Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Crvena Tifoza

#11201 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Crvena Tifoza »

hrasno38 wrote: 24/09/2021 14:01

Za sada jedino logicno je to da su uradili neki navijaci Veleza vjerovatno radi privlacenja paznje i ta logika ostaje sve dok se ne uhvate pravi krivci. Na stranu to sto su van svake logike odrezali kazne kao da su bile pripremljene u koverti a posebno Hasicu. Medjutim i ranije su se kaznjavli predsjednici klubova radi slicnih izjava a oni kako kazu ovo je Hasicu 4-5 i ni na jednu se do sada nije izjasnio. Brate dragi previse ste se uskukali kao da ste vi jedini klub u PL koji se kara. Eno derbija i pitarskog gola iz potecijalnog ofsajda i sta bi sad trebalo. OK ajde ja licno ne krivim ni Peljtu ni Sarajevo radi toga. Predprosli derbi isto tako karanje Zelje za ponisten gol opet iz potencijalnog ofsajda. I jedan i drugi slucaj je ajde da kazemo na granici ali je u oba popusio Zeljo. Koliko sudije karaju Slobodu ma u biti ono sto je moje misljenje vecina kluba se kara a najmanje Zrinjski i sada Borac. Ja cu to uvijek ponavljati kao i vecina navijaca Zelje da ste se svi kleberili i smijali kada su sudije masakrilale Zelju i titule mu uzimale, pa onda i Savez pa opet nisu navijaci Zelje ali ni sam klub radili ovakve ispade. Meni je ono bilo faul za Borac koji bi sviralo minimalno 50% sudija jer je u jednom trenutku odbrambeni igrac prebacio obe ruke preko napadaca i to je bilo dovoljno sudiji da svira faul. To se svira masi napadaca cim ruke pocnu da rade.
E sad mozemo pricati o drugom dijelu price a to je pokusaj unistavanja svega sto je zajednicko od strane Dodika i Covica pa je s tim u vezi i instalirao svog necaka ili sta mu vec dodje u savez koji je ujedno i zestoki banjalucki kriminac sa nazivom Arkan. U savezu djeluje ko pravi puter, nasmijan decko, drag a u biti je zvijer. Medjutim dzaba je sva prica kad su u savezu oni koji ga okruzju klasicni lizaci supaka pocevis od generalno sekretara i bivseg direktora Sarajeva pa onda do nekih bivsih fudbalera (cast Kajtazu) i naravbno standardnih lizaca kojima nije bitno ko je predsjednik vazno je da su tu i da uvale ponekod od familije. Za mene Petev nije fula i mislim da je poslije Cire i papeta nas najbolji selektor ali zato su strasne fule na omladinskim selekcijama gdje se gleda iskljucivo nacionalni balans a ne kvalitet. Zasto Barbarezu nije niko ponudio da vodi U19 ili U20 ili jos bolje kadete koji u njemu vide boga, Bajramovicu, Glavasu, Misimovicu, Topicu, Hibicu itd itd kao sto je to uradila svojevremeno Hrvatska i nparavila omladinski bum sa svojim reprezentacijama i dobila nekoliko izuzetnih generacija.
I DA da ne zaboravim najveceg supka i nacionalsitu u savezu Ivana Beusa kome je sigurno Velez trn u oku jer je mislio da su ga njegove ustase zatrle i da ce nestati a desilo se upravo suprotno. Tom Beusu treba zabraniti da dolazi u SA i u savez jer on je po meni vece zlo od Zeljkovica.
Opet kazem da su ovo navijaci uradili do sad bi se neko pohvalio ovim cinom. Znas i sam kakvi su to likovi koji urade neki belaj.
Znaci ako Velez nije jedini klub kojeg karaju, onda se treba poklopiti usima i sutiti. Pitao bi ja tebe da si ulozio svoje pare, svoja sredstva, svoje vrijeme u nekakav projekat i onda ti kroje sudbinu neki likovi onako kako oni hoce samo zato jer nisu dobili dio svog kolaca.
Godinama se pjevaju nekakve borbene pjesme, rat savezu, ovo ono, i kad neko nesto konkretno uradi ili izjavi uvijek ostane sam na ledini. Svi se razbjeze kao misevi. Tako je i ovaj put Velez izvisio. Sve nekakve podrske dok se sranja nisu pocela desavati, a kad je savez neopravdano poceo rezati kazne svi se usutise. Juce je kaznjena Mladost, danas Velez, sutra ce sigurno biti Tuzla City i onda ide obracun sa Sarajevom i Zeljom. Zivi bili pa vidjeli. Ali neka, nek se i dalje suti, jer eto ne puca.
Grean

