Ti kazes ponudu.PajaELdin wrote: ↑02/10/2021 10:02 Vidi ovih Telekomovaca sto ih brane pod svaku cijenu. Nedaj Boze reci nesto protiv, odmah za oci. Sve oni znaju, a bakar iz Titinog vakta. Ovaj inzinjer svaka mu recenica pocinje sa cam modulom, normalno kad nema argumenata pa mlati uvijek isto. Mozete ih braniti do kraja zivota, ali jedno je sigurno nikad nece imati ponudu k'o sto ima konkurencija. Evo poredjenja radi EON App - MojaWeb TV App nebo i zemlja, UNIFI zasto Telecom ne ponudi nesto slicno. Ma joook treba svaku dodatnu uslugu naplatiti. Mislim naplacuju onaj krs od Cinema TV kanala za marku hahahahahah... O cemu mi polemisemo ovdje? Neko rece u postu prije, ako treba neka angazuju jos ljudi, oni sigurno nece angazovati vise ljudi koji ce kopati, eh ako je fotelja u pitanju to svakako angazuju. Kod njih ti je parola: Kad nas budete kopali, kopajte nas u foteljama.
telemach najveca brzina 400 a telecoma 1000
telamach ima samo SK kanale, telecom ima i arene i sk kanale sto se tice sportskih kanala znaci sve
telecom sada ima vise HD kanala nego telemach
telecom mozes imati i u zabacenom dijelu drzave dok telemacha ili konkurencije ne mozes nikako naci jer im se ne isplati
telecom provlaci nove kablove, dok telemach nije promjenio kablove od kad su ih proveli oprateri koje je kupio
Evo ja ne mogu imati brzinu interneta na telemachu koju imam na telecomu.
Ti uporedjujes mojaweb tv sa eon app, uporedi sa multiscreen aplikaciom iako i ona bi trebala da se doradi malo.
Slazem se da trebaju brze prikljucivati nove korisnike koji su se prijavili, vjerovatno je i njih iznenadlo ovo sa prijavama novih korisnika.
I ja sam ljut na telecom sto brze ne siri mrezu optike ali nije sve ni do njih iako bi trebali neki pritisak praviti