Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rece taxo, da ovlasĆeni imaju 3 klasu ulja, i da max mogu 15000 preci, dobro nije sad da to ne znamo to je stvar opce kulture , ha ja milka i head&shoulders from Romania itd
Ja u bmw e90 sipam njemacki Ravenol, provjereno znam da je original jer svako pakovanje ima jedinstveni code ispod folije kojeg ukucas u ravenol.com i lijepo ti izadje potvrda da je tvoje pakovanje ulja originalno. Pametno, kraj price. Nikad jedan problem s motorom, 400.000
extreme_n wrote: ↑03/10/2021 00:45
Ja u bmw e90 sipam njemacki Ravenol, provjereno znam da je original jer svako pakovanje ima jedinstveni code ispod folije kojeg ukucas u ravenol.com i lijepo ti izadje potvrda da je tvoje pakovanje ulja originalno. Pametno, kraj price. Nikad jedan problem s motorom, 400.000
extreme_n wrote: ↑03/10/2021 02:36
Okvirno za nepune 3 godine, auto sad na satu ima cca 330.000, kad sam ga uzeo mislim da je bio oko 220.000
Ja sam nekad uzimao Ravenol pisalo da je proizveden u holandiji
Nekad davno ga koristio na jednom starom vozilu,djelovao mi isto kao da sipam vodu koliko je gusto bilo
Nekad davno ga koristio na jednom starom vozilu,djelovao mi isto kao da sipam vodu koliko je gusto bilo
Ma moze ti djelovati kako hoces, to ko god tehnicki ista zna o uljima, malo bolje prati sastave znat ce sta pricam. Daleko da druga ulja nisu dobra ali Ravenol pouzdano znam da je original, a kvalitet izuzetan.
Ma moze ti djelovati kako hoces, to ko god tehnicki ista zna o uljima, malo bolje prati sastave znat ce sta pricam. Daleko da druga ulja nisu dobra ali Ravenol pouzdano znam da je original, a kvalitet izuzetan.