Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

bitangeIprinceze

#19776 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

MensurM wrote: 13/09/2021 20:38
Feraget: Mi imamo dokaze ko su ubice Dženana Memića

Šta je podignuto? Gdje su dokazi o ubicama? Podignuta je optužnica za pomaganje NN licima nakon ubistva. NN licima.
U tužilaštvu :wink:
YouAreMyDestiny

#19777 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 20:53
MensurM wrote: 13/09/2021 20:38
Feraget: Mi imamo dokaze ko su ubice Dženana Memića

Šta je podignuto? Gdje su dokazi o ubicama? Podignuta je optužnica za pomaganje NN licima nakon ubistva. NN licima.
Pa zašto ne podignu optužnicu?
Tesla Edison

#19778 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

tranquil wrote: 13/09/2021 20:39 Fakat, takva isključivost...

Više puta sam pisao kako je treća opcija ne samo moguća, nego i vrlo vjerovatna, ali eto, samo je ili/ili.
Koja ba treća opcija? Nema nikakvih opcija osim ove dvije. Ili je Muriz gigant za Nobelovu nagradu, čovjek koji je raskrinkao mafiju, ili je gnjida od čovjeka koji piša po svom rođenom mrtvom sinu, oslobađa prave krivce zarad kćerkine karijere i osvete Zijadu. Nema nikakvih trećih opcija, i nemojte meni ovdje prostupati šuplju i indirektno spremati izlazne strategije. Nikakve izlazne strategije ga neće spasiti bruke, blama, pljuvanja i prijezira ako se Mutapi proglase da nisu krivi.

Ovo se odnosi i na Arijanu (@bitangeIprinceze). Dok sam bio jedan od osnivača NiP-a, ti si mislila da je politika vrsta jela, tačnije rečeno poslastica. Meni ne možeš govoriti ko je kakav član.

Mene zanimaju činjenice i presude, a nikakve sektaške dogme i teorije zavjere. Samo presude.
Saobraćajna nesreća nije bila, a da li su Mutapi odgovorni za ovo što im se stavlja na teret, i da li je Ljubo ubica koji je Dženana ubio palicom umjesto kombijem, na kraju će reći sud i postupak koji je u toku.

A vi teoretišite do mile volje, slaba vam fajda od toga. Koga zanimaju činjenice, bujrum na suđenje, otvoreno je za javnost, prijavite se, svako može biti u publici. Sektaštvo je jalovo i nesvrsishodno.
belfy

#19779 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by belfy »

denden wrote: 12/09/2021 20:46
tranquil wrote: 12/09/2021 20:41

Jess to popio bobu, danas si bio malkice nervozan? :D

I šta je novo od tebe? Izbjegavanje direktnih odgovora i uvijene uvrede, sve od lika koji se sujetno diči vlastitom "logikom" i "razmontiranjem neistomišljenika" (valjda misli da je superioran ako je u stanju da napiše najduži post, šta god bilo u njemu), a istovremeno neistomišljenike naziva "potkapacitiranom emocionalnom ruljom", nema šta, vrhunac logičnog ponašanja, pravi Vulkanac :lol:
Ti si malo pismeniji od ovih redovnih trolova koji su okupirali temu, iako imas ono otkrivajuce i indikativno "donijeo prenijeo", ali ste na istom supljatorskom zadatku ovdje.
denden wrote: 12/09/2021 20:24 U svoj ovoj priči, od toliko aktera-tužilaca, sudija, policije itd., Karkin je onaj koji je najbolje, besprijekorno, odradio svoj posao. Preveslao sviju, savršeno tempirao prave poteze, od priznanja saobraćajke, do povlačenja priznanja, preko stupanja u privremeni pakt, ovjekovječen na videu, sa Murizom i Feragetom.

