Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bobi wrote: ↑14/09/2021 18:04
@Telemach gukni nešto, nemoj samo čitati . Znam ja da vi imate neka ograničenja ali možete nekad svoju dušu da ispraznite .
Zdravo @Bobi ,
Na sve upite u vezi nejasnoća oko paketa usluge ili potrebne podrške ćemo rado korisnicima pružiti. Doista se trudimo imati usluge kojim svi možete biti zadovoljni, a sve prijedloge za unaprijeđenje prihvatamo i razmatramo Tu smo uvijek za Vas
@Telemach gukni nešto, nemoj samo čitati . Znam ja da vi imate neka ograničenja ali možete nekad svoju dušu da ispraznite .
Zdravo @Bobi ,
Na sve upite u vezi nejasnoća oko paketa usluge ili potrebne podrške ćemo rado korisnicima pružiti. Doista se trudimo imati usluge kojim svi možete biti zadovoljni, a sve prijedloge za unaprijeđenje prihvatamo i razmatramo Tu smo uvijek za Vas
Zdravo @Bobi ,
E pa dobro,, de sad potanko objasnite zašto nema u vašoj programskoj šemi Arena Sport kanala, Hvala ako uopšte odgovor date
Zdravo @Bobi ,
Je li ovo odgovor na postavljena pitanja?
Zdravo @photo&video,
Ukoliko imate određeni upit, budite slobodni da nam isti dostavite. Stojimo Vam na raspolaganju. Također, ako smo nešto propustili, izvinjavamo se.
Adobeg wrote: ↑14/09/2021 18:33
Ja sam davno rijesio kad istekne ugovor,mjenjamo operatera,nikakva ubjedjenja me nece zadrzati.
Zdravo@Adobeg,
Žao nam je ako ste donijeli takvu odluku. Ukoliko možemo nešto učiniti kako biste se predomislili, dostavite nam podatke i kontaktirat ćemo Vas u svrhu pronalaska najboljeg rješenja
Adobeg wrote: ↑14/09/2021 18:33
Ja sam davno rijesio kad istekne ugovor,mjenjamo operatera,nikakva ubjedjenja me nece zadrzati.
Zdravo@Adobeg,
Žao nam je ako ste donijeli takvu odluku. Ukoliko možemo nešto učiniti kako biste se predomislili, dostavite nam podatke i kontaktirat ćemo Vas u svrhu pronalaska najboljeg rješenja
Zdravo @kokikol,
Izvinjavamo se ako je nastao propust. Ukoliko imate određeni upit, budite slobodni da nam se obratite. Rado ćemo pokušati pomoći.
ne možete zaustaviti gledanje arena sport kanala ,radi Rokkr preko druge opcije
Cista glupost ...treba viditi u ugovoru da li to i smiju raditi ....ja placam uslugu interneta vama telemach i imam pravo na njemu da gledam sta hocu ...po kojem pravu blokirate neki sazdrzaj koji nema direktne veze s vama