Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deogest wrote: ↑30/09/2021 18:36
Ne bi dao 2 marke za nju.
Ocigledno necu ni ja. Fifa zadnja mi je smece pa sam se kontao prebaciti na PeS al qrac ako je karna. Trenutno nema nijedna fudbalska simulacija da valja.
Gerro wrote: ↑30/09/2021 18:17
Sta nema na ovoj dzabnoj verziji a ima na ovoj sta se placa?
I jedna i drug sranje sa prostis. Na toj sto se placa ces dobiti neke igrace da izvuces. Ostalo isto koliko sam shvatio. Na petici nista ne trza, ali je smijesno sta su radili 2 god. Bolje da nisu nista. Ako ovo ne ispeglaju u novembru, pes je bivsi.
Smoothie wrote: ↑30/09/2021 18:47
Ja bih igrao radije Efootball 2021 da odrade sezonsko azuriranje radi online igranja, ali nazalost nista od toga
Prestala je podrska i update za pes 2021. Ovo za sada djeluje jako lose, traljavo, ona zuto plava boja ubi u glavu. Jedina prednost je kretanje kamere, nije lose malo drugacije. Ostalo tanko. Offline modova za sada nista, tanko.
Ja sam sinoc odigrao nekoliko tekmi offline jer online nece da pronađe protivnika.
Gameplay je solidan kad se malo navikneš cak šta više dopada mi se
Nadam se nekom bržem updateu da trzanja na PS4 popravi, da ubace još koju ekipu, i da graficki prvenstveno na podlogu trave poprave jer su boje kriminalne.
Nije sve tako crno imaju solidan temelj za igru al sporo to ide trebaju li su sacekati sa izbacivanjem mjesec dva.
Gerro wrote: ↑30/09/2021 18:17
Sta nema na ovoj dzabnoj verziji a ima na ovoj sta se placa?
I jedna i drug sranje sa prostis. Na toj sto se placa ces dobiti neke igrace da izvuces. Ostalo isto koliko sam shvatio. Na petici nista ne trza, ali je smijesno sta su radili 2 god. Bolje da nisu nista. Ako ovo ne ispeglaju u novembru, pes je bivsi.
Placaces i modove posebno. Npr master liga kad izadje, moraces doplatit
navalili na crossplay, moces sa ps5 igrat protiv nekog na mobitelu, zato i nije sve ispolirano. Samo ne znam protiv koga ces igrat, ako se ne uozbilje ode ovo u kurac. Fifu nisam kupio od 2015, ali trenutno joj pes, pardon efootball, nije konkurentan uopste.
PlusSA wrote: ↑01/10/2021 07:34
Ja sam sinoc odigrao nekoliko tekmi offline jer online nece da pronađe protivnika.
Gameplay je solidan kad se malo navikneš cak šta više dopada mi se
Nadam se nekom bržem updateu da trzanja na PS4 popravi, da ubace još koju ekipu, i da graficki prvenstveno na podlogu trave poprave jer su boje kriminalne.
Nije sve tako crno imaju solidan temelj za igru al sporo to ide trebaju li su sacekati sa izbacivanjem mjesec dva.
Nemam ni ja nekih specijalnih zamjerki za gameplay. Treba se navic definitivno, ali doce to s vremenom. Cak mi ni graficki ne smeta, pes se nikad nije igrao zbog grafike nego zbog gameplaya. Ali ovaj F2P model i samo 9 timova im ne mogu halalit.
Smoothie wrote: ↑30/09/2021 18:47
Ja bih igrao radije Efootball 2021 da odrade sezonsko azuriranje radi online igranja, ali nazalost nista od toga
Prestala je podrska i update za pes 2021. Ovo za sada djeluje jako lose, traljavo, ona zuto plava boja ubi u glavu. Jedina prednost je kretanje kamere, nije lose malo drugacije. Ostalo tanko. Offline modova za sada nista, tanko.