Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
GandalfSivi

#49701 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by GandalfSivi »

salik79 wrote: 11/09/2021 20:33
GandalfSivi wrote: 11/09/2021 20:32

Kako si samo smjesan. Niti jedna vakcina ne djeluje 100%. Da bi svi bili zasticeni, odredjeni procenat stanovnistva se mora vakcinisati. Isto ormaru da se prica uvijek ista prica.

U varijante virusa da i ne ulazimo…
To uopce nije odgovor na pitanje! Medicinski je nemoguce da nevakcinisana osoba bude prijetnja vakcinisanoj osobi. Potpuno nemoguce.

Doktor medicine:

A ako hoces postavit cu ti jednog od najuglednijih bas u toj oblasti u EX YU. Da naucis nesto. A be da ucis od Bidena i Faucija.
Ali bukvalno lik NISTA ne odgovori na sasvim jednostavno objasnjenje koje sam postavio.

Presmijesno, svega mi :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#49702 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by jeza u ledja »

Naslovnica wrote: 11/09/2021 20:22
jeza u ledja wrote: 11/09/2021 20:15

Pa mislim.....koliko kukas ja konto ne daju ti iz kuce izac. :-)
Jarane, ako nisi primijetio, više kukate vi iz Amerike da će vas nekakav @salik79 istrijebiti ako se ne vakciniše, nego što ja kukam da me Pfizer obmanuo lažnim obećanjima.
8-)
Hej, iz Amerike se oni danonoćno nadjebavaju sa nekim sa klix foruma.
Ništa Diznilend, ništa Las Vegas, mosa vakcina aktivizam i spašavanje svijeta.
Image
Bas. :-)
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#49703 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

zilog wrote: 11/09/2021 17:05
muhafuca wrote: 11/09/2021 16:58

sve i svasta se pisalo pod koronu, pogotovo tokom prvog i najjaceg hajpanja.
mani pusti.
svi ostali redovni uzroci smrtnosti su odjednom nestali ili se drasticno umanjili
i opet nisu navukli nake kataklizmicne brojeve.
a da su se trudili, jesu, nema govora
Dobro znam koliko mi je prijatelja pomrlo, ili se jedva izborilo sa koronom. Neki i danas imaju posljedice.

Tako da vas, koji pricate o teorijama zavjera, najradije bih poslao u neku stvar, ali ima bolje mjesto za vas.
Ako imate imalo obraza, otidjite da volontirate u neku od Covid bolnica.
Nece, jer po njima ni takve bolnice ne postoje. :roll:
salik79

#49704 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

GandalfSivi wrote: 11/09/2021 20:39
salik79 wrote: 11/09/2021 20:33

To uopce nije odgovor na pitanje! Medicinski je nemoguce da nevakcinisana osoba bude prijetnja vakcinisanoj osobi. Potpuno nemoguce.

Doktor medicine:

A ako hoces postavit cu ti jednog od najuglednijih bas u toj oblasti u EX YU. Da naucis nesto. A be da ucis od Bidena i Faucija.
Ali bukvalno lik NISTA ne odgovori na sasvim jednostavno objasnjenje koje sam postavio.

Mozda be razumijes engleski. Evo na nasem (premotaj na 4:50 - upravo ova tema) :

[yt]https://youtu.be/I8mOryJ2kYQ [/yt]

