Mislim da se predsjednik pita samo u vrijeme ratnog stanja... Ne znam.
A možda Milo igra kurvinjski kao i uvjek.
Mislim da se predsjednik pita samo u vrijeme ratnog stanja... Ne znam.
U medjuvremenu se jacao imunitet sa hurmama i to ce dugorocno biti od vitalnog znacaja
Šešelj je Udbin čovjek. Od prvog dana je to bio. Eto kako je intelektualac. Jadan je on intelektualac koji ne smije prismrditi niti Sarajevu niti Zagrebu.Capljina74 wrote: ↑05/09/2021 21:48
Alo,megaman4 wrote: ↑05/09/2021 21:44
Nikad. Šešelj je iz Trebinja. Svi katolici. Ima ih puno u Hrvatskoj. Isto katolici. Samo njegovi uzeli pravoslavlje a i sami ne znaju zašto
I nemoj ti meni ovdje prosipati svoje gluposti, nešto što bolje znam od tebe i što pokušavaš ubjediti ljude ovdje svojim glupostima.
Ovdje prosipaš srpsku politike koju niko više ne želi osim tebe. Dosadan si čovječe. Razguli na srpske portale pa tamo srbuj![]()
Šešelji na magistrali kod mosta mehaničarsku radionicu imao.
Brat mu predavao OTO u osnovnoj.
Čuj ovog četnika... Haj malo prošetaj pa te gluposti piši gdje glupani puše te vaše foreTanqueray wrote: ↑05/09/2021 21:51 Vlada Crne Gore je pokazala svima kako se brani drzava, obezbjedjuju ljudska i vjerska prava i ne dopusta da rulja na ulici odredjuje sudbinu cijele drzave.
Vecina Cetinjana nije podrzala huligane i navijacke grupe, obicni ljudi su bili u kucama i nije im padalo na pamet da podrze bezzakonje.
Sve je to bilo organizovano da se skrene paznja na 1400 kg kokaina koji je nedavno zaplijenjen.
Aco Djukanovic, Milov brat, inace govedo i kriminalac, je vec napustio Crnu Goru, jer mu je jasno da se obruc steze i da se pripreme sobica u Spuzu.
A Čapljina je Srbin? Statistička greška u Federaciji, u Herceg Bosni.megaman4 wrote: ↑05/09/2021 21:44Nikad. Šešelj je iz Trebinja. Svi katolici. Ima ih puno u Hrvatskoj. Isto katolici. Samo njegovi uzeli pravoslavlje a i sami ne znaju zašto
I nemoj ti meni ovdje prosipati svoje gluposti, nešto što bolje znam od tebe i što pokušavaš ubjediti ljude ovdje svojim glupostima.
Ovdje prosipaš srpsku politike koju niko više ne želi osim tebe. Dosadan si čovječe. Razguli na srpske portale pa tamo srbuj![]()
To ti još mantraš o Herceg Bosni?erentedia wrote: ↑05/09/2021 21:57A Čapljina je Srbin? Statistička greška u Federaciji, u Herceg Bosni.megaman4 wrote: ↑05/09/2021 21:44
Nikad. Šešelj je iz Trebinja. Svi katolici. Ima ih puno u Hrvatskoj. Isto katolici. Samo njegovi uzeli pravoslavlje a i sami ne znaju zašto
Šešelji su prešli na pravoslavlje jer su Turci gotivili pravoslavce u odnosu na katolike.
Ohladi malo glavu, pa ponudi argumente i reci sta od ovoga nije tacno.glockov kolac wrote: ↑05/09/2021 21:56Čuj ovog četnika... Haj malo prošetaj pa te gluposti piši gdje glupani puše te vaše foreTanqueray wrote: ↑05/09/2021 21:51 Vlada Crne Gore je pokazala svima kako se brani drzava, obezbjedjuju ljudska i vjerska prava i ne dopusta da rulja na ulici odredjuje sudbinu cijele drzave.
Vecina Cetinjana nije podrzala huligane i navijacke grupe, obicni ljudi su bili u kucama i nije im padalo na pamet da podrze bezzakonje.
Sve je to bilo organizovano da se skrene paznja na 1400 kg kokaina koji je nedavno zaplijenjen.
Aco Djukanovic, Milov brat, inace govedo i kriminalac, je vec napustio Crnu Goru, jer mu je jasno da se obruc steze i da se pripreme sobica u Spuzu.