#11202 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Dr. Kuca wrote: 24/09/2021 15:01 Velez ostade sam. Jer balija se nikad nece opametiti da mu se desi jos 500 srebrenica.
Bio je Olimpik prosle sezone a na neki nacin i MDK. Nije Velez prvi. Svaki put smo mi nasli "opravdane razloge" a to je u stvari izlaz da se ne mora djelovati.

Pun kamion raketa (cini mi se) na Vracama a u papirima banane. I isto ovako, suti zataskaj i nadaj se da nece, da nisu tako zli. Nekako me sve ovo na to podsjeca.
duffy_duck

#11203 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by duffy_duck »

Imagefind a gas station near here

Evo lopova iz saveza koji sudi derbi kola Borac Sarajevo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#11204 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Crvena Tifoza wrote: 24/09/2021 15:38
hrasno38 wrote: 24/09/2021 14:01

Za sada jedino logicno je to da su uradili neki navijaci Veleza vjerovatno radi privlacenja paznje i ta logika ostaje sve dok se ne uhvate pravi krivci. Na stranu to sto su van svake logike odrezali kazne kao da su bile pripremljene u koverti a posebno Hasicu. Medjutim i ranije su se kaznjavli predsjednici klubova radi slicnih izjava a oni kako kazu ovo je Hasicu 4-5 i ni na jednu se do sada nije izjasnio. Brate dragi previse ste se uskukali kao da ste vi jedini klub u PL koji se kara. Eno derbija i pitarskog gola iz potecijalnog ofsajda i sta bi sad trebalo. OK ajde ja licno ne krivim ni Peljtu ni Sarajevo radi toga. Predprosli derbi isto tako karanje Zelje za ponisten gol opet iz potencijalnog ofsajda. I jedan i drugi slucaj je ajde da kazemo na granici ali je u oba popusio Zeljo. Koliko sudije karaju Slobodu ma u biti ono sto je moje misljenje vecina kluba se kara a najmanje Zrinjski i sada Borac. Ja cu to uvijek ponavljati kao i vecina navijaca Zelje da ste se svi kleberili i smijali kada su sudije masakrilale Zelju i titule mu uzimale, pa onda i Savez pa opet nisu navijaci Zelje ali ni sam klub radili ovakve ispade. Meni je ono bilo faul za Borac koji bi sviralo minimalno 50% sudija jer je u jednom trenutku odbrambeni igrac prebacio obe ruke preko napadaca i to je bilo dovoljno sudiji da svira faul. To se svira masi napadaca cim ruke pocnu da rade.
E sad mozemo pricati o drugom dijelu price a to je pokusaj unistavanja svega sto je zajednicko od strane Dodika i Covica pa je s tim u vezi i instalirao svog necaka ili sta mu vec dodje u savez koji je ujedno i zestoki banjalucki kriminac sa nazivom Arkan. U savezu djeluje ko pravi puter, nasmijan decko, drag a u biti je zvijer. Medjutim dzaba je sva prica kad su u savezu oni koji ga okruzju klasicni lizaci supaka pocevis od generalno sekretara i bivseg direktora Sarajeva pa onda do nekih bivsih fudbalera (cast Kajtazu) i naravbno standardnih lizaca kojima nije bitno ko je predsjednik vazno je da su tu i da uvale ponekod od familije. Za mene Petev nije fula i mislim da je poslije Cire i papeta nas najbolji selektor ali zato su strasne fule na omladinskim selekcijama gdje se gleda iskljucivo nacionalni balans a ne kvalitet. Zasto Barbarezu nije niko ponudio da vodi U19 ili U20 ili jos bolje kadete koji u njemu vide boga, Bajramovicu, Glavasu, Misimovicu, Topicu, Hibicu itd itd kao sto je to uradila svojevremeno Hrvatska i nparavila omladinski bum sa svojim reprezentacijama i dobila nekoliko izuzetnih generacija.
I DA da ne zaboravim najveceg supka i nacionalsitu u savezu Ivana Beusa kome je sigurno Velez trn u oku jer je mislio da su ga njegove ustase zatrle i da ce nestati a desilo se upravo suprotno. Tom Beusu treba zabraniti da dolazi u SA i u savez jer on je po meni vece zlo od Zeljkovica.
Opet kazem da su ovo navijaci uradili do sad bi se neko pohvalio ovim cinom. Znas i sam kakvi su to likovi koji urade neki belaj.
Znaci ako Velez nije jedini klub kojeg karaju, onda se treba poklopiti usima i sutiti. Pitao bi ja tebe da si ulozio svoje pare, svoja sredstva, svoje vrijeme u nekakav projekat i onda ti kroje sudbinu neki likovi onako kako oni hoce samo zato jer nisu dobili dio svog kolaca.
Godinama se pjevaju nekakve borbene pjesme, rat savezu, ovo ono, i kad neko nesto konkretno uradi ili izjavi uvijek ostane sam na ledini. Svi se razbjeze kao misevi. Tako je i ovaj put Velez izvisio. Sve nekakve podrske dok se sranja nisu pocela desavati, a kad je savez neopravdano poceo rezati kazne svi se usutise. Juce je kaznjena Mladost, danas Velez, sutra ce sigurno biti Tuzla City i onda ide obracun sa Sarajevom i Zeljom. Zivi bili pa vidjeli. Ali neka, nek se i dalje suti, jer eto ne puca.
Sa ovim sto si napisao osim prvog pasosa se 100% slazem i ovom prilikom prvog spominjem Zelju koji je trebao da prvi da podrsku nakon sto je sve dozivio zadnjih godina ali bas kako si rekao MISEVI! Sarajevo isto tako inicijatori 4R, pokrao ih Leotar itd itd i mrtva cutnja. Ja zasita podrzavam Velez ali ne mogu reci 100% u svim stavkama jer nisam vidio apsolutno sto se tice samih utakmica ni malo samokritike i prema igrama ali i prema upravi koja nije dovela kvalitetnog napadaca. Velez igra dobro do gola i onda ful po 5 100% sansi na utakmici i onda kad zijane fataju se price o greskama sudija itd itd.
Sto se tice auta da budem konkretniji to su sigurno uradili zitelji izmedju Konjica i Jablanice a tamo svi navijaju za Velez. Mzda nisu aktivni navijaci koji sjede po utakmicama ali su aktivni kriminalci jer ovo ne rade normalni ljudi. Osim toga nisu svi kriminalci glupi da se hvale svojim djelima a za to imas bezbroj primjera.
hrasno38