Prof. dr. Zeljko Poljak:
Studirao je na Filozofskom i Prirodoslovno-matematičkom te 1952. diplomirao na Medicinskom fakultetu. Do mirovine radio je na ORL klinici Šalata u Zagrebu kao specijalist otorinolaringolog, subspecijalnost alergologija i klinička imunologija. Stupanj doktora znanosti stekao je 1969., habilitirao 1971., naslov primarijusa stekao 1972., za sveučilišnog profesora izabran je 1976., za člana Akademija medicinskih znanosti Hrvatske 1981., člana Društva hrvatskih književnika 1996., za začasnog člana Hrvatskog liječničkog zbora 1997. Na Medicinskom fakultetu je organizirao i vodio postdiplomske studije ORL (od 1977.) i Alergologija i klinička imunologija (od 1979.), bio predsjednik Sindikata kliničkim medicinskih znanosti (od 1975.) i predsjednik Odbora za nostrifikaciju diploma (od 1982.). U Kliničkom bolničkom centru Zagreb bio je predsjednik Stambene komisije (od 1969.), Komisije za reizbor rukovodećih kadrova (od 1970.) i Komisije za reorganizaciju uprave (od 1970.). U Hrvatskom liječničkom zboru bio je 12 godina član Glavnog odbora (od 1990.), predsjednik Alergološke sekcije (1978.), potpredsjednik Sekcije za alkoholizam (od 1980.), osnivač Hrvatskog društva za medicinsko nazivlje (1992.), Literarnog kluba (2002.) i planinarskog kluba (1995.) te obnovitelj Hrvatskog likovnog društva liječnika. U Udruženju alergologa i kliničkih imunologa Jugoslavije bio je tajnik (od 1969), u Ligi za borbu protiv pušenja potpredsjednik (od 1987.). Objavio je oko 120 znanstvenih i stručnih radova, bio urednik »Liječničkog vjesnika« (1975-1978.), predsjednik Izdavačkog savjeta »Sveučilišnog vjesnika« (od 1983.), urednik desetka stručnih zbornika i udžbenika, od 1991. je urednik »Liječničkih novina«.
Naslovnica

#49705 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote: 11/09/2021 20:42

Dobro znam koliko mi je prijatelja pomrlo, ili se jedva izborilo sa koronom. Neki i danas imaju posljedice.

Tako da vas, koji pricate o teorijama zavjera, najradije bih poslao u neku stvar, ali ima bolje mjesto za vas.
Postoje bolnice.
Ne može se volontirati. 8-)
Manite se šuplje patike i ponavljanja iste priče koja veze s vezom nije imala ni prošle, a ni ove godine.
Tu patetiku više ne puše ni djeca u produženom boravku.
daddy-kool

#49706 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

apsidejzi wrote: 11/09/2021 20:29Sve mjere ce biti ukinute. Vakcine ce biti u ponudi. U narednim godinama preporucice se starijim osobama i ostalim koji zele. Bas kao i vakcina protiv gripe. Svake godine se nudi u svim bolnicma pa i nasim, samo mi nikada nismo imali naviku da se vakcinisemo. Dakle, postojace vakcine protiv korone (vjerovatno neke aktuelne varijante), uskoro niko vise nece ni pratiti broj slucajeva u svijetu. Ko se vakcinisao, vakcinisao, ko nije ko ga jebe. Virus ce ga svakako pronaci na ovaj ili onaj nacin pa kako mu bude. Ako dobije tesku upalu pluca primice ga u bolnicu ali nece ga primiti za temperaturu. Iduce godine u ova doba niko nece ni pricati o koroni.

Mislim da ce za tim zaliti jedino antivakseri.
Takva je situacija kod nas već izvjesno vrijeme, tj od kako su vakcine postale kako-tako dostupne.
BadBoy

#49707 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

Naslovnica wrote: 11/09/2021 19:21
ultima_palabra wrote: 11/09/2021 19:12

A koji je to princip? Izbacivati lazi i propagandu kao na industrijskoj traci? Jebe se nekome sto on konkretno nije vakcinisan, problem je sto ce zbog ovakvih hiljadu stradati milion.
Kada vas čitam kako ste zapjenili zbog salika i zbog toga što čovjek odbija da se vakciniše vakcinom protiv covid-19, ne mogu da budem na strani tako agresivne vakserske sile.
A na stranu to što, koliko ja znam, @salik79 uopšte nije antivakser, on vakcinisan, djeca redovno vakcinisana...jesam li u pravu @salik79 ?
On je samo protiv ove vakcine i agresivne prisile.
Jašta će, milijarde će zbog salika stradati. All eyes on salik, milioni na nogama!
Što se nisu vakcinisali?
Nisam zapjenio što neće da se vakciniše nego zato što zagovara štele i što mu je to normalno. Ako ti je to normalno onda tebi to na čast.

