Zadnjih 15 godina: ekipe La Lige vs ekipe EPL
10 tekmi- 10 pobjeda.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U pravu je Skols.
Čini mi se da su ovo finala.Better Man wrote: ↑27/05/2021 08:25Malo si mi nešto zaboravio. Gdje Ti je ovdje pobjeda Uniteda protiv Barcelone, pa Liverpoola protiv Barcelone, Chelsea protiv Barcelone? To je ono što sam se sjetio na prvu.
Rijec je o finalima europskih takmicenja, dakle, sve su dobili timovi La Lige.Better Man wrote: ↑27/05/2021 08:25Malo si mi nešto zaboravio. Gdje Ti je ovdje pobjeda Uniteda protiv Barcelone, pa Liverpoola protiv Barcelone, Chelsea protiv Barcelone? To je ono što sam se sjetio na prvu.
Upute su samo upute. Treba nekad procijeniti gdje ce sutati, a ne k'o mulac pratiti upute konstantno.Tito_i_Partija wrote: ↑27/05/2021 17:20Nije on kriv, on je samo pratio upute.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/de-gea ... /210527090
Kepa odlican u ovom drugom dijelu sezone kada je igraoLSD wrote: ↑27/05/2021 22:47 Onaj Ruli je vazda bio smiješan golman, još iz perioda Sociedada, to se odavno zna ko prati Primeru.
Ali što je De Gea još gori od njega, to je posebna pricafrajer je propali golman, a prima tolike pare. 11 zaredom penala mu ljudi pucaju, on ne može ni stranu pogoditi. Još ga španski selektor nezasluženo pozove na Euro, a gori je i od Kepe.
Nerealan ishod. Braga je zasluzila bar bod.
Šta je sve u životu nerealno, eh... Bitno je da smo pobjedili, kao što je svojevremeno bilo bitno da je Augentaler dao onaj autogol. Biće sigurno i suprotnih ishoda sa našom boljom igrom, pa život ide dalje