & @Simon_Hughes__]
It is Mo Salah’s preference to remain at Liverpool but he has seen how smoothly Manchester City dealt with Kevin De Bruyne’s contract negotiations and wonders why it has not been the same for him. [@TheAthletic]
jasno je da ovdje nije toliko problem salah. pa jedan alcantara ima 200k, keita i ox po 120k. problem je sto bi onda uslijedila lancana reakcija gdje bi ono koji su sad na 150-200k mogli biti nezadovoljni.
Alisson i Fabinho su vakcinisani tako da neće morati u izolaciju po povratku iz Brazila što je super, no svejedno će propustiti Watford s obzirom da je manje od 24h između utakmice reprezentacije i navedene sa Watfordom.
drug_profi wrote: ↑02/10/2021 23:53
Pa nije valjda da ima nevakcinisanih igraca?
samo oko 30% igraca u PL je vakcinisano
Only seven of the 20 teams have managed to vaccinate over half of their squad, with three clubs not vaccinating even 10 percent of their players.
Meni je to potpuno nevjerovatno. Placam te stotine hiljada sedmicno, a ti se nadas da ce te sreca posluziti i virus zaobici. I ako tebe ne zaobidje, ti ces ga donijeti na trening i izbaciti mi jos 4-5 nevakcinisanih igraca u karantin.
I gdje sam ja? Donji za 5-6 bodova i desetak miliona.
Da sam Klop, ja bih im rekao da je vakcina mandatorna, ili ce ti bolovanje biti odbijeno od plate.
Evo upravo šef slično priča.
Kaže, kako je zabranjeno piti i voziti, a nije zabranjeno biti nevakcinisan.
I jedno i drugo je ogranicavanje sloboda, samo sto nevakcinisani imaju veci štetni uticaj na drustvo.
Opservacija i logična pitanja nakon ovog Jurgenovog videa: Kako ja koji nisam vakcinisan mogu ugroziti vas koji ste već vakcinisani? Vi ste vakcinisani i sigurni ste, zar ne? Zašto vas onda boli briga jesam li ja primio vakcinu? Moje tijelo, moja odluka! To je privatni izbor svakog pojedinca. Čak ako sam i zaražen, neću vam sigurno prenijeti smrtonosnu zarazu jer ste vi već imunizirani i nemate o čemu da se brinete, zar ne? Ali ja sam za vas i dalje prijetnja, čak i nakon što ste se napucali sa 2-3 doze eksperimentalne vakcine. To je ta logika na osnovu zaključaka iz ovog Jurgenovog izlaganja. A neću ni da komentarišem ovaj dio kad poredi nevakcinisane sa pijanim vozačima Jurgene, drži se fudbala i taktike, ali nemoj mi živ bio i ti držati predavanja o najvećoj ublehi modernog vremena.
Last edited by kanguru on 03/10/2021 09:35, edited 1 time in total.