Ulaz u zetru kod stadiona je bio zatvoren, a bilo mi mrsko da idem na drugu stranu. (A ne bih isao i da sam znao da je besplatan)
Znaci nasa dusevna bijeda je manje bijeda sto parkira na ulici jer je parking ispred zetre besplatan?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ulaz u zetru kod stadiona je bio zatvoren, a bilo mi mrsko da idem na drugu stranu. (A ne bih isao i da sam znao da je besplatan)
Konak pisu skoro sigurno 5 dana u sedmici. E sad je lo pozivu ili ne nemam pojma...
Da. Prije par godina sam trebao da se sa nekim nađem na Baščaršiji. Kako je to bilo par sati nekih poslova, ja sam auto ostavio na parkingu iza SCC-a (onaj uz rijeku, 1 KM/h) i prošetao. Inače, par kilometara šetnje meni ne predstavlja nikakav problem.soha96 wrote: ↑03/09/2021 14:27 Uvijek tako bilo ali ne mozes nekim ljudima objasniti i to je to. Ako ne mozes placati neki normalan nacin grijanja, idi na selo pa lozi cumur a ne da se gusimo po 3 mjeseca. Pa ne mora svako zivjeti u gradu yebemu. Nemas za parking? Nadji besplatan na najblizoj lokaciji i idi pjeske. Ako nema besplatan idi tramvajem.
Da je bosnji sve po najluksuznijem modelu zivljenja a da ne plati.
Primjera radi: škola blizu Alte - ljudi parkiraju na cesti i čekaju djecu, a u Alti je prvi sat parkinga besplatno. Niko mu neće izbiti marku ako dođe pola sata ranije i sačeka dijete. Ali, valja protegnuti noge.S4mpion wrote: ↑03/09/2021 14:29Slažem se da ima šupaka koji bi auto utjerali u kafić, da ikako mogu, čak sam i pisao o njima na ovoj temi, međutim, evo, problem prave i roditelji koji djecu voze u školu.
Činjenica je da to tako mora funkcionisat', jer gdje god da staneš, marka ti viri iz džepa.
Imaj na umu da 95% stanovništva nema ni da pokrije potrošačku korpu, a ako oni ne budu vozili, ti i ja smo prvi koji će ostat' bez hljeba.
Za boldirano se zajebavaš. Imaš auto, ne treba ti ni dječiji doplatak, jel tako?![]()
dobices tiS4mpion wrote: ↑02/09/2021 23:42Nisam dobio notifikaciju, nešto si zeznula menšn.Digla_da_kreci wrote: ↑02/09/2021 18:31 ma jel to @S4mpion parkira na trotoaru, da mu namah gume izbusim![]()
![]()
poredis njemacku i bih oko socijalne pomoci i generalno pomoci djeci i slEasyMan wrote: ↑03/09/2021 21:41Koliko znam dobijaju svi. To nije socijala.
https://projektnjemacka.com/djecji-dopl ... njemackoj/
Procitaj i ne lupaj vise gluposti. Djeciji dodatak nije nikakva socijala i treba da ga prima svako dijete.
Zasto bi necije dijete imalo pravo na dodatak, a moje ne?
To nije dodatak za roditelja nego podrska za dijete i za mene je diskriminacija da neko dijete ima pravo na njega, a neko ne.
Vecinom se zna ko danas prima djeciji dodatak kao i ostalu pomoc od drzave.

Alekse Santica, Naselje Kosevo u Sarajevu, Tamo pravo je Druga Gimnazija
Ovo nipošto ne radite, za ovo se dobiva kazna
Nego?
Pa ne znam matere mi,.....ali nije, iako se spaja sa ulicom koševo
Za poziv policiji se podrazumjeva da se nazove i kaze situacija
cuj ne znas, a znas da nije Kosevo