#11205 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Grean wrote: 24/09/2021 16:01
Dr. Kuca wrote: 24/09/2021 15:01 Velez ostade sam. Jer balija se nikad nece opametiti da mu se desi jos 500 srebrenica.
Bio je Olimpik prosle sezone a na neki nacin i MDK. Nije Velez prvi. Svaki put smo mi nasli "opravdane razloge" a to je u stvari izlaz da se ne mora djelovati.

Pun kamion raketa (cini mi se) na Vracama a u papirima banane. I isto ovako, suti zataskaj i nadaj se da nece, da nisu tako zli. Nekako me sve ovo na to podsjeca.
Bio je i Celik i Zvijezda sezonu prije kad je prvenstvo prekinuto i nije im dozvoljeno da se bore za opstanak....pogotovo Celiku kojem je Mladost bjezala samo bod i mudro cutala pa je sljedecu sezonu glabnula
ultima_palabra

#11206 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Sa nama se nema sta ko obracunavati, mozda Rudar, Radnik, Leotar i Posusje u borbi za opstanak :D
animus

#11207 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Jedan "bošnjacki" klub treba ispasti po tim kalkulacija Vice i Beusa. Ne znam ko bi to mogao osim Želje biti. Oni bi volili Velež ali je predobra ekipa. Jedina da otjeraju Hasica i da se Velež finansijski unisti.
LSD

#11208 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

animus wrote: 24/09/2021 18:19 Jedan "bošnjacki" klub treba ispasti po tim kalkulacija Vice i Beusa. Ne znam ko bi to mogao osim Želje biti. Oni bi volili Velež ali je predobra ekipa. Jedina da otjeraju Hasica i da se Velež finansijski unisti.
:lol: :lol:

