Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Protiv Kazahstana očekujem:

Rutinsku pobjedu
11
11%
Teško izvojevanu pobjedu
24
23%
Još jedno "historijsko" razočarenje
69
66%

Total votes: 104

palermo

#826 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by palermo »

:mi smo ove itakmice dosada u kvalifikacijama odigrali jako dobro. Fince trebali dobito, sa francuzima u sarajevu je malo falilo bod da izvucemo, bod u Francusku uu sansu sa uzmemo sva tri...veceras, jebat ga....malo srece je samo trebalo....
Meni je najvaznije da se ova reprezentacija moze i ima smisla gledati...
A ko hoce sampione da gleda nek se vrati avojim omiljenim inoszranim klubovima
Point.

#827 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by Point. »

LSD wrote: 07/09/2021 23:00
markomilanov wrote: 07/09/2021 22:58 Kakvi su ti ljudi Barbarez i Begović,pred važnu utakmicu se oglašavaju,pljuju po svojoj repki,kakva je ljudska sujeta,kakav patriotizam Barbareza i Begovića,kako su podržali svoje saigrače,Barbarezu i Begoviću ne dozvoliti da prismrde reprezentaciji.
Dva lajava qrca.

Gade mi se, blago receno :nargila:
Ša kažeš za Šehića :oops:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#828 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by Gerro »

Tipicoti wrote: 07/09/2021 23:50 Dobijemo jednu od najlaksih grupa u kvalifikacijama i opet razocaramo.

Dok je Safet bio trener ovakve ekipe smo slali sa 5 komada kuci.

Racunajte koliko hocete - mi ne idemo nigdje. Pjanica cemo sljedece ljeto vidjeti na Maledivina via Instagram, a Dzeku u Dubrovniku ... sve vec vidjeno.
Pa sta, prvenstvo je u novembru.
LSD

#829 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by LSD »

Point. wrote: 07/09/2021 23:59
LSD wrote: 07/09/2021 23:00

Dva lajava qrca.

Gade mi se, blago receno :nargila:
Opet ti sa tim dosadnim upadicama i citiranjem, ne znam kome si interesantan sa tim....ne upadaj u riječ kad pametni ljudi razgovaraju, miran budi :maca:
channel10

#830 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by channel10 »

palermo wrote: 07/09/2021 23:59 :mi smo ove itakmice dosada u kvalifikacijama odigrali jako dobro. Fince trebali dobito, sa francuzima u sarajevu je malo falilo bod da izvucemo, bod u Francusku uu sansu sa uzmemo sva tri...veceras, jebat ga....malo srece je samo trebalo....
Jarane, nama je tako 25 godina. Ako dosad nisi shvatio da to nije nesreca vec neznanje, onda jbg... Nije ni cudo sto jos uvijek polazes nade u SDA :D

Bez uvrede :D
palermo

#831 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by palermo »

channel10 wrote: 08/09/2021 00:03
palermo wrote: 07/09/2021 23:59 :mi smo ove itakmice dosada u kvalifikacijama odigrali jako dobro. Fince trebali dobito, sa francuzima u sarajevu je malo falilo bod da izvucemo, bod u Francusku uu sansu sa uzmemo sva tri...veceras, jebat ga....malo srece je samo trebalo....
Jarane, nama je tako 25 godina. Ako dosad nisi shvatio da to nije nesreca vec neznanje, onda jbg... Nije ni cudo sto jos uvijek polazes nade u SDA : D

Pa bit ce nam jos tako 25 godina. Mislim, sta ste vi umislili. Zemlja od tri miliona stanovnika, pi cemu se od tih tri miliona njih 40 % raduju njenom neuspjehu bi da bude redovni ucesnik prvenstava. Gledas stvari u perspektivi i bit ce ti lakse.Naprimjer, vidis da smo jos u igri za baraz a jedna Grcka ili Bugarska nisu...
Malo realnosti ne bi skodilo...vise ces se radovati zivotu
emirolini

#832 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by emirolini »

palermo wrote: 08/09/2021 00:09

Jarane, nama je tako 25 godina. Ako dosad nisi shvatio da to nije nesreca vec neznanje, onda jbg... Nije ni cudo sto jos uvijek polazes nade u SDA : D

Pa bit ce nam jos tako 25 godina. Mislim, sta ste vi umislili. Zemlja od tri miliona stanovnika, pi cemu se od tih tri miliona njih 40 % raduju njenom neuspjehu bi da bude redovni ucesnik prvenstava. Gledas stvari u perspektivi i bit ce ti lakse.Naprimjer, vidis da smo jos u igri za baraz a jedna Grcka ili Bugarska nisu...
A i rat se skoro zavrsio, neki dan - prije 25 godina.