I ja se ne zalažem za obaveznu vakcinu, zalažem se za nauku i ne širenje neistina.
spinel_

#49708 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by spinel_ »

Jel bilo teorija zavjere covid pasos?
Jel bilo teorije zavjere stalno boostanje i 4,5,10,17 doza?
_
Danas je to sve istina i stvarnost.
Nazalost, dosta vas nikad nece progledati i shvatiti da ovo sto se desava nema apsolutno nikakve veze sa zdravljem.
Ona spodoba iz Australije rece "Novi svjetski poredak" ali djaba vama i kad se ovo postavi nikad ali apsolutno nikad necete progledati.

Naslovnica

#49709 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

BadBoy wrote: 11/09/2021 20:53
Naslovnica wrote: 11/09/2021 19:21

Kada vas čitam kako ste zapjenili zbog salika i zbog toga što čovjek odbija da se vakciniše vakcinom protiv covid-19, ne mogu da budem na strani tako agresivne vakserske sile.
A na stranu to što, koliko ja znam, @salik79 uopšte nije antivakser, on vakcinisan, djeca redovno vakcinisana...jesam li u pravu @salik79 ?
On je samo protiv ove vakcine i agresivne prisile.
Jašta će, milijarde će zbog salika stradati. All eyes on salik, milioni na nogama!
Što se nisu vakcinisali?
Nisam zapjenio što neće da se vakciniše nego zato što zagovara štele i što mu je to normalno. Ako ti je to normalno onda tebi to na čast.

I ja se ne zalažem za obaveznu vakcinu, zalažem se za nauku i ne širenje neistina.
Već sam rekao da se ne slažem sa nezakonitim djelovanjem, ali i da razumijem salika. Da ga podržavam - baš i ne. Da li bih isto uradio? Ne vjerujem.
Mrzim štele, ali vazda volim kontrirati kada mi neko kaže "moraš", a pogotovu u kontekstu covid vakcina talibanizma koji se uveliko nameće.
GandalfSivi

#49710 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by GandalfSivi »

salik79 wrote: 11/09/2021 20:44
GandalfSivi wrote: 11/09/2021 20:39

Mozda be razumijes engleski. Evo na nasem (premotaj na 4:50 - upravo ova tema) :

Prof. dr. Zeljko Poljak:
Studirao je na Filozofskom i Prirodoslovno-matematičkom te 1952. diplomirao na Medicinskom fakultetu. Do mirovine radio je na ORL klinici Šalata u Zagrebu kao specijalist otorinolaringolog, subspecijalnost alergologija i klinička imunologija. Stupanj doktora znanosti stekao je 1969., habilitirao 1971., naslov primarijusa stekao 1972., za sveučilišnog profesora izabran je 1976., za člana Akademija medicinskih znanosti Hrvatske 1981., člana Društva hrvatskih književnika 1996., za začasnog člana Hrvatskog liječničkog zbora 1997. Na Medicinskom fakultetu je organizirao i vodio postdiplomske studije ORL (od 1977.) i Alergologija i klinička imunologija (od 1979.), bio predsjednik Sindikata kliničkim medicinskih znanosti (od 1975.) i predsjednik Odbora za nostrifikaciju diploma (od 1982.). U Kliničkom bolničkom centru Zagreb bio je predsjednik Stambene komisije (od 1969.), Komisije za reizbor rukovodećih kadrova (od 1970.) i Komisije za reorganizaciju uprave (od 1970.). U Hrvatskom liječničkom zboru bio je 12 godina član Glavnog odbora (od 1990.), predsjednik Alergološke sekcije (1978.), potpredsjednik Sekcije za alkoholizam (od 1980.), osnivač Hrvatskog društva za medicinsko nazivlje (1992.), Literarnog kluba (2002.) i planinarskog kluba (1995.) te obnovitelj Hrvatskog likovnog društva liječnika. U Udruženju alergologa i kliničkih imunologa Jugoslavije bio je tajnik (od 1969), u Ligi za borbu protiv pušenja potpredsjednik (od 1987.). Objavio je oko 120 znanstvenih i stručnih radova, bio urednik »Liječničkog vjesnika« (1975-1978.), predsjednik Izdavačkog savjeta »Sveučilišnog vjesnika« (od 1983.), urednik desetka stručnih zbornika i udžbenika, od 1991. je urednik »Liječničkih novina«.
Halo ba, spin teorije. Da te pitam nesta. Mogu li vakcinisani dobiti Covid i umrijeti od istog?

