Demokratska fronta Željko Komšić

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#50526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

kluz franjo wrote: 01/10/2021 00:11
hrasno38 wrote: 01/10/2021 00:00

LAZES! Nikoga on ne postavlja od tih! On posstavlja ambasadore i to je to! i postavio je u VM generala Sifeta Podzica kao treceg Bosnjaka koji izvanredno radi svoj posao. Prvo treba da znas kako funkcionise vlast u BiH i kako se postavljaju kadrovi pa kad to naucis onda mi se javi! Ni Bakir ni Zeljko ne mogu uticati na izbor srpskih i hrvatskih kadrova u VM. Moj glas nikada nije omogucio da jedan cavara ili ne daj boze Bevanda budu izabrani i to je samo u pitanju tvoja bolesna percepcija. Ako je predsjednik Bosnjak podpredsjednik je Hrvat i ne pita se Bakir ko ce to biti.Osim toga postoje imenovana i izabrana lica pa malo nauci gradivo i javi se.....
Sve OK.
Iz upisa u upis potvrđuješ "samo" kolaboraciju.
I slažem se ja sa tobom. Nije ŽK ništa više, ni manje od toga.
Mali, pomoćni kotačić u etno-podjeli BiH.
ŽK je lično i svojeručno glasao za Bevandu i slične u prošlom mandatu, a lično i svojeručno imenovao Tegeltiju za mandatara u ovom.
I u prošlom i u ovom mandatu su kadrovi stranke kojoj je predsjednik su glasali za razne čavare, milićevićke, joziće i ine...
Uz pomoć tvog glasa.
TI si bio taj još malo manji kotačić da omogući sve to.
Hvala ti na rezultatima, koje nam je i tvoj glas obezbjedio.

Kao što rekoh, pored takvih patriJota je peta kolona stvarno bespotrebna.
Dzaba pokusavas ne prolazi ta salva nebuloza i gluposti koje sklopis na svom racunaru!
kluz franjo

#50527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

hrasno38 wrote: 01/10/2021 00:14
kluz franjo wrote: 01/10/2021 00:11
Sve OK.
Iz upisa u upis potvrđuješ "samo" kolaboraciju.
I slažem se ja sa tobom. Nije ŽK ništa više, ni manje od toga.
Mali, pomoćni kotačić u etno-podjeli BiH.
ŽK je lično i svojeručno glasao za Bevandu i slične u prošlom mandatu, a lično i svojeručno imenovao Tegeltiju za mandatara u ovom.
I u prošlom i u ovom mandatu su kadrovi stranke kojoj je predsjednik su glasali za razne čavare, milićevićke, joziće i ine...
Uz pomoć tvog glasa.
TI si bio taj još malo manji kotačić da omogući sve to.
Hvala ti na rezultatima, koje nam je i tvoj glas obezbjedio.

Kao što rekoh, pored takvih patriJota je peta kolona stvarno bespotrebna.
Dzaba pokusavas ne prolazi ta salva nebuloza i gluposti koje sklopis na svom racunaru!
Svu tu "salvu nebuloza i gluposti" je sklopio tvoj ŽK. Činjenično.
Uz tvoj glas.
I opet ćeš, kako sam kažeš, isto. Neupitno.
Jedino je upitno kojeg će nam negatora haških presuda ovog puta i tvoj glas instalirati za premijera, ministra i sl.
hrasno38

#50528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

kluz franjo wrote: 01/10/2021 00:21
hrasno38 wrote: 01/10/2021 00:14

Uz tvoj glas.
Jedino je upitno kojeg će nam negatora haških presuda ovog puta i tvoj glas instalirati za premijera, ministra i sl.
Hahahahapa ti si jos jedan jazavac iz Nase stranke...pa sto ne kazes Safete sta se krijes...doduse nije lako reci javno da si clan stranke koja je prodala Mostar HDZ-u i koja se izblamirala sa trojanskim konjem Falatarom na izborima 2018...koliko ono uze Falatar 16.000 glasova. :lol: :lol: :lol: :lol:
Da se vi niste zajebali sa temom ovo je o Zeljku Komsicu i DF-u a ne o stranci lokalnog karaktera pod nazivom Vasa stranka - Boska Cavar - Mostar HDZ-u! Hahahaha ja dobrih djecaka!
hrasno38