Što je babi milo, to joj se i snilo :-) što prosjecan pitar može namaštati, to ni željina lokomotiva ne može povuci :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#11209 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

animus wrote: 24/09/2021 18:19 Jedan "bošnjacki" klub treba ispasti po tim kalkulacija Vice i Beusa. Ne znam ko bi to mogao osim Želje biti. Oni bi volili Velež ali je predobra ekipa. Jedina da otjeraju Hasica i da se Velež finansijski unisti.
Da zrtvujemo vas? :mrgreen:
Ja predlazem da svi pustite nas kad igramo da mi uzmemo titulu :mrgreen: ionako je drugacije nikad necemo uzet
Grean

#11210 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Povodom ove situacije se oglasila živa legenda mostarskog kluba gospodin Duško Bajević, koji je rekao sljedeće:

Gledajući izvještaje o događajima na utakmici Velež-Borac B.L.,osjetio sam veliku tugu i nemir. To je nesto što nije trebalo da se desi, jer takvu sliku o sebi Velež nije zaslužio, niti se može tolerisati takvo ponašanje, pa ni od najvatrenijih navijača.

Znam da su u pitanju mladost, emocije,žar, tuga zbog poraza, revolt zbog neprimjerenog suđenja i na kraju postupci zbog kojih sada svi žalimo.

„Račun“ je veoma brzo stigao; rekao bih „po kratkom postupku“, u vidu preoštre kazne za njihov i naš Velež, a za jednog čovjeka naročito.

Čovjeka, sa punim značenjem te riječi,nekoga ko se našao na meti znanih i neznanih, da mu oni sude i određuju kazne.

Neko mojih godina i iskustva dobro se sjeća onih „kamenih“ godina našeg Veleža; lutalo se u izborima uprava,finansijera i pomagača svih kategorija. Pravi Veležovci ne žele ni da se sjećaju tog doba, pogotovo gledajući čvrste korake u sigurnu budućnost sa ovom upravom i njenim predsjednikom na čelu.

Kada je gospodin Hasić odlučio da preuzme Velež, sigurno je žrtvovao svoj mir, kao i posvećenost svom poslu i porodici.

Nažalost, zauzvrat je dobio drakonsku kaznu od nekog ko nije dosljedno poštovao zakon koji bi trebalo da bude isti za sve.

Navijači koji su ušli na teren sigurno moraju snositi posljedice svojih postupaka. Znaju oni da su važni svome klubu ali i da treba da imaju ponašanje dostojno imena kluba za koji navijaju.

Lako je naći uzrok za pad ali je mnogo važnije poslije pada dostojanstveno ustati i krenuti naprijed.

Siguran sam da će Velež i njegov predsjednik to znati i moći.

S poštovanjem ,

Dušan Bajević

https://sportske.ba/legendarni-bajevic- ... -je-dobio/
Gospodin.

Sad znamo ko je bio ko u prepucavanju Bajevi Misimovic.

Pade Vici u vodu prica o Srbinu sa metom na celu.
ajdamo
Grijem se na: Sunce
Vozim: Dvotočkaš

#11211 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ajdamo »

zbunjola71sa

#11212 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by zbunjola71sa »

ajdamo wrote: 24/09/2021 21:01
Podrska za Velez i Rodjene iz i od :srce: B faze :bih:
ajdamo

#11213 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ajdamo »

Kaže Vico večeras na face tv da se on pitao kazna bi bila još veća.

Gnjida prava
Logovan

#11214 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

ajdamo wrote: 24/09/2021 21:40 Kaže Vico večeras na face tv da se on pitao kazna bi bila još veća.

Gnjida prava
Treba ga pitati o slučaju Sadović, pa onda o slučaju ulijetanja navijača Borca protiv Željezničara, koja bi kazna trebala biti za skandiranje Karadžiću i Mladiću i to iz utakmice u utakmicu, koja kazna bi trebala biti za transparente o Republici Srpskoj, onda šta ćemo za vrijeđanje Bosne i Hercegovine, itd. Mogu nabrajati dva dana. Kada bi se on pitao koje kazne bi bile za ove slučajeve?

Mrš više u neku stvar, uhvatio se Veleža i njegovih navijača i ne popušta, a ono što mu neodgovara zaobilazi. Sutra ako se desi neko sranje, lagano će zaobići i neće komentarisati. Ili će reći igrači Sarajeva isprovocirali navijače Borca ili nešto slično ovome.
Last edited by Logovan on 24/09/2021 21:55, edited 1 time in total.
ajdamo

#11215 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ajdamo »

Logovan wrote: 24/09/2021 21:53
ajdamo wrote: 24/09/2021 21:40 Kaže Vico večeras na face tv da se on pitao kazna bi bila još veća.