Na kraju postigao da murizovci govore "Ljubo, taj ološ koji je za pet maraka preuzeo krivicu i zna ko ga je potplatio za to, je nebitan, nemoj da bi ga ko ometao. Ma nemoj da ga ko spominje, pustite čovjeka" :lol:

A garant murizovce sve vrijeme ložio kako će im Ljubo ispričati "pravu istinu", samo da se sačeka da ga prije toga sud, i to pravosnažno, oslobodi :lol:

Majstor, skidam kapu. :thumbup:
komedija se nastavlja...
denden wrote: 12/09/2021 15:54 Ma da, argument autoriteta kao logička greška. Na tom principu funkcionišu sve sekte, vidi se tvoja sklonost da padaš na to, slijepom slijeđenju nekih autoriteta, umjesto da razmišljaš svojom glavom.

Dizdarević kao prvo nije ni utvrdio da Alisa nema amneziju, nego da se iz dokumentacije koja mu je dostavljena ne može utvrditi da ima. Jer je CT uredan, a nije rađeno te noći lično testiranje Alise Mutap koje bi utvrdilo ima li amneziju. A CT, kao što sam ti dokazao, u 90% slučajeva nije mjerodavan da pokaže traumatske povrede mozga. Dizdarević nije pogriješio što je rekao da se na osnovu dokumentacije ne može utvrditi vjerodostojnost amnezije. Karan je to super objasnio. Propušteno te noći da se uradi, ali ako nije bila drogirana ili pijana, a povraćala i imala udarac u glavu i tvrdi da se ne sjeća, onda je imala amneziju.

Da je Dizdarević bio profesionalac, trebao ju je lično testirati i utvrditi ima li naznaka da ona ne govori istinu. Nije mu to mogla zabraniti Đelilovićka. To ono kao kaže ti jaran da pojedeš govno, ti ga pojedeš i onda kažeš "morao sam, rekao mi jaran". NIsi morao.

Osim toga, Dizdarević se uopšte nije bavio mogućnošću amnezije izazvane šokom, nego samo one izazvane udarcem, tako da njegov nalaz samo djelimčno pokriva pitanje mogućnosti nastanka i postojanja Alisine amnezije.

Plus što je Dizdarević možda vrstan hirurg, ali kao osoba se pokazao sujetnim bezveznjakovićem.
znaci profesionalac, pa profesionalac jer radi kako valja, ali onda govno od covjeka jer nije uradio ono sto neko misli da je trebao uraditi... iako isti nije tog zvanja. doduse, onda bio osudjen da on nije tu da utvrdi da li neko govori istinu ili ne...

vrhunska logika, prozivanje drugih za nepismenost, dok si sam koju stepenicu ispod i nazivanje neistomisljenika pogrdnim imenima i suptilnim vrijeedjanjem sto mi se neda da kopiram jer ih ima previse.
belfy

#19780 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by belfy »

belfy wrote: 13/09/2021 21:11
denden wrote: 12/09/2021 20:46

Ti si malo pismeniji od ovih redovnih trolova koji su okupirali temu, iako imas ono otkrivajuce i indikativno "donijeo prenijeo", ali ste na istom supljatorskom zadatku ovdje.
denden wrote: 12/09/2021 20:24 U svoj ovoj priči, od toliko aktera-tužilaca, sudija, policije itd., Karkin je onaj koji je najbolje, besprijekorno, odradio svoj posao. Preveslao sviju, savršeno tempirao prave poteze, od priznanja saobraćajke, do povlačenja priznanja, preko stupanja u privremeni pakt, ovjekovječen na videu, sa Murizom i Feragetom.

Na kraju postigao da murizovci govore "Ljubo, taj ološ koji je za pet maraka preuzeo krivicu i zna ko ga je potplatio za to, je nebitan, nemoj da bi ga ko ometao. Ma nemoj da ga ko spominje, pustite čovjeka" :lol:

A garant murizovce sve vrijeme ložio kako će im Ljubo ispričati "pravu istinu", samo da se sačeka da ga prije toga sud, i to pravosnažno, oslobodi :lol:

Majstor, skidam kapu. :thumbup:
komedija se nastavlja...
denden wrote: 12/09/2021 15:54 Ma da, argument autoriteta kao logička greška. Na tom principu funkcionišu sve sekte, vidi se tvoja sklonost da padaš na to, slijepom slijeđenju nekih autoriteta, umjesto da razmišljaš svojom glavom.