Ludilo svega mi…
daddy-kool

#49711 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Zašto je nepravedno zapostavljena tema "teorije zavjera..."?
salik79

#49712 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

GandalfSivi wrote: 11/09/2021 21:00
salik79 wrote: 11/09/2021 20:44

Prof. dr. Zeljko Poljak:

Halo ba, spin teorije. Da te pitam nesta. Mogu li vakcinisani dobiti Covid i umrijeti od istog?

Ludilo svega mi…
Cemu, onda, vakcinacija sa takvim vakcinama?! Leaky vaccines:
https://www.healthline.com/health-news/ ... ses-072715
https://www.nationalgeographic.com/scie ... en-viruses

Nije do nevakcinisanih nego do vakcina.
salik79

#49713 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

spinel_ wrote: 11/09/2021 20:54

Jel bilo teorija zavjere covid pasos?
Jel bilo teorije zavjere stalno boostanje i 4,5,10,17 doza?
_
Danas je to sve istina i stvarnost.
Nazalost, dosta vas nikad nece progledati i shvatiti da ovo sto se desava nema apsolutno nikakve veze sa zdravljem.
Ona spodoba iz Australije rece "Novi svjetski poredak" ali djaba vama i kad se ovo postavi nikad ali apsolutno nikad necete progledati.

Image
spinel_

#49714 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by spinel_ »

daddy-kool wrote: 11/09/2021 21:01 Zašto je nepravedno zapostavljena tema "teorije zavjera..."?
Th zavjere u kontekstu covida NE POSTOJE jer se skoro sve pokazalo kao istina.
tindbe

#49715 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by tindbe »

Ovaj virus je očigledno uticao na mentalno zdravlje ljudi. Pojedinci ne silaze s ove teme, i uglavnom iste stvari vrte u krug po par mjeseci.
Kako vam ne dopizdi?
Naslovnica

#49716 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

tindbe wrote: 11/09/2021 21:34 Ovaj virus je očigledno uticao na mentalno zdravlje ljudi. Pojedinci ne silaze s ove teme, i uglavnom iste stvari vrte u krug po par mjeseci.
Kako vam ne dopizdi?
:lol: :lol: :thumbup:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#49717 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Naslovnica wrote: 11/09/2021 20:47

Postoje bolnice.
Manite se šuplje patike i ponavljanja iste priče koja veze s vezom nije imala ni prošle, a ni ove godine.

Za ovo iznad.
Znam osobu koja radi u administraciji jedne bolnice, ovdje u USA, i od njih trazili da volontiraju na odjeljenu sa oboljelima o Covid-19 jer nemaju dovoljan broj medicinskih sestara.
Nije potrebno neko medicinsko znanje da se promjeni posteljina, ocisti soba, pomogne pacijentu da nesto pojede i tako ti poslovi. Dva volontera rade sa jednom medicinskom sestrom koja ih upiucuje sta da rade i nadgleda njihov rad. Nisu svi pacijenti na respiratorima gdje je potreban stalni monitoring kvalifikovanog osoblja.
Mocuce da nije svugdje isto. 8-)
Naslovnica

#49718 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote: 11/09/2021 22:05
Naslovnica wrote: 11/09/2021 20:47
Postoje bolnice.