Gnjida prava
Treba ga pitati o slučaju Sadović, pa onda o slučaju ulijetanja navijača Borca protiv Željezničara, koja bi kazna trebala biti za skandiranje Karadžiću i Mladiću i to iz utakmice u utakmicu, koja kazna bi trebala biti za transparente o Republici Srpskoj, onda šta ćemo za vrijeđanje Bosne i Hercegovine, itd.
Pitali su ga i za nekažnjavanje borca, ali pravi se lud.
Baltazar_khan

#11216 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Baltazar_khan »

Mujić izgleda otkazao suđenje, valjda dobio prijetnje zbog ovih slika sa 3 prsta. Kakav idiot :roll:
Logovan

#11217 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

ajdamo wrote: 24/09/2021 21:54 Pitali su ga i za nekažnjavanje borca, ali pravi se lud.
Treba mu stalno jedna te ista pitanja postavljati dok ne odgovori. :D
zbunjola71sa

#11218 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by zbunjola71sa »

Logovan wrote: 24/09/2021 22:17
Treba mu ujku jebat a ne postavljati pitanja
hrasno38

#11219 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

zbunjola71sa wrote: 24/09/2021 22:20
Logovan wrote: 24/09/2021 22:17
Treba mu ujku jebat a ne postavljati pitanja
Ubrzo ce oni kolektivno poglabati.....
last mohicans

#11220 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Priznao je da mu je ujka laktasko krme, a da ne zna o kojoj utakmici Borca je riječ, da i Borac biva kažnjen kad se za to ukaže potreba. :lol: Naravno, voditeljica nije znala o kojoj utakmici je riječ. Sasro se i Mujic. Raja zanemaruje moc medija. Kad sam prije kraja utakmice napisao da se ovo nece zaustaviti ( ne znajuci sta ce se desiti) dok se neka ekipa sudija ne nalupa, neko od Velezovih navijača mi replicirao sta cemo time dobiti. Pritisak,pogotovo medijski i preko drustvenih mreza se ponekad zanemaruje i moze itekako imati efekta. Evo, rijesili smo se barem govneta Mujica nekoliko kola. A nece ni Gico tek tako moci biti ofiran. Sve ovo moze i treba doci do FiFE i UEFE,nasi bivsi fudbaleri trebaju iskoristiti svoj pedigre da se banjalučki arkan zaustavi.
Last edited by last mohicans on 24/09/2021 23:28, edited 1 time in total.
hrasno38

#11221 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote: 24/09/2021 23:05 Priznao je da mu je ujka laktasko krme, a da ne zna o kojoj utakmici Borca je riječ, da i Borac biva kažnjen kad se za to ukaže potreba. :lol: Naravno, voditeljica nije znala o kojoj utakmici je riječ. Sasro se i Mujic. Raja zanemaruje moc medija. Kad sam prije kraja utakmice napisao da se ovo nece zaustaviti ( ne znajuci sta ce se desiti) dok se neka ekipa sudija ne nalupa, neko od Velezovih navijača mi replicirao sra ces dobiti. Pritisak,pogotovo medijski i preko drustvenih mreza se ponekad zanemaruje i moze itekako imati efekta. Evo, rijesili smo se barem govneta Mujica nekoliko kola. A nece ni Gico tek tako moci biti ofiran. Sve ovo moze i treba doci do FiFE i UEFE,nasi bivsi fudbaleri trebaju iskoristiti svoj pedigre da se banjalučki arkan zaustavi.
Sve si u pravu ali proslu sezonu vas je Borac klepio na Kosevu cisto ko suza a ovaj isti sudija sudio za 10 iako ste pistali prije utakmice na njega i trazili da se zamjeni.
ajdamo

#11222 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ajdamo »

