Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alfonso97 wrote: ↑04/09/2021 20:25
Treba mi jaci signal wi-fi
Pa me zanima da limmogu ja kupiti novi modem sa pojacivacem i sta trebam podesiti sve kada prikljucim liniju od kutije na njega?
Wifi ekstender kao najbrza solucija
Dodatni ruter za kvalitet.
Potrebno je mrezno kablo od modema to tog rutera pruziti i spojiti na internet izlaz na modemu i na WAN ulaz na ruteru. U 95% slucajeva samo otvoris ruter i upalis dynamic IP
Alfonso97 wrote: ↑04/09/2021 20:25
Treba mi jaci signal wi-fi
Pa me zanima da limmogu ja kupiti novi modem sa pojacivacem i sta trebam podesiti sve kada prikljucim liniju od kutije na njega?
Wifi ekstender kao najbrza solucija
Dodatni ruter za kvalitet.
Potrebno je mrezno kablo od modema to tog rutera pruziti i spojiti na internet izlaz na modemu i na WAN ulaz na ruteru. U 95% slucajeva samo otvoris ruter i upalis dynamic IP
Nelogicno mi da on(i) kao radnik-ci koji se time usko bavi nije upucen do zadnjeg dana,ipak nije to neka sitnica il telecom dobro cuva "tajne".
vjerujte da će biti promjena ali zaista ni ja ne znam , čuva se do zadnjeg momenta . Kao da je neko svemirsko dostignuće jer nisam valjda kao kreten zadnju godinu dana radio sa svojim kolegama na migraciji korisnika na novije resivere "zbog" nove platforme.
Ja sam prije nekih 15ak dana pricao sa jednim uposlenikom BHT, ne znam tacno koji odjel, i covjek potvrdjuje da samo onaj odjel na kojem ce se nesto desiti zna za to. Ovi ostali bukvalno pojma nemaju.
Dali vrjedi ovaj poklon i za nas korisnike koji imamo vec aktivirane usluge tj. hocemoli dobiti umanjen septembarski racun
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
Moja webTV.
Nadam se da mi ovaj post necete obrisati
REDDEVILS wrote: ↑05/09/2021 11:44
Dali vrjedi ovaj poklon i za nas korisnike koji imamo vec aktivirane usluge tj. hocemoli dobiti umanjen septembarski racun
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
Moja webTV.
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
Moja webTV.
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
Moja webTV.
Kako ce vrijediti kad nisu ni pustili besplatno a kao bit ce pusteno po automatizmu
banjaluka078 wrote: ↑05/09/2021 12:31
Gdje i kome prijaviti potpun nedostatak signala na nekom putnom pravcu? Nije neka zveka, mjesto je 25-30 km od Banjaluke.
banjaluka078 wrote: ↑05/09/2021 12:31
Gdje i kome prijaviti potpun nedostatak signala na nekom putnom pravcu? Nije neka zveka, mjesto je 25-30 km od Banjaluke.
Ja sam poprilično razočaran signalom BH Telecoma.
Čim siđeš sa nekih glavnih pravaca, imaš problem sa mobilnim internetom, koji gotovo da ni ne postoji.
U zapadnoj Hercegovini osim u većim mjestima nemaš uopšte signala, totalno si nedostupan.
Neki dan gužva na granici Gorica/Vinjani Donji, i sad da prekratiš vrijeme na mobitelu dok čekaš. Hau jes no! Nema mobilnog interneta ni na kapaljku.
Dzontra_Volta wrote: ↑05/09/2021 15:12
Čim siđeš sa nekih glavnih pravaca, imaš problem sa mobilnim internetom, koji gotovo da ni ne postoji.
U zapadnoj Hercegovini osim u većim mjestima nemaš uopšte signala, totalno si nedostupan.
Neki dan gužva na granici Gorica/Vinjani Donji, i sad da prekratiš vrijeme na mobitelu dok čekaš. Hau jes no! Nema mobilnog interneta ni na kapaljku.
Ja sam bila zadovoljna u Hercegovini, čak i neki dan kad sam nekim šumskim putem išla prema Sanskom Mostu, ali jutros krenemo na neki loko-izlet, signala nikako...malo kasnije sam imala dvije crtice, može se telefonirati, ali internet nula poena, ništa.
Dzontra_Volta wrote: ↑05/09/2021 15:12
Ja sam bila zadovoljna u Hercegovini, čak i neki dan kad sam nekim šumskim putem išla prema Sanskom Mostu, ali jutros krenemo na neki loko-izlet, signala nikako...malo kasnije sam imala dvije crtice, može se telefonirati, ali internet nula poena, ništa.