Za ovo iznad.
Znam osobu koja radi u administraciji jedne bolnice, ovdje u USA, i od njih trazili da volontiraju na odjeljenu sa oboljelima o Covid-19 jer nemaju dovoljan broj medicinskih sestara.
Nije potrebno neko medicinsko znanje da se promjeni posteljina, ocisti soba, pomogne pacijentu da nesto pojede i tako ti poslovi. Dva volontera rade sa jednom medicinskom sestrom koja ih upiucuje sta da rade i nadgleda njihov rad. Nisu svi pacijenti na respiratorima gdje je potreban stalni monitoring kvalifikovanog osoblja.
U BiH ni pacijenti ne mogu doći do bolnice, a ne da se volontira.
laik1981

#49719 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

jeza u ledja wrote: 11/09/2021 20:13
laik1981 wrote: 11/09/2021 20:00 Neka se vakcinise ko hoce, a ko nece neka ne vakcinise i rijesena stvar.. Da vakcinacija sprecava transmisiju virusa bilo bi osnove da se razgovara i o nekim drugim stvarima.. Ovako svako sebe stiti ili ne stiti i nema potrebe da jedni drugima sole pamet kako treba ili ne treba..
Vakcinacija uveliko smanjuje transmisiju te ikekako ima osnove da se razgovora o tome.
Vakcinisan si i zasticen.. Sto se tebe tice zavrsio si posao i nema potrebe da se bavis drugom stranom.. A volio bih i da postavis dokaze o manjoj transmisiji za AZ, Sinopharm i Pfizer..
SpecialOffer

#49720 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by SpecialOffer »

apsidejzi wrote: 11/09/2021 20:29
SpecialOffer wrote: 11/09/2021 20:07

Pa ja i pricam o ovima sto su prebolovali. Ovi sto nisu po meni se trebaju vakcinisati.

Ali je generalno narativ takav da te samo "vakcina" stiti a da je sve ostalo goli qrc sto je pogresno i obmanjujuce.
Zato sto kada se daje vakcina svima se daje ista kolicina a kada prebolujes koronu onda je previse sirok spektar stepena razvoja antitijela. Neko dobije malo virusa, taman toliko da se pokaze pozitivnim i to njegov primarni imuni sistem zavrsi. Ni ne dodje do Tcelija. Zato sam pozitivan test nije dovoljan.

Ako bi se uvodio neki "covid karton", mada ja smatram da je to glupost, onda bi trebalo mjeriti broj antitijela. Ni oni sto dobiju vakcinu ne moraju razviti antitijela. Mali je % takvih ali ih ima. Ni jedna vakcina nije 100% uspjesna. Po meni je ta osoba ista kao i nevakcinisana. Zato je broj antitijela jedina validna mjerna jedinica zastite. Kad ti padne vrijednost ispod neke minimalne, a kod fajzera je to negdje nakon 8 mjeseci, onda kao da nisi ni vakcinisan.

Ja ne mislim da ce zaziviti ti covid kartoni. Na kraju cemo svi poci putem UK i sada evo Danske (a krajem mjeseca i Svedske). Sve mjere ce biti ukinute. Vakcine ce biti u ponudi. U narednim godinama preporucice se starijim osobama i ostalim koji zele. Bas kao i vakcina protiv gripe. Svake godine se nudi u svim bolnicma pa i nasim, samo mi nikada nismo imali naviku da se vakcinisemo. Dakle, postojace vakcine protiv korone (vjerovatno neke aktuelne varijante), uskoro niko vise nece ni pratiti broj slucajeva u svijetu. Ko se vakcinisao, vakcinisao, ko nije ko ga jebe. Virus ce ga svakako pronaci na ovaj ili onaj nacin pa kako mu bude. Ako dobije tesku upalu pluca primice ga u bolnicu ali nece ga primiti za temperaturu. Iduce godine u ova doba niko nece ni pricati o koroni.