Dobar komentar
Da li postoji neki novinar, pa da lijepo gicka pita, prvo kako može voditi savez a ne voli državu u kojoj živi, javno pisao da BiH nije njegova država, dalje, da mu fino pokaže sve sporne situacije koje su borcu poklonile titulu, zar nije čudno da su se do sad na suđenje u korist borca žalili Rudar, Posušje, Široki, Sloboda, Velež, radnik nije jer ida ne bi gicka ne bih ni igrao PL, dalje, prošle sezone, skoro sve ekipe se žalili, onda zašto se nije kup igrao one sezone kad je prvenstveno prekinuti zbog korone, jer u polufinalu kupa su bile sve ekipe iz federacije, kup se nije igrao jer borac ne bih igrao evropu, kako to da se borac smiješno kažnjava, a svaku utakmicu skandiranje imena ratnih zločinaca, plus parole koje šire mržnju, kako u mladoj reprezentaciji skroz sve igrači borca i Zrinjskog, itd
last mohicans

#11223 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

hrasno38 wrote: 24/09/2021 23:15
last mohicans wrote: 24/09/2021 23:05 Priznao je da mu je ujka laktasko krme, a da ne zna o kojoj utakmici Borca je riječ, da i Borac biva kažnjen kad se za to ukaže potreba. :lol: Naravno, voditeljica nije znala o kojoj utakmici je riječ. Sasro se i Mujic. Raja zanemaruje moc medija. Kad sam prije kraja utakmice napisao da se ovo nece zaustaviti ( ne znajuci sta ce se desiti) dok se neka ekipa sudija ne nalupa, neko od Velezovih navijača mi replicirao sra ces dobiti. Pritisak,pogotovo medijski i preko drustvenih mreza se ponekad zanemaruje i moze itekako imati efekta. Evo, rijesili smo se barem govneta Mujica nekoliko kola. A nece ni Gico tek tako moci biti ofiran. Sve ovo moze i treba doci do FiFE i UEFE,nasi bivsi fudbaleri trebaju iskoristiti svoj pedigre da se banjalučki arkan zaustavi.
Sve si u pravu ali proslu sezonu vas je Borac klepio na Kosevu cisto ko suza a ovaj isti sudija sudio za 10 iako ste pistali prije utakmice na njega i trazili da se zamjeni.
Ta utakmica nije sporna,kao ni Borčeva pobjeda, ali misliš li da bi imao isti kriterij u BL kao tad na AFH, bi kurko moj. Ovo je očito vec bio pripremljen scenarij, nego ga sva ova frka sjebala u glavi pa se ukakio.
hrasno38

#11224 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote: 24/09/2021 23:30
hrasno38 wrote: 24/09/2021 23:15
Ta utakmica nije sporna,kao ni Borčeva pobjeda, ali misliš li da bi imao isti kriterij u BL kao tad na AFH, bi kurko moj. Ovo je očito vec bio pripremljen scenarij, nego ga sva ova frka sjebala u glavi pa se ukakio.
Nakon svega ovoga sto se desilo imao bi sigurno odlican kriterij jer ipak nikome vise od sudija nije svejedno nakon tunela a pogotvo ne bi bilo svejedno nekom Mujicu koji zivi u F BiH da iskrara Sarajevo. Prije ce vas Bandic u ovoj situaciji karat nego Mujic
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#11225 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

last mohicans wrote: 24/09/2021 23:05 Priznao je da mu je ujka laktasko krme, a da ne zna o kojoj utakmici Borca je riječ, da i Borac biva kažnjen kad se za to ukaže potreba. :lol: Naravno, voditeljica nije znala o kojoj utakmici je riječ. Sasro se i Mujic. Raja zanemaruje moc medija. Kad sam prije kraja utakmice napisao da se ovo nece zaustaviti ( ne znajuci sta ce se desiti) dok se neka ekipa sudija ne nalupa, neko od Velezovih navijača mi replicirao sta cemo time dobiti. Pritisak,pogotovo medijski i preko drustvenih mreza se ponekad zanemaruje i moze itekako imati efekta. Evo, rijesili smo se barem govneta Mujica nekoliko kola. A nece ni Gico tek tako moci biti ofiran. Sve ovo moze i treba doci do FiFE i UEFE,nasi bivsi fudbaleri trebaju iskoristiti svoj pedigre da se banjalučki arkan zaustavi.
Da medijski pritisak nista ne znaci, ne bi ukinuli Oko sokolovo. Znaci ne postoji sportska emisija gdje bi se komentarisalo sudjenje. Do prije par sezona se svaka utakmica analizirala, sudije smjenjivale. Kad je posljednji sudija sudpendovan?
Od toliko televizija, nijedna nema muda napraviti emisiju s nekim sucem u penziji ili slicno.
Sudije zasticene ko svete krave.
Post Reply