Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jednostavne zamke za svariti u prvom dijelu u drugom ništa
Meni je glup ovaj drugi, zamke niđe veze niko ovo ne bi provalio ako cemo realno. Glupa je radnja tako brzo se desava a ova sto je glavna uloga samo sto pogleda nesto zna rijesenje.
Jednostavne zamke za svariti u prvom dijelu u drugom ništa
Meni je glup ovaj drugi, zamke niđe veze niko ovo ne bi provalio ako cemo realno. Glupa je radnja tako brzo se desava a ova sto je glavna uloga samo sto pogleda nesto zna rijesenje.
P.S. Bice i treci film.
Znaci nisam jedini glupan.
Vjeruj mi da sam jedva cekao da izleti zadnjih 15tak dana prvi dio mi je baš gotivno završio kad na kraju ništa simulacija avion.
E reko jebiga sad..
e mora se pogledat. znaci imaju sise od sydney sweeney? dobra pichoka, ima nesto jebozovno u onoj faci i pogledu. gledo sam je i u white lotusu tu se nije skinula, par scena u kupacem, ali je nekakva jebachki izazovna.
Band Of Brothers serija se ne smije propustiti. Uvijek se sokiram kad cujem da to neko nije gledao, pa mozda si i ti jedan od njih.
Nikad nisam pogledao do kraja seriju, teška američka petetika, precijenjena ocjena na IMDB do boli.
Slozio bih se u vecini slucajeva, ali ovo je fenomenalna serija uradjena po istinitim dogadjajima. Bukvalno svaka epizoda pocinje intervjuima stvarnih boraca.