Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DR_Faustus wrote: ↑29/09/2021 13:12
Jucer produzim ugovor i prebacim se sa Moja TV Full 4 na Moja TV Net 1. Prijasnja brzina neta bila 50/8 i ovi kraljvi umjesto da mi je povecaju, ko sto reklamiraju u okviru ove akcije, oni mi smanje na 25/2
A sto si se prebaciovao sa 4 na 1 kada placas 1 a imas 4 sa brzinom 100/10 kad potpises ugovor po ovoj akciji, vejrovatno automatizam bio jer je za taj paket ta brzina pa do popeglaju profil
Za sve nazovi 1444
Akcija kaze 100/10 ili 50/8 po cijeni od 40.90KM ( Net 1 )
A sto si se prebaciovao sa 4 na 1 kada placas 1 a imas 4 sa brzinom 100/10 kad potpises ugovor po ovoj akciji, vejrovatno automatizam bio jer je za taj paket ta brzina pa do popeglaju profil
Za sve nazovi 1444
Akcija kaze 100/10 ili 50/8 po cijeni od 40.90KM ( Net 1 )
A automatizam je 100% kriv za promjenu brzinu
Pa ja njega prebacili na paket 1 i automatizmom dobio tu brzinu
Jucer produzim ugovor i prebacim se sa Moja TV Full 4 na Moja TV Net 1. Prijasnja brzina neta bila 50/8 i ovi kraljvi umjesto da mi je povecaju, ko sto reklamiraju u okviru ove akcije, oni mi smanje na 25/2
Kad ti kažu nemaš više tehnicke mogucnosti za brži net
Del_Boy1 wrote: ↑29/09/2021 17:30
Pa ako će imati istu brzinu na net1 kao i na net5 onda mu je svejedno, a ovako ne mora ponovo prelaziti na net1 kada mu isteče ugovor.
ali ce mu se brzina smanjiti ako sta ne bude mjenjanja na paketu ili neka nova akcija, a akcija ce neka sigurno biti
Ti si samo sam sebi napravio problem.Trebao si ili oni da ti naprave mtv net 4ili 5 pa na njega popust na 24 mj.
Ti si samo sam sebi napravio problem.Trebao si ili oni da ti naprave mtv net 4ili 5 pa na njega popust na 24 mj.
Ma nema ti si se ubio za korisnicke sluzbe. Ovo je na kraju i bio problem, kaze teta iz supporta da ce problem biti sutra u toku dana rijesen.
Sta je sa ovim korisnicima sto nemaju tehnicki mogucnosti za net veci od 10/1 . Ovo je sramota u 2021 godini da neko isporucuje. Znaci placamo isto paket mi sa 1mb/s i ovi sto dobiju sada 10 mb/s. Ima li ovaj telecom u vidu da ovu infrastrukturu rijesi uskoro ili da se pridruzimo telemachu koji ce barem nama dati ovu konekciju od 10 mb/s
Itijevac wrote: ↑01/10/2021 12:23
Sta je sa ovim korisnicima sto nemaju tehnicki mogucnosti za net veci od 10/1 . Ovo je sramota u 2021 godini da neko isporucuje. Znaci placamo isto paket mi sa 1mb/s i ovi sto dobiju sada 10 mb/s. Ima li ovaj telecom u vidu da ovu infrastrukturu rijesi uskoro ili da se pridruzimo telemachu koji ce barem nama dati ovu konekciju od 10 mb/s
Mozes ili cekati da ti telekom uradi moderniju mrezu ili preseliti gdje ima modernija mreza.
Vidim pobrko si brzine, trebas provjeriti to sto pises 1 i 10 jer nije bas jasno sta zelis reci...