Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko se chetalja okupilo? Par stotina? Nece BN da prikaze trg u vecem planu nego samo zoomira binu i prvih par redova.
Drago mi je da ovi retrogradci nemaju veliku podrsku i da ce ih mile ponovo pomesti. Ima nade.
Last edited by karanana on 02/10/2021 17:50, edited 1 time in total.
karanana wrote: ↑02/10/2021 17:48
Koliko se chetalja okupilo? Par stotina? Nece BN da prikaze trg u vecem planu nego samo zoomira binu i prvih par redova.
karanana wrote: ↑02/10/2021 17:48
U pravu si, nece da zumBiraju sve
Gledajuci ovaj skup smucilo mi se,ovi cetalji su veci srbi od dodika s kime mi djelimo ovaj zrak fuuj.
Dodika cuvati ko kap vode na dlanu, ne do ti bog da ovi neandertalci dodju ali izgleda da je ipak tamo vecina naroda skontala ovaj primitivizam i da ove seljacine i ultranacionalisti nemaju podrsku vecine.
karanana wrote: ↑02/10/2021 18:00
Dodika cuvati ko kap vode na dlanu, ne do ti bog da ovi neandertalci dodju ali izgleda da je ipak tamo vecina naroda skontala ovaj primitivizam i da ove seljacine i ultranacionalisti nemaju podrsku vecine.
4000-5000 ljudi. Ne bude bina na Trgu Edvarda Kardelja ovako u cosku vec govornik gleda prema Palasu.
Drasko skace i vice svaki dan a ispuhao za manje od godinu.
karanana wrote: ↑02/10/2021 18:00
Vidjet cemo koga ce od ovih Beogard uzeti kao zamjenu Dodika, sto se tice BiH stvar je ista da je ne bude. Gdje je Dodik stao oni ce nastaviti to je jasno.
Svi su oni isiti mrtvi cetnici ali istina je da Dodik mora da ide !
jebo mater ova jelena trivic prava plaviscka junior
ajd jasno mi je bore se protiv snsd-a opozicija su al koji ce im klinac ove borili smo se protiv turaka i sl tako cemo se boriti i sada
ps. napisah ovo kad poce drasko o turskom zulumu i domace dahije
Last edited by foxlife on 02/10/2021 18:26, edited 1 time in total.