Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dinostula

#3376 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Piaty wrote: 05/09/2021 21:51
sencobih wrote: 04/09/2021 06:51 Ne daj Bože da se vratimo na onu igru tipa nabijanja lopte prema Duljeviću.
A ono od prosle godine - ne daj Boze nama, a vala ne daj
ni najvecem neprijatelju.
Dulja kad je presao na desetku kod Cale mi smo bili Barsa u odnosu na proslu godinu.
Logovan

#3377 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

18:00
TC Butmir
Zbog istrošenosti terena na stadionu Asim Ferhatović Hase, otvoreni trening naše ekipe održati će se u TC Butmir. Trening će biti otvoren za sve navijače koji će imati priliku gledati trening, ali i porazgovarati sa igračima i stručnim štabom, a za najmlađe posjetitelje pripremili smo posebna iznenađenja.
Image
Dinostula

#3378 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Sarajevo oslabljeno protiv Veleža, Matthias Fanimo pozitivan na koronavirus

Covjek prvo povrijedjen,pa nema radne dozvole pa korona sta ce sljedece izmisliti.Ocigledno da je lik zakuho sa upravom ovo nisu cista posla.
sencobih

#3379 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Dinostula wrote: 08/09/2021 17:09 Sarajevo oslabljeno protiv Veleža, Matthias Fanimo pozitivan na koronavirus

Covjek prvo povrijedjen,pa nema radne dozvole pa korona sta ce sljedece izmisliti.Ocigledno da je lik zakuho sa upravom ovo nisu cista posla.
tako to i dođe kad mi ovdje prigovaramo kako nekog nisu trebali prodati. Onda dobiješ nezadovoljnog igrača od koga nemaš ništa. Kakav je mozak ovim pojedinim igračima, pa igraj zbog sebe ako nećeš zbog kluba
Sarlo Akrobata

#3380 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarlo Akrobata »

Dinostula wrote: 08/09/2021 17:09 Sarajevo oslabljeno protiv Veleža, Matthias Fanimo pozitivan na koronavirus

Jebo majku, cuj izmislili ovo sa radnim dozvolama, znaci ni ostalim igracima nije istekla radna dozvola ?

Bosnjo kad nema sta pljunut, izmisli sebi razlog za pljunut :thumbup:
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#3381 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Impressum »

nek ide
meni nije jasno da smo odbili 600.000 za njega
ako je to uopste tacno

ja bi ga pustio i za manje para
Dr. Kuca

#3382 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Istina je da fanima niko nece, pogotovo ne da plati cifru za tako divljeg igraca.
wickerman

#3383 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by wickerman »

Impressum wrote: 09/09/2021 09:25

nek ide
meni nije jasno da smo odbili 600.000 za njega
ako je to uopste tacno

ja bi ga pustio i za manje para
S obzirom u kakvim smo govnima bili i za koje smo pare prodali Rahmanovica i Tatara, mislim da je suplja oko bilo kakve ponude. Za 100 000 bi otisao da je neko ponudio
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#3384 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Impressum »

wickerman wrote: 09/09/2021 11:55 S obzirom u kakvim smo govnima bili i za koje smo pare prodali Rahmanovica i Tatara, mislim da je suplja oko bilo kakve ponude. Za 100 000 bi otisao da je neko ponudio
i ja mislim da je suplja
bilo je negdje na nekom portalu da je Sablic stopirao prodaju
mada sumnjam u to
Dinostula

#3385 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Sarlo Akrobata wrote: 09/09/2021 07:54

Jebo majku, cuj izmislili ovo sa radnim dozvolama, znaci ni ostalim igracima nije istekla radna dozvola ?

Bosnjo kad nema sta pljunut, izmisli sebi razlog za pljunut :thumbup:
Jarane ja ovdje pisem o Fanimu ne ostalim igracima.Od prvog kola se lik vuce po terenu,raja ga brani povreda pa se pisalo da mu radna istekla sad lik u Engleskoj ima koronu.Na kraju ce biti sporazumno raskinut ugovor. :run:
Logovan

#3386 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Konačno... :-) Još dvojica i trener i riješili smo problem.
Poslije nekoliko kola pauze i administrativnih zabrana na teren će ponovo Krste Velkoski i Mirko Oremuš, koji su ponovo stekli pravo nastupa za Bordo klub.

Pored njih, pravo nastupa protiv Veleža ima i Rifet Kapić, koji je uspješno registrovan za klub sa Koševa, dok će svoj debi, odnosno povratnički debi sačekati Vicko Ševelj i Darko Lazić, koji bi od narednog kola trebali zaigrati za ekipu Gorana Sablića, koji će također moći voditi ekipu sa klupe, konačno.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3387 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Logovan wrote: 09/09/2021 13:45 Konačno... :-) Još dvojica i trener i riješili smo problem.
Poslije nekoliko kola pauze i administrativnih zabrana na teren će ponovo Krste Velkoski i Mirko Oremuš, koji su ponovo stekli pravo nastupa za Bordo klub.

Pored njih, pravo nastupa protiv Veleža ima i Rifet Kapić, koji je uspješno registrovan za klub sa Koševa, dok će svoj debi, odnosno povratnički debi sačekati Vicko Ševelj i Darko Lazić, koji bi od narednog kola trebali zaigrati za ekipu Gorana Sablića, koji će također moći voditi ekipu sa klupe, konačno.
Trener je vec registrovan
Dinostula

#3388 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Logovan wrote: 09/09/2021 13:45 Konačno... :-) Još dvojica i trener i riješili smo problem.