Ne moze brzo, ne znam sta ocekuju, ne moze dijete od 25 godina ni hodati ni pricati jos a oni misle da moze fudbala igrati.

U pravu si ti Palermo, volim te patriotske nickove, to je to.
channel10

#833 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by channel10 »

palermo wrote: 08/09/2021 00:09

Pa ja svo vrijeme pricam realno.

Ako cemo ici do kraja onda treba osloboditi Dzeku i Pjanica od reprezentativnih okupljanja. Neka se cuvaju za klupskog nogometa jer ovoj nasoj reprezentaciji, odnosno selektoru i njegovom izboru igraca ne mogu pomoci ni CR i Messi zajedno.

Ljudi se bezveze lome za nista. Dali su dovoljno i hvala im jer ovim ostalim niko ne moze pomoci..
cyprus

#834 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by cyprus »

Palermo sasvim dobro kaže... Po svemu bi mi trebali biti negdje ko Albanija, Moldavija, Armenija, Gruzija... To je naš socioekonomski i geografski nivo...

A eto, jebiga ipak stojimo nešto bolje u svijetu fudbala od njih... I to uopšte nije mala stvar...

Ah da... Luzerski mentalitet je stvari posmatrat na taj način :oops: Sorry :D

Al eto kontam, jebiga, mi previše uzimamo zdravo za gotovo uopšte činjenicu da smo favoriti protiv jednog Kazahstana, koji je od nas mnogo veći i bogatiji...
svi u napad

#835 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by svi u napad »

Mi smo fakat luzeri na kvadrat. Dzeko nakon onakve tekme u Francuskoj veceras promasi masu sansi i jos napravi faul na kraju iz kojeg krampa od golmana primi gol. Ljudi dva puta pogodili okvir i dali 2 gola. Petev je dobar trener ali i on je kupljen od starne menadzera i Saveza. Ne mogu vjerovati da pocinjes sa Nalicem i Demirovicem. poceti sa tom dvojicom je dokaz da ti menadzeri sastsavljaju ekipu jerova dvojica ne igraju ni u svojim klubovima. Mislim da je prevljak trebao startati. Ne znam sta je sa Gojakom ali je vidljivo da je on totalno van forme i mozda bi mogao igrati za Radnik. Za repku svakako ne. Veceras je Pjanic pozitivno iznenadjenje i bio je najbolji nas igrac. Nazalost ne vidim svjetlost u tunelu. malo mi je cudno da se najavljuje igranje Krunica koji je trenirao sa ekipom a onda ga nema ni na klupi. No sta je tu je sto bi rekao nas bivsi mag. Idemo dalje sa razocarenjima. Na kraju da se najebem Cerkezu od a do z zbog njegovih glupih zabrana. Sto balija moze biti neprijatelj sam sebi to niko ne moze. Da tu jos dodam i Begica govno koje hoda. Zivjeli.
LSD

#836 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by LSD »

Image

Tu smo - gdje smo :wink: u društvu sa Kazahstanom, Kosovom, Gibraltarom, Moldavijom i tako tom rajom...cak i Armenija za nas sila, ljudi nas nalupali po ušima.

A hocemo na SP, hocemo negdje, koprcamo se nešto :lol: Kazahstanci nam veceras spucali čvoku i porucili Smirite se maleni :maca:
90minut

#837 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by 90minut »

LSD wrote: 08/09/2021 00:23 Image

Tu smo - gdje smo :wink: u društvu sa Kazahstanom, Kosovom, Gibraltarom, Moldavijom i tako tom rajom...cak i Armenija za nas sila, ljudi nas nalupali po ušima.