#50529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /210930170

dosljedan odgvor je brzo dosao

https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /210930182

Nema tu nikakve ljubavi i nedosljednosti kad je BiH u pitanju ali to je visa matematika za Trojku i tornjakove pudlice!
kluz franjo

#50530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

hrasno38 wrote: 01/10/2021 00:33
kluz franjo wrote: 01/10/2021 00:21
Uz tvoj glas.
Hahahahapa ti si jos jedan jazavac iz Nase stranke...pa sto ne kazes Safete sta se krijes...doduse nije lako reci javno da si clan stranke koja je prodala Mostar HDZ-u i koja se izblamirala sa trojanskim konjem Falatarom na izborima 2018...koliko ono uze Falatar 16.000 glasova. :lol: :lol: :lol: :lol:
Da se vi niste zajebali sa temom ovo je o Zeljku Komsicu i DF-u a ne o stranci lokalnog karaktera pod nazivom Vasa stranka - Boska Cavar - Mostar HDZ-u! Hahahaha ja dobrih djecaka!
Ma sve je smiješno...
Hahahaaa, HDZ-ovac... Hahahaaa NS-ovac...

Bevanda, Tegeltija, Čavara, Milićević...
Jel' to isto smiješno?
Baš je smiješno kada TVOJ glas omogući Gudeljević za ministricu.
PatriJotska komedija sa poznatim tragičnim rezultatima.

Nego pošto je takva rotacija, koga ćeš nam iz HDZ-a TVOJIM glasom dovesti za predsjedavajućeg Vijeća ministara u sljedećem mandatu?
Čovića? Čavaru?
Osmi Socrates

#50531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Osmi Socrates »

:-)

Nevjerovatno. Ovoliko budalaština oko izbora, stranaka, kandidata, itd., i to samo da bi ocrnili čovjeka. Pa mu sad pojedinačno i članove stranke ogovaraju za svaki sitnicu. :-)

Ako ste toliko hrabri i dosljedni, i ne bi sarađivali ni sa kim nigdje i nikad, idite, brt, oružanim putem ukidajte RS i hrvatske stranke. :izet:

Il' je Komšić i to treb'o uraditi da zadovolji vaše moralne standarde? Da Daytonski Sporazum krši?

Al' kontam, svako mu ima nešto prigovorit'. Mora bit' da je dobar.

I da, ako ste glasači Trojke, ružno ste ime izabrali za gospodu. Trojke su organizirali četnici po Srbiji za vrijeme Drugog Svjetskog Rata da likvidiraju neistomišljenike. Nije estetski.

Zovite ih Threesome.
kluz franjo

#50532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Još samo da ovi 38. sokrati iz hrasnog objasne u čemu je uzvišenost kolaboracije ŽK sa HDZ/SDA/SNSD?

Evo, zato što kritikujem, ja sam 5. kolona, izdajnik, hahaha hdz-ovac i hahahaha ns-fgr-ovac... Zamislimo da je sve to tačno.

Ali nikako da 38. sokrati iz hrasnog objasne zašto je kolaboracija ŽK sa HDZ/SDA/SNSD pozitivna.
Zašto glasati sa ŽK i njegovu kolaboraciju za HDZ/SDA/SNSD?
Šta je to dobro u tronošcu SNSD/HDZ/SDA da to trebam i svojim glasom za ŽK podržati?
exliberal-ex

#50533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by exliberal-ex »

hrasno38 wrote: 01/10/2021 00:38 https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /210930170

dosljedan odgvor je brzo dosao

https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /210930182

Nema tu nikakve ljubavi i nedosljednosti kad je BiH u pitanju ali to je visa matematika za Trojku i tornjakove pudlice!
jel ba hrasno jel te placaju da ga branis?

eto izetbegovic predlaze nesto nemoralno ali hrabri zeljko stao na branik otadjbine dok neprodju izbori .......................onda ce da slusa sta mu bake kaze jer je uz pomoc baketa i izabran.

poceo si da ga branis i velicas kao sto je kiki velicao kurde ili salik iran...koji vam je kurac
Hakiz

#50534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

kluz franjo wrote: 01/10/2021 01:39 Još samo da ovi 38. sokrati iz hrasnog objasne u čemu je uzvišenost kolaboracije ŽK sa HDZ/SDA/SNSD?

