Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je iko imao problem da mu ps4 "srusi" internet u kuci kada se konektuje lan kablom? Znaci, ako je ps4 povezan sa routerom na lan kabal, automatski router se resetuje i nestane interneta na ps4 kao i na svim ostalim uredjajima. Dok u situacijama kad je ps4 ugasen ili na wifiju, nternet perfektno radi.
wraagh wrote: ↑28/09/2021 18:13
Da li je iko imao problem da mu ps4 "srusi" internet u kuci kada se konektuje lan kablom? Znaci, ako je ps4 povezan sa routerom na lan kabal, automatski router se resetuje i nestane interneta na ps4 kao i na svim ostalim uredjajima. Dok u situacijama kad je ps4 ugasen ili na wifiju, nternet perfektno radi.
Pokusaj na PS4 rucno postaviti IP adresu i DNS jer mozda iz nekog razloga ruter ima problem sa davanjem IP adrese pa se preoptereti. Svakako ne bi trebalo da je problem do PS4 nego do tvog rutera a vidjao sam da se tako nesto raji desi kad se odredjeni mobitel poveze. Probaj i ruter vratit na fabricke ili malo procackati postavke ako se razumijes.
da li sve igre koje kupite dok ste na ps+ pretplati ostaju u library?
prije par godina sam uzeo Gone home. kada je istekla pretplata za ps+, naravno nisam vise mogao igrati. sada kada ponovo imam ps+, nemam vise tu igru u library....
wraagh wrote: ↑28/09/2021 18:13
Pokusaj na PS4 rucno postaviti IP adresu i DNS jer mozda iz nekog razloga ruter ima problem sa davanjem IP adrese pa se preoptereti. Svakako ne bi trebalo da je problem do PS4 nego do tvog rutera a vidjao sam da se tako nesto raji desi kad se odredjeni mobitel poveze. Probaj i ruter vratit na fabricke ili malo procackati postavke ako se razumijes.
Hvala na savjetu, mobitel je u pitanju. Mada cu procackati postavke routera i vratiti na fabricke postavke, da mogu normalno i mobitel "nakaciti".
r_faruk wrote: ↑29/09/2021 09:16
prije par godina sam uzeo Gone home. kada je istekla pretplata za ps+, naravno nisam vise mogao igrati. sada kada ponovo imam ps+, nemam vise tu igru u library....
Ako si kupio onda je tvoja licenca za igru i morala bi ostati. Samo besplatne PS Plus igre su na fazon da ih mozes koristiti dok imas pretplatu a nakon isteka se zakljucaju dok ponovo ne aktiviras.
r_faruk wrote: ↑29/09/2021 09:16
Procesljaj dobro library , jer bi je morao imati. Ako nista otidji na trgovinu i pronadji Gone Home pa vidi da li ti nude opciji da igras ili kupis.
Provjericu jos jednom... mislim da je ipak bila besplatna sa ps+ accountom. Tada, prije par godina, sam je igrao. Sada je ne mogu naci. Store mi nudi da je kupim za 14.99 dolara.
r_faruk wrote: ↑29/09/2021 13:59
Provjericu jos jednom... mislim da je ipak bila besplatna sa ps+ accountom. Tada, prije par godina, sam je igrao. Sada je ne mogu naci. Store mi nudi da je kupim za 14.99 dolara.
Ako je bila besplatna uz plus onda je to normalno jer tako to funkcionira. Dok imas pretplatu imas pristup tim igrama koje si uzeo besplatno uz plus, kada nemas pretplate zakljucaju se, medjutim ako opet aktiviras pretplatu imat ces pristup igri.
r_faruk wrote: ↑29/09/2021 13:59
Ako je bila besplatna uz plus onda je to normalno jer tako to funkcionira. Dok imas pretplatu imas pristup tim igrama koje si uzeo besplatno uz plus, kada nemas pretplate zakljucaju se, medjutim ako opet aktiviras pretplatu imat ces pristup igri.
Aktivirao sam pretplatu ponovo, neki dan. Ali igre nema u library. Znam da sam neke igre brisao iz library-a, ali nije valjda da se ne mogu vratiti....
Aktivirao sam pretplatu ponovo, neki dan. Ali igre nema u library. Znam da sam neke igre brisao iz library-a, ali nije valjda da se ne mogu vratiti....
Ako si brisao mislim da nema povratka.
Možda je skrivena jer se obrisati igre nemogu iz library-a
Upravo to, ako si je dodao tada i igrao, to brisanje igre i prestanak ps pretplate nema veze uopste. Morala bi ti se nalaziti u library negdje. @r_faruk
Probaj restore licenses, ili eventualno i rebuild database.. mada je moguce da si peh da ti je zaista nestala. Jer sam upratio na redditu da se znalo desiti. Da li ti racun primarni na toj konzoli?
Smoothie wrote: ↑29/09/2021 19:53
Upravo to, ako si je dodao tada i igrao, to brisanje igre i prestanak ps pretplate nema veze uopste. Morala bi ti se nalaziti u library negdje.
@r_faruk
Probaj restore licenses, ili eventualno i rebuild database.. mada je moguce da si peh da ti je zaista nestala. Jer sam upratio na redditu da se znalo desiti. Da li ti racun primarni na toj konzoli?
Da da, primarni... a sta se moze. Probacu i ovaj restore i rebuild. Hvala
Heh, imam i racun od ove igre...
ima li neko direktan email do PS supporta, ne radi stranica danima, samo glupi bot, trebam da prijavim 2 coda koja mi nisu prošla? kupio klincima vbuckse i radeem-ao sve regularno, međutim nema ih u igri.
vojopd wrote: ↑01/10/2021 11:03
Cdkeys 39$. Uglavnom nekad iskoci na 30$, ali rijetko.
Spiritbreaker wrote: ↑01/10/2021 11:06
Ja kupio u martu za 27 dolara.
Ima vec oko pola godine kako su digli na 39$ i od tad se nikad vise nije vratila cijena. Ranije je znalo biti kod njih za 27-30$ tako da sada kupujem na gamivo ili g2a kada naletim za 30$.