A hocemo na SP, hocemo negdje, koprcamo se nešto :lol: Kazahstanci nam veceras spucali čvoku i porucili Smirite se maleni :maca:
da mi smo zapravo zeljeznicar
LSD

#838 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by LSD »

90minut wrote: 08/09/2021 00:27

da mi smo zapravo zeljeznicar
Aha, nego kako ocijenjuješ nastup mentalnog kurchića cudnog prezimena Cimirot :per:
merk030

#839 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by merk030 »

svi u napad wrote: 08/09/2021 00:22 Mi smo fakat luzeri na kvadrat. Dzeko nakon onakve tekme u Francuskoj veceras promasi masu sansi i jos napravi faul na kraju iz kojeg krampa od golmana primi gol. Ljudi dva puta pogodili okvir i dali 2 gola. Petev je dobar trener ali i on je kupljen od starne menadzera i Saveza. Ne mogu vjerovati da pocinjes sa Nalicem i Demirovicem. poceti sa tom dvojicom je dokaz da ti menadzeri sastsavljaju ekipu jerova dvojica ne igraju ni u svojim klubovima. Mislim da je prevljak trebao startati. Ne znam sta je sa Gojakom ali je vidljivo da je on totalno van forme i mozda bi mogao igrati za Radnik. Za repku svakako ne. Veceras je Pjanic pozitivno iznenadjenje i bio je najbolji nas igrac. Nazalost ne vidim svjetlost u tunelu. malo mi je cudno da se najavljuje igranje Krunica koji je trenirao sa ekipom a onda ga nema ni na klupi. No sta je tu je sto bi rekao nas bivsi mag. Idemo dalje sa razocarenjima. Na kraju da se najebem Cerkezu od a do z zbog njegovih glupih zabrana. Sto balija moze biti neprijatelj sam sebi to niko ne moze. Da tu jos dodam i Begica govno koje hoda. Zivjeli.
Ma koga god stavi nije prva u svom timu. Nalić je bio okej, pritiskao, uzeo par lopti koje su se mogle pretvoriti u nešto, ali baš loša realizacija. Ne znam da je bilo šuta osim ovog gola Menala, sve ostalo nešto tanko.
dert

#840 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by dert »

Ima mama dva sina , jedan pametan a drugi golman :oops:
Osim_13

#841 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by Osim_13 »

Šta reći, nije za nas ništa.
Point.

#842 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by Point. »

LSD wrote: 08/09/2021 00:02
Point. wrote: 07/09/2021 23:59

Opet ti sa tim dosadnim upadicama i citiranjem, ne znam kome si interesantan sa tim....ne upadaj u riječ kad pametni ljudi razgovaraju, miran budi :maca:
Nema potrebe da budeš nervozan.
Last edited by Point. on 08/09/2021 01:28, edited 1 time in total.
LSD

#843 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by LSD »

U 95-oj minuti mi pravimo nepotreban faul na 18 metara od gola, naravno primamo gol i tako halalimo još jedne kvalifikacije vec poslije 4 kola :lol: :lol:
pa jbm ti sunce, hocemo li ikad postati iole ozbiljna selekcija :-)

Daj ba moderacija, banujte ovog trolla Pointa.
Point.

#844 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by Point. »