Dizdarević kao prvo nije ni utvrdio da Alisa nema amneziju, nego da se iz dokumentacije koja mu je dostavljena ne može utvrditi da ima. Jer je CT uredan, a nije rađeno te noći lično testiranje Alise Mutap koje bi utvrdilo ima li amneziju. A CT, kao što sam ti dokazao, u 90% slučajeva nije mjerodavan da pokaže traumatske povrede mozga. Dizdarević nije pogriješio što je rekao da se na osnovu dokumentacije ne može utvrditi vjerodostojnost amnezije. Karan je to super objasnio. Propušteno te noći da se uradi, ali ako nije bila drogirana ili pijana, a povraćala i imala udarac u glavu i tvrdi da se ne sjeća, onda je imala amneziju.

Da je Dizdarević bio profesionalac, trebao ju je lično testirati i utvrditi ima li naznaka da ona ne govori istinu. Nije mu to mogla zabraniti Đelilovićka. To ono kao kaže ti jaran da pojedeš govno, ti ga pojedeš i onda kažeš "morao sam, rekao mi jaran". NIsi morao.

Osim toga, Dizdarević se uopšte nije bavio mogućnošću amnezije izazvane šokom, nego samo one izazvane udarcem, tako da njegov nalaz samo djelimčno pokriva pitanje mogućnosti nastanka i postojanja Alisine amnezije.

Plus što je Dizdarević možda vrstan hirurg, ali kao osoba se pokazao sujetnim bezveznjakovićem.
znaci profesionalac, pa profesionalac jer radi kako valja, ali onda govno od covjeka jer nije uradio ono sto neko misli da je trebao uraditi... iako isti nije tog zvanja. doduse, onda bio osudjen da on nije tu da utvrdi da li neko govori istinu ili ne...

vrhunska logika, prozivanje drugih za nepismenost, dok si sam koju stepenicu ispod i nazivanje neistomisljenika pogrdnim imenima i suptilnim vrijedjanjem sto mi se neda da kopiram jer ih ima previse.
bitangeIprinceze

#19781 Re: Slučaj Dženan Memić

Tesla Edison wrote: 13/09/2021 21:03
Koja ba treća opcija? Nema nikakvih opcija osim ove dvije. Ili je Muriz gigant za Nobelovu nagradu, čovjek koji je raskrinkao mafiju, ili je gnjida od čovjeka koji piša po svom rođenom mrtvom sinu, oslobađa prave krivce zarad kćerkine karijere i osvete Zijadu. Nema nikakvih trećih opcija, i nemojte meni ovdje prostupati šuplju i indirektno spremati izlazne strategije. Nikakve izlazne strategije ga neće spasiti bruke, blama, pljuvanja i prijezira ako se Mutapi proglase da nisu krivi.
..... ili si se ti nacugo ne alkohola nego špirita pa su ti sive ćelije spale na jedan dva tri i možda četiri
..... ili si se naslušao dalide, Alene i riđog, Sabine pa ponavljaš ko papagaj
..... ili nisi s ove planete pa ti treba vremena i vremena da sagledaš činjenice i dokaze
.......
bitangeIprinceze

#19782 Re: Slučaj Dženan Memić

klix wrote: 13/09/2021 21:03
bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 20:53
Pa zašto ne podignu optužnicu?
Pitaj sabinu
Tesla Edison

#19783 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 21:15
..... ili si se ti nacugo ne alkohola nego špirita pa su ti sive ćelije spale na jedan dva tri i možda četiri
..... ili nisi s ove planete pa ti treba vremena i vremena da sagledaš činjenice i dokaze
.......
Koje ba činjenice? Forumske? :lol: :lol:

Mijenjaj dilera dok je vakat.

Ovdje se skupile dvije sekte koje se razbacuju "činjenicama" bez ikakvog osnova. Niti su pravnici niti su upućeni u sudske procedure i praksu. Da ne pričam o tome da skoro niko od pripadnika dvije sekte nije pročitao bar jednu od tri donesene presude.