Evo, zato što kritikujem, ja sam 5. kolona, izdajnik, hahaha hdz-ovac i hahahaha ns-fgr-ovac... Zamislimo da je sve to tačno.

Ali nikako da 38. sokrati iz hrasnog objasne zašto je kolaboracija ŽK sa HDZ/SDA/SNSD pozitivna.
Šta je to dobro u tronošcu SNSD/HDZ/SDA da to trebam i svojim glasom za ŽK podržati?
Jer ćeš u tom slučaju imati isti tronožac, samo bez Željka. To ti je bolja opcija?

Ili misliš da će eventualni kandidat trojke za člana predsjedništva iz hrvatskog naroda pobijediti Čovića na izborima? Aha, kako da ne.

Pa, ako vam je izuzetno stalo da baš Čović sa Dodikom bude u predsjedništvu u istom mandatu, ako je to boljitak za BiH, onda ste u pravu, da se glasa tako da Željko ne bude.
ultima_palabra

#50535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Hakiz wrote: 01/10/2021 02:09
kluz franjo wrote: 01/10/2021 01:39 Još samo da ovi 38. sokrati iz hrasnog objasne u čemu je uzvišenost kolaboracije ŽK sa HDZ/SDA/SNSD?

Jer ćeš u tom slučaju imati isti tronožac, samo bez Željka. To ti je bolja opcija?

Ili misliš da će eventualni kandidat trojke za člana predsjedništva iz hrvatskog naroda pobijediti Čovića na izborima? Aha, kako da ne.

Pa, ako vam je izuzetno stalo da baš Čović sa Dodikom bude u predsjedništvu u istom mandatu, ako je to boljitak za BiH, onda ste u pravu, da se glasa tako da Željko ne bude.
Pa bio je tronozac i bez njega, isti kurac drugo pakovanje. Kako ne vidite da je drzavni nivo u statusu quo decenijama, i nastavit ce da bude ko god bude tu.

Meni je vaznija i odgovornija funkcija opcinskog nacelnika i kantonalnog ministra nego clana predsjednistva. Bitnija mi je vijest o novim helikopterima i trolejbusima od ovih naduravanja o izbornom zakonu.
Hakiz

#50536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

ultima_palabra wrote: 01/10/2021 02:26
Hakiz wrote: 01/10/2021 02:09

Pa bio je tronozac i bez njega, isti kurac drugo pakovanje. Kako ne vidite da je drzavni nivo u statusu quo decenijama, i nastavit ce da bude ko god bude tu.

Meni je vaznija i odgovornija funkcija opcinskog nacelnika i kantonalnog ministra nego clana predsjednistva. Bitnija mi je vijest o novim helikopterima i trolejbusima od ovih naduravanja o izbornom zakonu.
To znači da je svejedno hoće li biti Željko ili neće?

Onda nema potrebe da se toliko insistira da ne bude :-D
Osmi Socrates

#50537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Osmi Socrates »

Nisam ja nigdje rekao da si ti izdajnik. Ja ne koristim takve izraze neodgovorno. Zapravo vi koji Komšića napadate i zato što Sunce izlazi svaki dan njega proglašavate izdajnikom. Ili samo što to ne uradite.

Ti si samo previše ostrašćen bez ikakve potrebe. Ne razumiješ osnove funkcioniranja vlasti. Situacija u BiH je takva da ponekad moraš raditi sa onima sa kojima baš i nemaš toliko zajedničkog. I nije to samo tako u BiH, nego i u dosta drugih demokratija. Samo što u BiH to vama izgleda katastrofalno zato što je nedavno bio rat, i što neki akteri (recimo, Dodik) pozivaju na drastične korake, pa vam se i svaki razgovor sa njima čini kao izdaja.

