vee-jay wrote: ↑06/09/2021 10:27
cyprus wrote: ↑06/09/2021 09:53
A dobro, jel neko zaista mislio da će međunarodna zajednica 'za vijeke vjekova' blagonaklono gledati na ovu pizdariju sa Komšićem?
Samo je Haris Silajdžić uspio biti kontraproduktivniji za nazovimo ih probosanske političke snage u Bosni i Hercegovini od Komšića... Mada ako ovaj ustraje u svojim budalaštinama ozbiljno prijeti i da naruši vodeću poziciju Štetočine... To je valjda jasno i slijepom čovjeku... Doduše, ne i onima koji neće da vide...
A dobro, da li IKO razmislja o ljudima, koji se ne osjecaju primarno Hrvatima, Srbima, Bosnjacima?
Zašto bi neko razmišljao o onima kojih ima manje od 3% sa žestokom tendencijom pada?
Da se razumijemo, Bosanac sam, tako sam se izjasnio i tako ću se i u budućnosti izjašnjavati. Isto tako, svjestan sam da je bosanska ideja propala, ako je uopće i postojala.
Apsolutnoj većini građana BiH je najbitniji identitet narodni, koji je zadnjim popisom posato i nacionalni, te za vijeke vijekova sahranio ideju o nekoj bosanskoj naciji koja bi okupila sve one kojima je BiH domovina, bez obzira na narodnu/etničku opredjeljenost.
Jednostavno, tako je većina htjela i sa tim se treba pomiriti.