Kao što sam rekao, ovo je utakmica gdje je trenutno rezultat 3:3. Muriz ima podršku navijača, ali zbog ogromnog uplitanja politike u slučaj, ta je podrška opala drastično. Da nije toliko uzdizao Gordanu u zvijezde, na protestima bi bilo 35000 ljudi, umjesto 3500. Do kraja se ništa ne zna. Muriz i Zijad znaju istinu koju će na kraju otkriti sud. Ko će od njih dvojice izaći čista obraza i čvrstog morala, znat ćemo za 2-3 godine, do kada bi se trebala objaviti pravosnažna presuda.

Do tada, trajlabe trajlabe....
Last edited by Tesla Edison on 13/09/2021 21:28, edited 3 times in total.
bitangeIprinceze

#19784 Re: Slučaj Dženan Memić

Tesla Edison wrote: 13/09/2021 21:03 Mene zanimaju činjenice i presude, a nikakve sektaške dogme i teorije zavjere. Samo presude.
Saobraćajna nesreća nije bila, a da li su Mutapi odgovorni za ovo što im se stavlja na teret, i da li je Ljubo ubica koji je Dženana ubio palicom umjesto kombijem, na kraju će reći sud i postupak koji je u toku.
Koje te činjenice zanimaju? One s hotela Kristal?
Tesla Edison

#19785 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 21:19
Tesla Edison wrote: 13/09/2021 21:03 Mene zanimaju činjenice i presude, a nikakve sektaške dogme i teorije zavjere. Samo presude.
Jel taj dokaz zakonit, jel snimka namjerno obrisana, ima li snimka ikakve veze sa slučajem ili su to samo insinuacije, koliko je snimka relevantna za slučaj, ko je imao pristup snimci i ko ju je mogao obrisati, a ko ne, da li se snimka mogla nekako vratiti sa hard diska,... utvrdiće sud.

Želiš prave činjenice? Njih ćeš dobiti na suđenju. Obje strane su ravnopravne pa ko ponudi bolje argumente, njemu će sud pokloniti vjeru. Ko je nepristrasan i realan, kod njega ne smije biti bilo kakvih emocija, suosjećanja, samo suhe činjenice i zakoniti dokazi. Ako se utvrdi da su Memići u pravu, tad ima mjesta i za emocije i za suosjećanje. Sve prije i mimo toga je obična patetika.

Do tada mi možemo nastaviti kao i do sada, a to je trajlabe, trajlabe,.....
Last edited by Tesla Edison on 13/09/2021 21:34, edited 1 time in total.
bitangeIprinceze

#19786 Re: Slučaj Dženan Memić

Tesla Edison wrote: 13/09/2021 21:27
Jel taj dokaz zakonit, jel snimka namjerno obrisana, ima li snimka ikakve veze sa slučajem ili su to samo insinuacije, koliko je snimka relevantna za slučaj, ko je imao pristup snimci i ko ju je mogao obrisati, a ko ne, da li se snimka mogla nekako vratiti sa hard diska,... utvrdiće sud.

To je zakonit dokaz. Trebao ti još činjenica koje te zanimaju?
uglavnomja

#19787 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

na snimku se vidi jedno vozilo, rekla policija, kako vozi u kontra smjeru
muriz rekao kod senada da su u pitanju 2 crna golfa, 5 i 6
bitangeIprinceze

#19788 Re: Slučaj Dženan Memić

uglavnomja wrote: 13/09/2021 21:33

na snimku se vidi jedno vozilo, rekla policija, kako vozi u kontra smjeru
muriz rekao kod senada da su u pitanju 2 crna golfa, 5 i 6
A šta tebi nije jasno?
Tesla Edison

#19789 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 21:32

To je zakonit dokaz. Trebao ti još činjenica koje te zanimaju?
To ti rekla ili je utvrdio Sud BiH?

Koliko znam suđenje nije ni počelo, a pogotovo nije izrečena presuda da znamo jel zakonit dokaz ili ne, i da li ga je sud uzeo u obzir.