Jedino što je tačno jeste da je danas Vlada Crne Gore puštena niz vodu od Amera koji su mislili da su bolji od Mile Đukanovića a oni gori. Mile ni kriv ni dužan od danas ponovo vlada Crnom Gorom a ovi cirkusanti od Krivokapića, Abazovića, od danas je njihova politička karijera završena.Tanqueray wrote: ↑05/09/2021 22:01Ohladi malo glavu, pa ponudi argumente i reci sta od ovoga nije tacno.glockov kolac wrote: ↑05/09/2021 21:56
Čuj ovog četnika... Haj malo prošetaj pa te gluposti piši gdje glupani puše te vaše fore
Tananarive wrote: ↑05/09/2021 21:09 red je bio da nebeski narod ustoličava vladike helikopterom i pod punom oružanom pratnjom to im je novi modus operandi na Kosovu a sada i u CG![]()

Znaci nije bilo zaplijene 1400 kg kokaina, ovo ti je sve skupa nidje veze, nidje argumenta.megaman4 wrote: ↑05/09/2021 22:12Jedino što je tačno jeste da je danas Vlada Crne Gore puštena niz vodu od Amera koji su mislili da su bolji od Mile Đukanovića a oni gori. Mile ni kriv ni dužan od danas ponovo vlada Crnom Gorom a ovi cirkusanti od Krivokapića, Abazovića, od danas je njihova politička karijera završena.
Tek će biti veselo kada Đukanović krene u osvetu. Namazan je on svim mastima i bojama. Kako se samo izvukao od Miloševića pa do velikog demokrate.
Jeste, masoni krivi, niposto velioksrpska agresivna politika 'ako nije po mom onda nikako'.
S takvim kao ti nemam šta raspravljati i nuditi argumente. Al zakucaće i Srbiji na vrata belaj kad-tad, a do tad uživajte u lažima Kurira, Informera, Pinka, i vašeg vožda i fašističke crkveTanqueray wrote: ↑05/09/2021 22:01Ohladi malo glavu, pa ponudi argumente i reci sta od ovoga nije tacno.glockov kolac wrote: ↑05/09/2021 21:56
Čuj ovog četnika... Haj malo prošetaj pa te gluposti piši gdje glupani puše te vaše fore
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u posebnom obraćanju nakon kaosa u Cetinju i ustoličenja novog mitropolita SPC-a Joanikija komentirao je da da bi "samo čovjek bez dostojanstva" sebi dozvolio da "helikopterskim desantom na crnogorsku prijestolnicu i pod zaštitom pancirnih deka bude uveden u Cetinjski manastir, i da na taj način osramoti tron Sv. Petra Cetinjskog".
Đukanović se time referirao na činjenicu da su Joanikije i patrijarh SPC-a Porfirije na Cetinje doletjeli upravo helikopterom, dok su u samom gradu i na cestama koje vode prema njemu bili brojni prosvjednici i barikade.
- Danas smo na Cetinju svjedočili velikoj sramoti Srpske pravoslavne crkve i vlade Crne Gore, sramoti nezapamćenoj u dugoj povijesti crnogorske države, i jednako tako u povijesti ukupnog pravoslavlja, započeo je svoje obraćanje.
I Karadžić i Plavšić su se školovali u Sarajevu. Tako i Dritan.SaraFina wrote: ↑05/09/2021 22:25 https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... ica/679494
Abazović: Danas je upokojen kriminalni karakter Đukanovića
Pa vidjecemo na proljece, dok nam vulin preseli stvaranje srpskog sveta hibridnim ratom u dvoriste. Ko se nije spemio magarac je bio.Blek Stena wrote: ↑05/09/2021 21:50U medjuvremenu se jacao imunitet sa hurmama i to ce dugorocno biti od vitalnog znacaja![]()
Bogami ‘EroJ u Nezavisnim. Komentari pljušte.erentedia wrote: ↑05/09/2021 22:28I Karadžić i Plavšić su se školovali u Sarajevu. Tako i Dritan.SaraFina wrote: ↑05/09/2021 22:25 https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... ica/679494
Abazović: Danas je upokojen kriminalni karakter Đukanovića
Ovo je prvi razlog. Drugi je velikosrpska politika čiji je bio cilj etnički očistiti sva područja gdje su živjeli nesrbi kako bi zaokružili veliku Srbiju u čemu ih je spriječio II svjetski rat. Pa pokušali na ruševinama Juge da to ostvare. I opet izgubili. Najveći grijeh Miloševića je bio što nije uspio stvoriti veliku Srbiju zato su ga i skinuli 2000 godine. Čitavo vrijeme su crkva i akademija upravljale njime. I njegova žena koja je bila opasnija od njega.daddy-kool wrote: ↑05/09/2021 22:24Jeste, masoni krivi, niposto velioksrpska agresivna politika 'ako nije po mom onda nikako'.![]()
Kakav litij 90 ih?