Samo droni ... jebo tenkove vise90minut wrote: ↑15/06/2021 21:01
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GhsUjn_5DYA&t=1s[/youtube]
Isto k'o da su pokupili tvitove od one Šušane i ostale jermenske ekipe.Ja_Ja wrote: ↑11/06/2021 17:12Bolje da nisu nista ni pisali nego sto su to izbacili.Black swan wrote: ↑10/06/2021 12:13 Iskoči mi na fejs
https://www.persecution.org/wp-content/ ... report.pdf
ako ko ima vremena
kratko je

Code: Select all
Da se prisjetimo, sta se pisalo prije godinu dana...Challenger_ wrote: ↑28/09/2020 16:14 Poslije očekivanog kolapsa ofanzive, trebaju zdrave snage u Azerbejdžanu da od*ebu cionističke manijake i uskrate im gostoprimstvo na vojnim aerodromima. Potom da se distanciraju od baksuza iz Ankare, od kancerogenog uticaja USA, te da se izvinu caru u Moskvi i ajatolahu u Teheranu.
Potom da se okrenu razgovorima, pregovorima, radu, miru i saradnji u regionu.
zilog wrote: ↑28/09/2021 10:02Da se prisjetimo, sta se pisalo prije godinu dana...Challenger_ wrote: ↑28/09/2020 16:14 Poslije očekivanog kolapsa ofanzive, trebaju zdrave snage u Azerbejdžanu da od*ebu cionističke manijake i uskrate im gostoprimstvo na vojnim aerodromima. Potom da se distanciraju od baksuza iz Ankare, od kancerogenog uticaja USA, te da se izvinu caru u Moskvi i ajatolahu u Teheranu.
Potom da se okrenu razgovorima, pregovorima, radu, miru i saradnji u regionu.![]()
zilog wrote: ↑28/09/2021 10:02Da se prisjetimo, sta se pisalo prije godinu dana...Challenger_ wrote: ↑28/09/2020 16:14 Poslije očekivanog kolapsa ofanzive, trebaju zdrave snage u Azerbejdžanu da od*ebu cionističke manijake i uskrate im gostoprimstvo na vojnim aerodromima. Potom da se distanciraju od baksuza iz Ankare, od kancerogenog uticaja USA, te da se izvinu caru u Moskvi i ajatolahu u Teheranu.
Potom da se okrenu razgovorima, pregovorima, radu, miru i saradnji u regionu.![]()
Ima itekako nisu htjeli ici do kraja.
Nisi ti čoban kao ona kockoglava krompjar dijaspora pa da ne razlikuješ suštinu od za*ebavanja. Suština. Nije išao do kraja jer nije mogao od onog sa sjevera i onog sa juga, cara i ajatolaha, kao što piše u kvotu koji navodi tokmak bančo.
Uopšte nisam ulazio u vojne već u političke analize. U vojne analize sam ulazio u Siriji i Ukajini i naravno, tačno predvidio. Nauči se razlikovati trolanje od analiza.