Istina je, zapravo, da ne idete u suštinu stvari. Ako Dodikova stranka postoji, i ako je jaka u jednom ustavno priznatom entitetu, onda se nekad i mora raditi sa tom strankom, ako hoćeš formirati vlast. Alternativa ovom je da je bezvlašće i da svako krene ubijati političke neistomišljenike u komšiluku. Ili će ih ubijati samo zbog pljačke, svejedno je.

Dakle, opcije su dvije. Ili ukinuti Dodikovu stranku jer je prekršila neki zakon, ili će se morati nekad (pa čak i često), raditi sa njom. Sve dok postoji ta stranka, i dok je moćna u RS-u, to je tako.

Dakle, da bukvalno objasnim, Željko Komšić ne želi fizički uništiti Dodika i njegovu stranku, nego se bori protiv njegovih ideja. Međutim, na nekim stvarima mora raditi sa njima, ne iz ljubavi, nego iz političke pragmatičnosti.

Ovo bi sve bilo isto i da Trojka preuzme vlast.
ultima_palabra

#50538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Hakiz wrote: 01/10/2021 02:41
ultima_palabra wrote: 01/10/2021 02:26

Pa neka bude, ako uspije dogurati do oktobra 2022. sa postojecim izbornim zakonom i ako dobije dovoljno glasova, onda neka bude.

A sto se ti toliko zalazes za njega, kamo nestade nihilizam i "sve je to isto"?
Hakiz

#50539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

Osmi Socrates wrote: 01/10/2021 02:41

Nisam ja nigdje rekao da si ti izdajnik. Ja ne koristim takve izraze neodgovorno. Zapravo vi koji Komšića napadate i zato što Sunce izlazi svaki dan njega proglašavate izdajnikom. Ili samo što to je uradite.

Ti si samo previše ostrašćen bez ikakve potrebe. Ne razumiješ osnove funkcioniranja vlasti. Situacija u BiH je takva da ponekad moraš raditi sa onima sa kojima baš i nemaš toliko zajedničkog. I nije to samo tako u BiH, nego i u dosta drugih demokratija. Samo što u BiH to vama izgleda katastrofalno zato što je nedavno bio rat, i što neki akteri (recimo, Dodik) pozivaju na drastične korake, pa vam se i svaki razgovor sa njima čini kao izdaja.

Istina je, zapravo, da ne idete u suštinu stvari. Ako Dodikova stranka postoji, i ako je jaka u jednom ustavno priznatom entitetu, onda se nekad i mora raditi sa tom strankom, ako hoćeš formirati vlast. Alternativa ovom je da je bezvlašće i da svako krene ubijati političke neistomišljenike u komšiluku. Ili će ih ubijati samo zbog pljačke, svejedno je.

Dakle, opcije su dvije. Ili ukinuti Dodikovu stranku jer je prekršila neki zakon, ili će se morati nekad (pa čak i često), raditi sa njom, Sve dok postoji ta stranka, i dok je moćna u RS-u, to je tako.

Dakle, da bukvalno objasnim, Željko Komšić ne želi fizički uništiti Dodika i njegovu stranku, nego se bori protiv njegovih ideja. Međutim, na nekim stvarima mora raditi sa njima, ne iz ljubavi, nego iz političke pragmatičnosti.
Jasno je to njima. Stvar je u tome da oni žele da sa Dodikom sarađuje neko iz trojke umjesto Željka. I, naravno, umjesto SDA, ali to svi želimo.