U ovoj državi ne vjerujem nikome. Ali baš apsolutno nikome. Kad se IZ bavi lopovlukom, koja bi trebala biti lider u moralu i poštenju, za čijim imamima stajemo na na namaz i koji propovijedaju o bogobojaznosti i poštenju, više apsolutno me ne može, a niti smije iznenaditi.

Meni je žao što se desilo to da, ako je istina ovo što Muriz priča, da je potrebno više od 5 godina da se dođe do istine. Ali isto tako, ne smijem smetnuti sa uma da je to možda i sve smišljeno i namjerno urađeno zarad politike, osvete ili ko zna kojeg, njemu znanog, razloga.

Zato samo sud, sud i sud. Koliko god da traje, neka traje, ali samo ćemo tako znati istinu.

Sve ostalo, svo ovo piskaranje, prozivanje, svrstavanje u ovaj ili onaj tabor je:

Trajlabe trajlabe, iz šupljeg u prazno, kao i obično.
Last edited by Tesla Edison on 13/09/2021 21:48, edited 1 time in total.
YouAreMyDestiny

#19790 Re: Slučaj Dženan Memić

Arijana je @td_maajka. Nije bitangeIprinceze... Osim ako nema dva nicka.
Tesla Edison

#19791 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

klix wrote: 13/09/2021 21:47 Arijana je @td_maajka. Nije bitangeIprinceze... Osim ako nema dva nicka.
Ja sam jednom napisao ovdje na forumu, obraćajući se samo njoj i Murizu, ljudi ako je to istina što govorite, nemojte raditi ove stvari. @td_maajka,@bitangeIprinceze, ne miješajte visoku politiku u ovo. Držite se korumpiranih tužioca, pravosudne mafije, korumpiranih doktora. Ako je istina to što pričate, nemojte ljude iritirati dugim stvarima, nevezanim za slučaj, nemojte praviti sektu od slučaja, izgubićete podršku. Protesti su vam doživjeli fijasko upravo zbog toga. Svega 3500 ljudi je šaka jada u odnosu koliko je moglo biti, a nije upravo zbog ovih stvari koje sam naveo. Bio sam ja prvih 5-6 protesta, više nisam. Stvorili ste sumnju kod mene, kao i kod hiljada drugih ljudi. Ne trebaju vam one izjave da niko ne treba da se ženi zato što Dženan to nije dočekao. Da je bogdo dočekao, ali ne trebaju vam takve izjave. Ne treba vam to da odmah trčite pred kamere ako petarda puke u Lužanima i da govorite kako vam je pucano na kuću u Kovačima, a poslije se ispostavi da nije to.

Nemojte to raditi, samo sebi pravite štetu. Držite se slučaja, pustite sud da radi, optužnica je podignuta i ako ste doista u pravu, nema razloga ni za strah od ishoda, ni sumnje u zatvor za ubicu , kao ni za proteste onakvog tipa.

Ovo vam zaista dobronamjerno pišem.

Ako pak ne govorite istinu (a to u ovom trenutku samo ti i Muriz znate) onda imate itekako razloga za paniku. Mene bi bilo stid životinju pogledati u oči od sramote nakon presude, a da ne govorim u ljudskom biću.
Nadam se i svim srcem želim da tako ne bude.

Zato, sud, dokazi, argumenti, završne riječi, prvostepena pa zatim konačna presuda i znat ćemo sve. Navijam da ste u pravu, ali do presude, ne vjerujem nikome, tako ni vama, ni ifetu, ni Alisi, ni Zijadu, a Boga mi ni Luksemburžaninu. Ponavljam opet, kad se IZ bavi kriminalom, čiji poglavari ne ispuštaju Boga i Poslanika iz usta, ne vjerujem niti jednom, u ovom vaktu, živom čovjeku, a ni ženi više. Sve što izađe iz usta inteligentnih dvonogih stvorenja, uzimam sa rezervom i provjeravam.
Last edited by Tesla Edison on 13/09/2021 22:19, edited 1 time in total.
uglavnomja