svi u napad wrote: 08/09/2021 00:22 Mi smo fakat luzeri na kvadrat. Dzeko nakon onakve tekme u Francuskoj veceras promasi masu sansi i jos napravi faul na kraju iz kojeg krampa od golmana primi gol. Ljudi dva puta pogodili okvir i dali 2 gola. Petev je dobar trener ali i on je kupljen od starne menadzera i Saveza. Ne mogu vjerovati da pocinjes sa Nalicem i Demirovicem. poceti sa tom dvojicom je dokaz da ti menadzeri sastsavljaju ekipu jerova dvojica ne igraju ni u svojim klubovima. Mislim da je prevljak trebao startati. Ne znam sta je sa Gojakom ali je vidljivo da je on totalno van forme i mozda bi mogao igrati za Radnik. Za repku svakako ne. Veceras je Pjanic pozitivno iznenadjenje i bio je najbolji nas igrac. Nazalost ne vidim svjetlost u tunelu. malo mi je cudno da se najavljuje igranje Krunica koji je trenirao sa ekipom a onda ga nema ni na klupi. No sta je tu je sto bi rekao nas bivsi mag. Idemo dalje sa razocarenjima. Na kraju da se najebem Cerkezu od a do z zbog njegovih glupih zabrana. Sto balija moze biti neprijatelj sam sebi to niko ne moze. Da tu jos dodam i Begica govno koje hoda. Zivjeli.
Krunić se povrijedio (opet). Ovo je čist primjer kad se guraju neki igrači koji igraju u raznim qurcima palcima a odbacuju igrači koji igraju na većem nivou i gdje njihovo iskustvo može pomoći. Šehić je zreo za trećeg golmana, ne razumijem to njegovo forsiranje. Ko drvena Marija zakopan za liniju. Begović, Kovačević, Šehić. Tim redom.

Da na spisku nema Vrančića i Prcića, koji godinama igraju u Francuskoj i Engleskoj, pa Bićakčića, Šunjića. Sve su to igrači koji svojim iskustvom mogu spriječiti ovakva nepotrebna bacanja bodova.
oldtajmer

#845 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by oldtajmer »

jbg treba sebi priznati da kakva nam je zemlja takav nam je i sport, u narednom periodu ce biti sigurno i losije koliko mi god zeljeli da to sve bude puno bolje, vjerovatno sto se prije pomirimo sa tim bit ce nam i lakse podnositi ovakve ocajne rezultate

bas gledam, kazahstan prije nas u 28 gostujucih utakmica je jednom dao 2 gola litvi i 3 gola san marinu i madjarskoj, ostalo sve jedan ili nijedan
Last edited by oldtajmer on 08/09/2021 01:32, edited 1 time in total.
i agree

#846 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by i agree »

niđe mi necemo :lol:
karanana

#847 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by karanana »

Kletva uplate jale brata.
luckylaka

#848 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by luckylaka »

Adobeg wrote: 07/09/2021 23:45
luckylaka wrote: 07/09/2021 23:28 :arrow:

Nidze veze,pogledaj tabelu.Sanse su nam iste kao i do sada.Glavu gore idemo dalje :bih:
Sve cemo mi to upropastiti ,mi smo maheri za to,vidio sam tabelu ,. ova ce nas utakmica na kraju kostati baraza. :cry:
Ja sam druze optimista dok god ima sanse a ima je jos inace ne bih ni gledao ni pisao ovdje .Jbga kad ne ide ne ide.Edinu se ovo desi u 100 godina da fula 3 100% sanse.Inace interesantne su ove povrede Krunica obe uoci utakmica
luckylaka

#849 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by luckylaka »

Point. wrote: 08/09/2021 01:12
Krunić se povrijedio (opet). Ovo je čist primjer kad se guraju neki igrači koji igraju u raznim qurcima palcima a odbacuju igrači koji igraju na većem nivou i gdje njihovo iskustvo može pomoći. Šehić je zreo za trećeg golmana, ne razumijem to njegovo forsiranje. Ko drvena Marija zakopan za liniju. Begović, Kovačević, Šehić. Tim redom.

Da na spisku nema Vrančića i Prcića, koji godinama igraju u Francuskoj i Engleskoj, pa Bićakčića, Šunjića. Sve su to igrači koji svojim iskustvom mogu spriječiti ovakva nepotrebna bacanja bodova.
Bico se oporavlja poslije operacije a i meni cudno to za Sunjica niko ga i ne spominje vise
Point.

#850 Re: Kvalifikacije za SP2022: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post by Point. »

luckylaka wrote: 08/09/2021 01:43
Point. wrote: 08/09/2021 01:12

Bico se oporavlja poslije operacije a i meni cudno to za Sunjica niko ga i ne soominje vise
Vidim da je počeo sa treninzima. Šunjić bi dobro došao sa svojim iskustvom ovim mladim novajlijama u bekovskoj liniji.
Locked