Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po mom mišljenju postoji ogromna razlika u njenom stilu igre i npr. Kenin/Stephens/Ostapenko
apsolutno ne ovisi od jednog udarca i to je najvažnije
Meni je Swiatek razočarenje, ona je baš mentalna tragedija, a ima alat da bude dobra i van šljake. I da, naravno da je rano, ali postoji ozbiljan razlog za optimizam
error codes wrote: ↑12/09/2021 12:53
KVALIFIKANT osvoji US open bez IZGUBLJENOG SETA ovo se nece skoro ponoviti
I ne samo to,pazi sad ovo....
Emma još nije pobijedila na meču WTA Toura, još nije odigrala meč na šljaci, još nije odigrala treći set u meču, još nije ušla direktno u glavni žrijeb nekog Grand Slam turnira te nije odigrala meč na Mastersu.
Blazeni su oni koji ne moraju slusati americke komentatore. Dajte mi Bahu, dajte mi bilo koga. Kaze levat, sto se Nole udara po nozi, je li ima kakvih problema sa njom?
GandalfSivi wrote: ↑12/09/2021 23:04
Blazeni su oni koji ne moraju slusati americke komentatore. Dajte mi Bahu, dajte mi bilo koga. Kaze levat, sto se Nole udara po nozi, je li ima kakvih problema sa njom?
Kad se sjetim pairea budale kad se udarao po nozi pa morao predati mec
Novak drugi set protiv Sase nije dobio na nivo, vec na poklone. Isto je i Danil bio blizu da uradi u drugom gemu, ali sreca nije.
Novak je zgrcen, bio je i protiv Zvereva, a to se najvise vidi i po tajmingu, pozicioniranju na udarce. Ako dobije drugi set nadam se da ce to biti zbog podizanja nivoa igre, a ne zbog Danilovih gresaka.