Drugarice, to je bilo prije 20-ak godina.vjeshalica wrote: ↑03/09/2021 21:30Druze ako tebe plase vozaci koji su iskusniji onda nemoj voziti...kad bi svi mi preznojavali se na svaku stvar u saobracaju jos bi veca sranja bila....ona vec 4 godine vozi,podrazunijeva se da vise nije pocetnik osim ako je sluntavaHakiz wrote: ↑03/09/2021 21:08
Prilazim raskrsnici, vidim desno prilazi lik, ne usporava. Meni zeleno, njemu crveno. Ja usporim, preznojim se, on na 2 metra od raskrsnice stane. Ono šta on ne zna je da sam položio tek prije 7 dana. A njegov način vožnje ne pokazuje šta će napraviti da ja tako neiskusan mogu skontati šta ja da napravim. A tada nije bilo P na autima...
I tako nečija samouvjerenost može dovesti do žrtava. Ti samouvjeren uplašiš mene neiskusnog, ja na kočnicu, trznem volan, po gasu, štagod i neko ili više ljudi na traumu ili na ahiret.
Tako se mani srceparajucih pisanja po temi,na drugim si bio i vise nego "samouvjeren".
Meni je drago da si ti rođena naučena i da nikada nisi bila početnik ni u čemu, to samo pokazuje tvoju božansku prirodu. Doduše, ima to i svoje ime, to vjerovanje u sopstvenu božanstvenost, ali to je posao za neke druge profesije .
Ta potreba da se podsmijavaš svakom mom postu koji ti dođe u vidokrug me raduje jer pokazuje da ti, ipak, mnogo značim. Da ne značim, ne bi komentarisala.
Zato se neću naljutiti, naprotiv, uljepšavaću ti život i dalje. Pokazuješ i više nego jasno da sam ti prijeko potreban.
A volim i ja tebe.