I Fanimu je produzena samo da se korone kutarise. :D
Logovan

#3389 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Tako je, Sablić i Fanimo. :thumbup: Situacija se mijenja iz minute u minutu, dobre vijesti dolaze. :D
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3390 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Logovan wrote: 09/09/2021 14:53 Tako je, Sablić i Fanimo. :thumbup: Situacija se mijenja iz minute u minutu, dobre vijesti dolaze. :D
Vrlo vjerovatno da cemo biti kompletni za Leotar...

najlosije pozicije su nam krila...
Dr. Kuca

#3391 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Fanimo nece da igra dok se neisplate sve plate. Jos im 2 plivaju.
Dinostula

#3392 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Danas Krleta na krilo pa da svi izginemo. :D
Cossack

#3393 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Dinostula wrote: 10/09/2021 13:25 Danas Krleta na krilo pa da svi izginemo. :D
:lol: :thumbup:
gold'n'brown

#3394 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Dinostula wrote: 10/09/2021 13:25 Danas Krleta na krilo pa da svi izginemo. :D
Ma ja vjerujem da pocinju Cmiljanic, Bodul i Kobiljar iza Bagarica. Mozda u drugom poluvremenu. Sumnjam da cemo igrati s trojicom nazad jer nemamo stopera.
Logovan

#3396 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sablic na klupi, Fanimo se vratio. :thumbup:
Sarajevo će trebinjski klub ugostiti u 9. kolu Premijer lige BiH, a Sablić je najavio promjene u ekipi.

“Igramo doma, a ono što želimo i što je cilj jeste da poboljšamo igru na Koševu i osvojimo tri boda. Kući nemamo najbolje rezultate. Momčad Leotara dobra u bloku, mi moramo biti bolji u napadu i tražiti gol od prve minute. Moramo biti kompaktniji. Bit će nekih promjena u momčadi”, rekao je Sablić na početku.

Sutra će se Sablić konačno naći na klupi bordo tima, a otkrio je da Darko Lazić i Vicko Ševelj opet neće biti u konkurenciji za meč.

Važno je i to što se Fanimo vratio nakon što se u Londonu zarazio korona virusom, a danas bi trebao i trenirati.

“Svi osim Lazića i Ševelja u konkurenciji, možda i oni budu uskoro na raspolaganju. Sutra sam i ja konačno na klupi. Fanimo se vratio, imao je i liječnički pregled. Danas bi trebao trenirati i proći proces da bi opet bio u formi”, otkrio je Sablić.

Osvrnuo se Sablić i na remi s Veležom u prošlom kolu, koji dosad nije stigao prokomentarisati.

“Što se tiče Veleža, znali smo da idemo na nezgodno gostovanje. Nisam bio zadovoljan prvim poluvremenom jer falilo nam je realizacije i koncentracije. Defanzivni blok dosta bolji. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Nisam nezadovoljan, ali ima segmenata koje moramo unaprijediti. Imam osjećaj da pojedinim igračima nedostaje samopouzdanja. Odlučnosti moramo imati više.”

Dosad Sarajevo nije ostvarivalo najbolje rezultate na Koševu, pošto je i pretrpilo dva poraza od Tuzla Cityja i Zrinjskog.

“Ovdje na Koševu smo dosta imali problema zbog zatvorene igre protivnika. Zato možda bolje igramo u gostima. Moj cilj je da unaprijedimo presing, da podignemo linije, ali to sve traži vremena. Također moram ipak reći da sam zadovoljan kadrom koji imam”, kaže Sablić za kraj.

Javnosti se obratio i desni bočni Šabanović.

“Sutra nas intersuju samo tri boda, da s pobjedom dočekamo derbi. Dat ćemo sve od sebe”, rekao je Šabanović, koji je u meču sa Veležom bio strijelac gola.

Utakmica Sarajevo – Leotar igra se u petak od 18 sati, a prijenos je na Mojoj TV.
Raigor Stonehoof

#3397 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Zavrseni su Sevelj i Lazic, imaju sutra pravo nastupa 8) treba lagano sa drugom postavom na 1:0 ici, a onda sljedece kolo razvalit odrpanca u jednom od zadnjih derbija prije nego presele na kantonalni ahiret.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#3398 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Nemoj tako.....

:lol:
Logovan

#3399 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ode Damir... Ko je Denis Zukic?
FK Sarajevo će u nedjelju održati Skupštinu kluba na kojoj će biti imenovano novo rukovodstvo kluba.

Bordo tim će tako ući u novu eru, kako iz kluba pompezno najavljuju, a u nju bi ih trebala povesti nova uprava na čelu sa Ismirom Mirvićem, koji je postao većinski vlasnik ulagačkih prava.

Mirvić će ujedno biti i novi predsjednik Upravnog odbora kluba, a prije dva dana smo objavili da svoje mjesto iz trenutnog saziva neće zadržati Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.

Kako smo saznali, Damir Kasum također neće ostati u sazivu novog UO kluba sa Koševa, pa će pored Mirvića i Jasmine Suljović, treći član uprave tima sa Koševa biti Denis Zukić.

Skupština kluba zakazana je za nedjelju od 14 sati, a sigurno da će sve biti puno jasnije po njenom završetku kada se očekuju izjave novog vlasnika i predsjednika UO FK Sarajevo.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#3400 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Kazu strumpf!?
Dugo se Kasum i zadrzao. :lol:
Nadam se da ce im Hajro jbt znanje u nedjelju!
Post Reply