Vidim ba s kim se slikas, frajer je u kadru sa tobom.

saobraćajna nekultura, mjesec dana da postaviš policjaca koji bi pisao kazne takvim roditeljima i problem bi bio riješen. Ali zašto riješiti problem kad je lakše gurat pod tepih, tek kad se desi nesreća sa smrtnim ishodom nešto će se možda početi rješavati. MOŽDA._BataZiv_0809 wrote: ↑20/09/2021 17:49 Ne kontam roditelje koji naprave saobracajni kolaps oko skole.
Ma nigdje vezeDonieBrasco wrote: ↑21/09/2021 12:34 Također uperivanje prsta ka nebu ili u vrh - u nekom vjerskom fazonu, najcesce vidim kockaste glave, nargilase i brude, torbice i tako te likove da to rade kad se slikaju.
Jos su gori oni sa famElijarnim izletima u trzne centremalocvijece wrote: ↑21/09/2021 20:40 Kad oba roditelja vode dijete doktoru na pregled. Mislim u čekaonicu, a ne da neko čeka u autu.
Razumijem kad je, ne daj bože, veći belaj ili kad se mora u bolnicu na pregled, ali u Domu zdravlja kad je ionako svaka gužva rizična, ne kontam. Bilo mi je bezveze i prije pandemije, a posebno sad.
DonieBrasco wrote: ↑21/09/2021 12:34 Također uperivanje prsta ka nebu ili u vrh - u nekom vjerskom fazonu, najcesce vidim kockaste glave, nargilase i brude, torbice i tako te likove da to rade kad se slikaju.
Teslu mozes napuniti za 400km u roku 15 - 25 minuta.hadzinicasa wrote: ↑20/09/2021 14:51ccccc ni tagovao me nisi kako valja._BataZiv_0809 wrote: ↑20/09/2021 14:38 @hadzinica![]()
![]()
Evo i danas clanak ce im taksiji biti elektricni do 2024.
Jako bitna informacija nama kojima je izbor ili divlji ili krimos iz Sa taxi ili privatnik koji izrabljuje vozace![]()
toliko o nasoj ljubavi![]()
plakacutibolan.
na temu elektricnih auta... imam veoma negativno iskustvo s istima, doduse na duze relacije, tako da dok ne naprave bateriju koja se puni za 15 minuta, ja im se od srca zahvaljujem na pokusaju, a prirodi ispricavam na muckoj izdaji. ostajem samo na cekeru, recikliranju, pranju vesa na manjim temperaturama i zatvaranju vode.