A da bi neko iz trojke umjesto Željka sarađivao sa Dodikom, dakle bio član predsjedništva iz hrvatskog naroda jer je to pozicija na kojoj je Željko, morao bi pobijediti Čovića (HDZ). A to nema šanse da 2022. uradi bilo ko osim Željka.
Tanqueray

#50540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Tanqueray »

joint union wrote: 30/09/2021 22:11 Za sistem u kojem jedan Blum ne bi dobio ni priliku da se kandiduje, kamoli da pobijedi a pogotovo da bude priznat, pored Covica, Bakira, ostalih materina? Koji evo vladaju desetljećima, a nisu uspjeli uraditi za narod i državu ni 1% od onoga što je Blum uradio za godinu?
Dobro si rekao Patuljak i Blum se ne mogu porediti. Blumov najveci politicki domet je bio gradonacelnik Sarajeva. Ljudi kao on i nisu zainteresovani za funkcije kao sto je clan predsjednistva, oni zele da stvaraju, dok Patuljak zeli da se samo uhljebi jos koji put do peMzije, sluzeci se sibicarskom politikom, tako da je propalo desetak godina ni u sta.
Predsjednistvo treba da je jedna trojka koja samo treba da simbolicno predstavlja ravnopravnost tri glavna naroda u BiH.
Nemam takodje nimalo simpatija ni za Sejdica i Fincija, jedan duet koji i sam zna da nikada ne bi bio izabran, ali eto izgubilo se jos 20 godina, totalno bez veze.
Da se umjesto tog besmislenog natezanja radilo na jednom racionalnom priblizavanju, suzbijanju korupcije, koje bi podiglo ekonomiju, sto je kontraproduktivno nacionalizmu, gdje bi svi zivjeli bolje i gdje narod ne bi mnogo ni interesovalo ko je clan u predsjednistvu, ovako gologuzija nema nikakve druge zabave nego da razmislja kako da zajebe bracu po siromastvu druge nacije.
Itd, itd Patuljka treba baciti na smetljiste istorije, gdje i pripada.
Hakiz

#50541 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

ultima_palabra wrote: 01/10/2021 02:50
Hakiz wrote: 01/10/2021 02:41

Pa neka bude, ako uspije dogurati do oktobra 2022. sa postojecim izbornim zakonom i ako dobije dovoljno glasova, onda neka bude.

Stvar je prilično jednostavna, Niko osim Željka nema šanse da pobijedi Čovića. Ne može kandidat trojke objediniti oko sebe sve one koji glasaju za Željka, imaće puno manje glasova. Osim ako taj kandidat trojke, nekim čudom, ne bude Željko :lol:

Znači, mantra je Čović ili Željko. Nema trećeg.
ultima_palabra

#50542 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Hakiz wrote: 01/10/2021 03:02

Stvar je prilično jednostavna, Niko osim Željka nema šanse da pobijedi Čovića. Ne može kandidat trojke objediniti oko sebe sve one koji glasaju za Željka, imaće puno manje glasova. Osim ako taj kandidat trojke, nekim čudom, ne bude Željko :lol:

A sve je to bitno zato sto...?
Hakiz

#50543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

ultima_palabra wrote: 01/10/2021 03:04

Pa, ako ni zbog čega drugog, onda da lijepo vazi o BiH na sjednicama Generalne Skupštine UN-a :lol:

Ako nije bitno, čemu toliki otpor Željku, to sam već pitao i nisi odgovorio nego postavio drugo pitanje.

Interesantno je da na tako, kako ti kažeš, nebitnoj stvari, može početi pucati trojka, nastati sukob između NiP i SDP oko bošnjačkog člana. Pa makar ta situacija nastala iz sukoba dva ili više ega. A ako bi došlo do sukoba, to bi pokazalo da je pozicija člana predsjedništva, ipak, bitna.
ultima_palabra

#50544 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Hakiz wrote: 01/10/2021 03:09
ultima_palabra wrote: 01/10/2021 03:04
Pa, ako ni zbog čega drugog, onda da lijepo vazi o BiH na sjednicama Generalne Skupštine UN-a :lol:

Ako nije bitno, čemu toliki otpor Željku, to sam već pitao i nisi odgovorio nego postavio drugo pitanje.

