Znam , znam , umorni , s posla , piše 30 minuta dostava oni levate pa dostave za 50 , ohladilo se , fali list salate , sjebali pomfrit , prepekli.
Tu je Glovo and others
Ima se
Jbg ne mozes sve gledati po tome. Zasto onda vozimo novija auta, u ratu se moglo i pjeske... Ne moze se konstantno ravnati po vremeno koje je bilo prije 25-30 godina, vakat je ici naprijed. Ali prije svega mentalno.teskeredzic_22 wrote: ↑26/09/2021 21:33 U ratu smo jeli kamenje.
Znam , znam , umorni , s posla , piše 30 minuta dostava oni levate pa dostave za 50 , ohladilo se , fali list salate , sjebali pomfrit , prepekli.
Tu je Glovo and others.
Ima se.
Naravno da rat ne može i ne smije biti referenca mirnom životu jer je vandredno stanje u kom je sve dozvoljeno a pogotovo to ne može biti ono što smo mi prošli jer je to najgori događaj u našoj istoriji.caseytron wrote: ↑26/09/2021 21:56Jbg ne mozes sve gledati po tome. Zasto onda vozimo novija auta, u ratu se moglo i pjeske... Ne moze se konstantno ravnati po vremeno koje je bilo prije 25-30 godina, vakat je ici naprijed. Ali prije svega mentalno.teskeredzic_22 wrote: ↑26/09/2021 21:33 U ratu smo jeli kamenje.
Tu je Glovo and others.
Ima se.
Koja si ti picajzlanepass1 wrote: ↑26/09/2021 14:00Narucio sebi i zeni, zeni doslo sta je htjela, meni doslo pogresno, doslo nesta sto ne jedem nikako. Mogu samo baciti. Dok docekam svoje zenino se ohladi, ona da pojede pa ja sam posle da jedem, cekao 40 min prvu narudzbu, gladan bio. Ponovo cekaj montanu + zivkanje itd.
Uglavnom posrali mi se u cejf, ne znam ni kako sam jeo.
Duša draga.Raigor Stonehoof wrote: ↑27/09/2021 09:11Koja si ti picajzlanepass1 wrote: ↑26/09/2021 14:00
Narucio sebi i zeni, zeni doslo sta je htjela, meni doslo pogresno, doslo nesta sto ne jedem nikako. Mogu samo baciti. Dok docekam svoje zenino se ohladi, ona da pojede pa ja sam posle da jedem, cekao 40 min prvu narudzbu, gladan bio. Ponovo cekaj montanu + zivkanje itd.
Uglavnom posrali mi se u cejf, ne znam ni kako sam jeo.
zato sto su se ugradili kao posrednici u hrani i naplacuju i od jednih i drugih za komunikaciju pri narudzbi kao i samu narudzbu pa sad nek fino iskomuniciraju kada je nesto pogresno, nije rega uzimati novac kada sve ide ok a izbjegavati odgovornost kada malo zapne.El_comadante wrote: ↑26/09/2021 13:20ne kontam što bi jedna firma (korpa) morala popravljati ono što je druga (montana) zeznula?
a dobro prijatelju, nekuha nepedje korpa i nemože na to uticati. uredu je ako kaže dostava za 30 minuta a dodje za 45 i sat vremena e koliko može uticati na to da montana ili nego drugi kako će spremiti hranu, to je do restorana.nekome wrote: ↑27/09/2021 11:56zato sto su se ugradili kao posrednici u hrani i naplacuju i od jednih i drugih za komunikaciju pri narudzbi kao i samu narudzbu pa sad nek fino iskomuniciraju kada je nesto pogresno, nije rega uzimati novac kada sve ide ok a izbjegavati odgovornost kada malo zapne.El_comadante wrote: ↑26/09/2021 13:20
ne kontam što bi jedna firma (korpa) morala popravljati ono što je druga (montana) zeznula?
poredjenje sa postom nema veze, je li ti narucujes preko poste ili direktno kod prodavca
e bap ovo bolgirano. šta sad korpa i glovo treba gledati jesi li ti zapakovao 9 ili 10 čevapa naprimjer, jesi li ih prepekao ili nisi i jesi li stavio luka tu. e to je to.nekome wrote: ↑27/09/2021 14:30 sto rece frajer iznad, njma placam stoga se njima zalis
znam da je prakticno ovo nemoguce sprovesti ali opet si ti kao kupac deblji kraj izvukao, oni su naplatili a ti se ganjaj ko ti je sta zajebo
u praksi ti samo vise neces narucivati iz tog restorana i to je to
ovo sa postom se ne moze porediti jer korpa i glovo daju upakovanu uslugu, nisu samo kuriri vec su i posredovanje u komunikaciji izmedju kupca i restorana
pa naravno, ali kazem prakticki nemoguceEl_comadante wrote: ↑27/09/2021 14:50e bap ovo bolgirano. šta sad korpa i glovo treba gledati jesi li ti zapakovao 9 ili 10 čevapa naprimjer, jesi li ih prepekao ili nisi i jesi li stavio luka tu. e to je to.nekome wrote: ↑27/09/2021 14:30 sto rece frajer iznad, njma placam stoga se njima zalis
znam da je prakticno ovo nemoguce sprovesti ali opet si ti kao kupac deblji kraj izvukao, oni su naplatili a ti se ganjaj ko ti je sta zajebo
u praksi ti samo vise neces narucivati iz tog restorana i to je to
ovo sa postom se ne moze porediti jer korpa i glovo daju upakovanu uslugu, nisu samo kuriri vec su i posredovanje u komunikaciji izmedju kupca i restorana
aha to je ferRaigor Stonehoof wrote: ↑27/09/2021 17:08 pa ponudili su mu kredit u iznosu tog obroka, sta su vise trebali bogati?
hmmRaigor Stonehoof wrote: ↑27/09/2021 17:08 dodat mu jos 100km na racun za pretrpljenu dusevnu bol jer nije mogao jest kad i zena?
Svaka čast, jel ima negdje ranking ko je prvi u narudzbama s korpe ? Vjerujem da bi ti bio bar u top 10 u BiH.un1ted wrote: ↑26/09/2021 17:42Razumijem te, ali ne u potpunosti. Ako mi kažu da restoran nudi rješenje zamjene, ili kredita, to mi je sasvim u redu.
Ne razumijem tvoj stav koristiš app i ne zanima te ništa više. Ako ti putem pošte dodje pokvaren artikal, kome se žališ?
Kako god, samo neka ne idu dole i ja ću imati do kraja godine preko 300 narudžbi.(sad ide prevrtanje očima sta ovaj naručuje)
![]()
Došlo vrijeme bolje imati bruku para, nego nemati.Buckethead wrote: ↑27/09/2021 17:41 Jaran mi je u ugostiteljstvu i iskreno nisam znao da su Korpa i Donesi sadašnji Glovo uzimali 25% po narudžbi od restorana. Nije ni čudo što imaju bruku para
Bas me zanima koliko je ranije placao dostavljaca, auto, registraciju? Je li ispod 20% ili iznad?Buckethead wrote: ↑27/09/2021 17:41 Jaran mi je u ugostiteljstvu i iskreno nisam znao da su Korpa i Donesi sadašnji Glovo uzimali 25% po narudžbi od restorana. Nije ni čudo što imaju bruku para