#19792 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

klix wrote: 13/09/2021 21:47 Arijana je @td_maajka. Nije bitangeIprinceze... Osim ako nema dva nicka.
td majka je pismena i elokventna zena

nema teorije da je ista osoba pisala one jadne sastave na stranici i postove td majke ovdje

uostalom, majka je majka valjda troje djece

cak su i bitange pismenije, i pametnije, mada je modus operandi isti
YouAreMyDestiny

#19793 Re: Slučaj Dženan Memić

uglavnomja wrote: 13/09/2021 22:15

nema teorije da je ista osoba pisala one jadne sastave na stranici i postove td majke ovdje

Možda joj ovdje neko pomaže u pisanju... 🤷‍♀️
A bitangeIprinceze je moguće Muriz..
Tesla Edison

#19794 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tesla Edison »

klix wrote: 13/09/2021 22:20

Nagađamo.

Ako jesu jesu, jesu, ako nisu može se čitati i bez prijave. Ja im pišem dobronamjerno, mogu pročitati pa do njih je. Kako god, strategija im je trenutno pogrešna.

Čekamo presudu i znat ćemo. Ja sam, recimo, po dokazima koji su bili dostupni javnosti i pisanjem po forumima, bio uvjeren da je Zijad Turković potpuno čist. Međutim, jedna, druga i na kraju ustavna, treća presuda skoro identične. Kriv je i kriminalac je i zaslužio je to što je dobio.

Zato, ništa mi još ne znamo dok sudija ne svira kraj. Samo nagađamo, kao i za nickove.
uglavnomja

#19795 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

ne vjerujem, bitange su 24/7 na temi
i ne mogu zamisliti muriza kako brzinom munje spinuje i trola
i uopste kako koristi internet
GAU8

#19796 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 19:55 Jesi i ti razmišljala da ideš kod hodže?
Meza se sprema lagano :evil:
GAU8

#19797 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

bitangeIprinceze wrote: 13/09/2021 21:15
.......
Tesla pogodio gdje treba
GAU8

#19798 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

Bitangeiprinceze je jedna uskogledajuća sitna osoba, ma ko da je.
karanana

#19799 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by karanana »

tranquil wrote: 13/09/2021 20:39 Fakat, takva isključivost...

Više puta sam pisao kako je treća opcija ne samo moguća, nego i vrlo vjerovatna, ali eto, samo je ili/ili.
ima treca opcija za koju ja mislim da je najvjerovatnija. muriza, u svojoj muci, bolu i tugi, filuju raznorazne face i likovi poluinfirmacijama i mahalskim pricama, sto iz politickih, sto iz privatnih, sto iz finansijskih razloga. pune mu mozak raznoraznim teorijama, rekla kazala dokazima, cuo ovaj ovo, cula ona ono, reko ovaj vako, rekla ona nako.....
u kombinaciji sa traljavoscu, ljenoscu, neradom i nebrigom tuzilastva i policijskih snaga, te neke teorije zavjere su imale neku podlogu, i druge nije bilo, nego da se povinuje i da ga povedu ti raznorazni meshetari, i sada jase na tim istim teorijama i likovima. kune se u ifeta jer se vise nema za sta drzat. veze se za dragicevica i teorije o davidovom hakiranju institucija republike srpske i otkrivanje opasnih podataka. sta veze ova dva slucaja? relativno slican tajming u kojem su se desili.
nista vise. vidjecemo, daj boze da sam u krivu i da se sve njihove teorije ostvare i da onda izguraju pravdu.
denden

#19800 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

belfy wrote: 13/09/2021 21:12

komedija se nastavlja...

vrhunska logika, prozivanje drugih za nepismenost, dok si sam koju stepenicu ispod i nazivanje neistomisljenika pogrdnim imenima i suptilnim vrijedjanjem sto mi se neda da kopiram jer ih ima previse.
Hahaha, al' sam ti nabio komplekse, imam utisak da danima noćima sa mikroskopom čekaš i iščitavaš moje postove :izet:

Btw., to tvoje boldirano je nepismenost, a preveslati ili pozdraviti sviju je nešto drugo, podučim te ako zamoliš ;)

A standardno pogrešno razumijevaš i jednostavne tvrdnje.
Locked