Interesantno je da na tako, kako ti kažeš, nebitnoj stvari, može početi pucati trojka, nastati sukob između NiP i SDP oko bošnjačkog člana. Pa makar ta situacija nastala iz sukoba dva ili više ega. A ako bi došlo do sukoba, to bi pokazalo da je pozicija člana predsjedništva, ipak, bitna.
Sto je babi milo, to joj se i snilo.
cyprus

#50545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cyprus »

Hakiz wrote: 01/10/2021 02:41To znači da je svejedno hoće li biti Željko ili neće?
PA ZAR FAKAT NIJE???
Styling

#50546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Trojka, koliko sam zakljucila, radi na tome da ima zajednickog kandidata Bosnjaka, o Hrvatu i ne razmisljaju jer je Zeljko odlucio da se opet kandiduje.
Last edited by Styling on 01/10/2021 06:59, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#50547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

hrasno38 wrote: 30/09/2021 22:09
Ma ja bolje je imati laznu diplomu iz Sirokog brijega nego znanje bez ikakve diplome! Klasicna HDZ retorika prevaranta i kriminalaca!
Sutra kada hrvatska i srpska komponenta budu uvaljivali iste takve "sposobne, ali bez diplome" po konzularnim predstavništima, pozivati će se na levata u Presjedništvu koji je otvorio vrata takvim. U ovoj zemlji svakako sve otpada na one koji ili nemaju diplomu ili je ta diploma kupljena. Nema tu razlike.

Nego šta kaže Želja na temu Fileovog modela? Je l' izvjestan? Hoće l' Želja opet biti popušlić i kmečati o civilizacijsim normama?
Point.

#50548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

Bravo Željko. Jednaka vrijednost glasa vrijedi za sve. Prvo načelo demokratije.
Kako je naveo predsjedavajući Predsjedništva BiH u izjavi za Klix.ba, Bakir Izetbegović ga već nekoliko godina pokušava uvjeriti da je ovaj model izbornih reformi najbolji. Međutim, kako naglašava Komšić, nikada nije želio prihvatiti Fileov prijedlog kao rješenje za BiH.

"Već me par godina ubjeđuje i nije me mogao ubijediti. Nejednaka vrijednost glasa ljudi u BiH nije standard koji je prihvatljiv! A ako on vjeruje da je to dobar model, onda neka SDA, HDZ i SNSD, koji svakako imaju većinu to izglasaju i neka nose odgovornost za taj potez. Ako slučajno prođe taj model, sigurno mogu očekivati novu apelaciji pred sudom u Strazburu", rekao je Komšić za Klix.ba.

Inače, predsjednik SDA Bakir Izetbegović gostovao je večeras na Federalnoj televiziji gdje je između ostalog govorio i o rješenjima izbornog zakonodavstva u BiH.

"Aprilski paket je imao za cilj riješiti pitanje Sejdić-Finci i svakom dati mogućnost da bude biran. Fileov model je to isto samo na direktan način. Ja s Komšićem imam dogovor da ćemo zajedno ići u ovu priču i da ćemo zajedno zastupati stavove. Pokušat ću ubijediti Komšića da je bolje ići na direktni model. Ako prepustimo kroz indirektni model izbor predsjednicima stranaka, ko zna kada ćemo imati formirano Predsjedništvo BiH", rekao je Izetbegović.
Škobo Habu

#50549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

I šta sada ako se sve stranke dogovore oko Filovog prijedloga?

Šta će to značiti u kontekstu Komšićeve halabuke po pitanju one poznate "ulazimo u savez sa onima koji brane državu a ne Republiku Sarajevo"?

Ispašće da je Željko, po ocjeni njegovih stranačkih uhljeba, najpametniji, dok su svi ostali izdajnici.

Željko će, na kraju, postati nešto tipa Silajdžića. Al' sigurno neće pametovati sa Bosfora.
Last edited by Škobo Habu on 01/10/2021 08:15, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#50550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Styling wrote: 01/10/2021 06:36

Trojka, koliko sam zakljucila, radi na tome da ima zajednickog kandidata Bosnjaka, o Hrvatu i ne razmisljaju jer je Zeljko odlucio da se opet kandiduje.
Kakve su mu šanse po Fileovom prijedlogu? Zapravo, ima l' ih?
Post Reply