dend wrote: ↑09/09/2021 18:37
PlusSA wrote: ↑09/09/2021 18:30
Vezan sam ugovorom još nekih 10-11 mjeseci ako ostane pogotov na ovih 18-19 mbps što imam motaj kablove skidam žice sa svoje kuce. Iskreno se nadam promjenama al......
I kojem operateru ćeš preći? hoćeš i ti kao još jedan "prijetiti" po forumu mjesecima i godinama, a idalje koristiti telekom?
Pa hocu defff otici imam 2-3 varijante pa cu otici na 2x godine svakako. (Benefite svakako nude svi, sad bolje prolaze novi korisnici nego stari, sjecam se prije moraš biti u telecomu barem 2x godine pa tek onda dobijaš benefite dok je danas bitno samo 24x mjeseca uzeti.
Sva tri operatera navodno kao i vi lažu da daju do 25-50 mbps
Necu navoditi operatere al imaju svi Arene sport i Novu BH (sporta nece faliti), iako svakako iptv furam.
@kakaljin
Mene su prebacili na VDSL prije nego što sam potpisao ovaj ugovor na 2x godine, to je uslov moj bio svakako imao sam skok sa ADSL 10 mbps na VDSL 18-19 mbps. Istu cijenu placam mojatv full 1 paket. (Pisao sam o ovome na forumu mogu naci postove) dok npr 2-3 jarana, zet, badzo svi su još na adsl tjeraju 8-10 mbps a svi placamo isto full 1 paket.
Evo ide 5x godina 4k TV imam i ne mogu takav sadržaj pustiti na netflixu ili youtubeu jer zapinje.
Ne prijetim
@dend , svakako to su moje pare oko 59km koje vam uredno trenutno placam, a tu sam od fiksne telefonije tamo još davne 1988-89 godine, pa dial up internet, ADSL 3G limita, eksperimentalne faze mojetv gledao sam 3-4 mjeseca besplatno
Svakako fiksni telefon planiram ugasiti, svemu dođe kraj pa nekad promjena dobro ce doci
Izbor kanala odlican na mojatv
Žulja me internet jer više koristim servise tipa netflix, kodi (filmovi) pa mi treba tu gasa još a to mi sad fali.
Ko zna možda se desi preokret pa net bude a i treba svakako biti brži
P.S tražio sam veci paket ne može brže, mjerili instalacije kad su me tad na VDSL prebacili.