Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑22/09/2021 12:05
Gazelle su mi predobre i udobne, evo treće derem.
Ali zato su stan Smith užasno neudobne, najgore tene, nije ni čudo kada su plastične.
meni su bekenbauerke obozavanje po udobnosti, sto se tice adidaski..
a najkice (af1 i dunkice), koje inace zuljaju, stezu i peglaju masu ljudi, meni k'o da po oblaku setam..
Problem je u vašim tabanima a ne u patikama. Ja imam savršeno oblikovane tabane, inače sam sam savršen od glave do pete tako da nemam problema sa nošenjem niti jednih patika.
konektovan wrote: ↑21/09/2021 23:30
Kupio u juventi (alta) 65 KM. Bile ove i crne,..ali koliko sam razumio prodavacicu, ostali brojevi 44,45, 46...jer je starija kolekcija. Nisam upratio da ih imaju na njohovom web shopu.
Otisao danas do novootvorene radnje u Tz, u kojoj nekoliko dana zbog otvorenja imaju popust od 20%. Nit imaju te, nit njima slicne, nit haman patike ispod 120-130 KM. Dugo strasnije cijene u Juventi nisam vidio. Sreca pa mi nije nista neophodno.
konektovan wrote: ↑21/09/2021 23:30
Kupio u juventi (alta) 65 KM. Bile ove i crne,..ali koliko sam razumio prodavacicu, ostali brojevi 44,45, 46...jer je starija kolekcija. Nisam upratio da ih imaju na njohovom web shopu.
Otisao danas do novootvorene radnje u Tz, u kojoj nekoliko dana zbog otvorenja imaju popust od 20%. Nit imaju te, nit njima slicne, nit haman patike ispod 120-130 KM. Dugo strasnije cijene u Juventi nisam vidio. Sreca pa mi nije nista neophodno.
Na webu ih isto nema, ako sam dobro pretrazio.
Ja najviše kuoujem za sebe i malca preko online shopova, juvente, sport visiona...ili kad naletim u radnji na neko ludo sniženje.
Čudi me da je tako skupo. Ovdje imaju uvijek obuće koja je snizena solidno...fakat.
konektovan wrote: ↑22/09/2021 17:44
Ja najviše kuoujem za sebe i malca preko online shopova, juvente, sport visiona...ili kad naletim u radnji na neko ludo sniženje.
Čudi me da je tako skupo. Ovdje imaju uvijek obuće koja je snizena solidno...fakat.
Ma isti sam, kako znam brojeve od razlicitih brendova, rijetko idem iz kuce. Moguce zato sto je radnja tek otvorena pa nema nista iz stare kolekcije. Ima nedaleko od tog veci objekat u kojem se moze naci uvijek nesto snizeno.
Gledam nike trenerku koju sam nekad na zimu platio oko 79 KM (takodjer Juventa), ista takva ali cijena 165 KM.
Kikibombona wrote: ↑22/09/2021 18:46
Kakav je Merrel sto se tice udobnosti? Kvalitet me ne zanima toliko, samo da je nogama lijepo. Mada ne bi trebalo da su lose, cijene su oko 200km.
Nesto ovako kontam uzeti
Imaju dobar dzon i udobne su. Trebao bi biti vibram dzon.
Kikibombona wrote: ↑22/09/2021 18:46
Kakav je Merrel sto se tice udobnosti? Kvalitet me ne zanima toliko, samo da je nogama lijepo. Mada ne bi trebalo da su lose, cijene su oko 200km.
Nesto ovako kontam uzeti
Imaju dobar dzon i udobne su. Trebao bi biti vibram dzon.
Uglavnom sam odan Skechersu, bas radi udobnosti, ali ovaj put ne vidim nijedan model da mi se svidja.
EasyMan wrote: ↑23/09/2021 15:43
Najudobnije patike koje sam nosio su Nike Lunar za trcanje, a najneudobnije starke.
Najcesce nosim "maksice", mada su mi Superstar i AF obavezne.
EasyMan wrote: ↑23/09/2021 15:43
Najudobnije patike koje sam nosio su Nike Lunar za trcanje, a najneudobnije starke.
Najcesce nosim "maksice", mada su mi Superstar i AF obavezne.
Meni nike free dzon ubjedljivo najudobniji...
Na kojim patikama je taj dzon? Ja kad sam probavao patike za trcanje, najudobnije su bile ove navedene.
U to ne racunam one Asics ako se tako pise sa gel dzonom, previse su mi ruzne i za trcanje
Kao sto se vidi cijele su krpene i to neki bas dobar i kvalitetan materijal i uzivo su izgledale svjetlije dosta. Jedne od najdrazih patika koje sam nosio, gdje god sam isao neko me pitao gdje sam ih kupio
Udobnost odlicna bila kod mojih kao i kvalitet, ali sam nedavno probao kozne Air max 90 i malo su tvde i krute u odnosu na ove moje tako da ih nisam kupio. Kozne su i malo glomaznije vjerovatno zbog debljeg materijala.
Edit: Ako se dobro sjecam svoje Lunarglide sam platio 260 ili 280KM
Last edited by EasyMan on 23/09/2021 23:26, edited 3 times in total.