Mislim da ce za tim zaliti jedino antivakseri.
Ne bih se slozio. To sto sam boldovao mozes reci i za vakcine a to ti i statistika iz izraela pokazuje i negira ovu tvoju tvrdnju.
Ima Bosne_Bice Bosne

#49721 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Naslovnica wrote: 11/09/2021 22:08
Ima Bosne_Bice Bosne wrote: 11/09/2021 22:05

Za ovo iznad.

U BiH ni pacijenti ne mogu doći do bolnice, a ne da se volontira.
Ne sumnjam da je tako u BiH. Ja i supruga bez problema obavljamo potrebne preglede ovdje, a za obicne konsultacije to radimo putem videa "on line", jer ima i ta opcija. Bilo je problema prva 2-3 mjeseca pandemije, a poslije se sve normalizovalo. Doduse, i ovdje ima razlika od mjesta do mjesta. 8-)

P.S. I moja kcerka volontira u radu sa covid-19 pacijentima. Nemamo straha zbog toga. 8-)
Naslovnica

#49722 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

:thumbup:

I ja bih rado volontirao, zašto da ne.
MUNAFIK

#49723 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by MUNAFIK »

Naslovnica wrote: 11/09/2021 22:27 :thumbup:

I ja bih rado volontirao, zašto da ne.
Ja fakat ne kontam ove likove sto na svaki nacin pokusavaju opravdat gluposti bjelosvjetskih SOLAKA I CERKEZA...

Ako smo ista na koroni vidjeli to je da mnoge drzave imaju svoje SOLAKE i slicne uhljebe i debile koji tudjim K.... Mlate gloginje, uzimaju lovu i maltretiraju narod nenormalnim glupostima vec sad je jasno po nalogu nekoga, a koga i odake tesko cemo saznati.

Ne mogu da vjeruje ja je mjsljenje nekakvog birokratskog politicara i javnih clanova raznih lobi krugova nekom relevantnije od misljenja i javnih apela mnogobrojnih doktora, nobelovaca i dokazanih strucnjaka u ovom polju i da vise.vjeruju nekakvom Solaku nego svojim ocima i zdravom razumu.

Sta se desilo ljudima?

Ja danas ne mogu normalno i ljudski nekim ljudima objasniti radi cega nisam vakcinisan i radi cega ne zelim da se vakcinisem.

Nema tu razgovora i razmjene mijenja odmah te UDARI po glavi onom zaglupljenom izjavom ANTIVAKSER, RAVNOZEMLJAS, SEBICAN SI NE MISLIS NA DRUGE i tako te slicne gluposti koje nista ne znace.

Jos kad neko kaze.idi volntiraj u bolnici pa onda pricaj ojjjjjjjjj kriza bas, kakva otrcana patetika.
Tempo
ZeModerator

#49724 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Tempo »

MUNAFIK wrote: 11/09/2021 22:45 Ja danas ne mogu normalno i ljudski nekim ljudima objasniti radi cega nisam vakcinisan i radi cega ne zelim da se vakcinisem.

radi cega nisi i ne zelis?
jeza u ledja

#49725 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by jeza u ledja »

MUNAFIK wrote: 11/09/2021 22:45
Nema tu razgovora i razmjene mijenja odmah te UDARI po glavi onom zaglupljenom izjavom ANTIVAKSER, RAVNOZEMLJAS, SEBICAN SI NE MISLIS NA DRUGE i tako te slicne gluposti koje nista ne znace.
Ne znace tebi zato sto jesi takav. I u pravu si, nema tu razgovora i razmjene misljenja.
Locked