Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
- Rootboi
#101 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Mjesto da pomognu momku oni ko je veći i teži 
- -Chesterfield-
#102 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Pa to je to. Imaš stopalo od 31 cm, kao i ja.Chmoljo wrote: ↑03/09/2021 22:19Nz buraz, da nisi nosat pa ti noga narasla-Chesterfield- wrote: ↑03/09/2021 21:36
On i ja smo tu negdje sa visinom i težinom. Nije mi jasno kako on nosi 46 broj, a ja 48![]()
Halali, zzamse, ti si ekstra nogat i zavisi koji kalup koristis46 je gdje su veci kalupi, uglavnom cipele, cesto je 47, a adidaske bogami 48.

- Optimus09
#103 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Ne zelis biti visok vjeruj.Glavom sam spucao u sve sto se moglo spucati,patike broj 50 
-
moonca
#104 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
zbilja... problem.....
-
broj dva
#105 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Kazu da za svaki milion u banci curama izgledas cenat visi.poncho wrote: ↑03/09/2021 00:34 Imam 17 godina i nisam imao djevojku do sada tako da mislim da mi je krajnje vrijeme da se aktiviram na tom polju. Problem je što sam nešto niži, ako ćemo biti precizni nizak sam 177cm. Nije toliko strašno ali nije baš ni ono što je idealno djevojkama koje maštaju o tipovima od 190cm. Mene zanima kako da budem konkurentan takvim odnosno da budem privlačniji.![]()
- madner
#106 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
BiH vec 100000. Dakle 1.5 miliona i nema zime.
- dystopia
#107 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Hajmo mi na kafuSydnor wrote: ↑03/09/2021 10:15Nekad mi je bilo kul, jao pa visok sam 196, u 98% situacija najviši si u društvu jbt.poncho wrote: ↑03/09/2021 00:34 Imam 17 godina i nisam imao djevojku do sada tako da mislim da mi je krajnje vrijeme da se aktiviram na tom polju. Problem je što sam nešto niži, ako ćemo biti precizni nizak sam 177cm. Nije toliko strašno ali nije baš ni ono što je idealno djevojkama koje maštaju o tipovima od 190cm. Mene zanima kako da budem konkurentan takvim odnosno da budem privlačniji.![]()
Onda ostariš, visina te jebe, leđa bole ko sam đavo, hodaš ili pogrbljen ili iskrivljen. Ne znaš šta je gore za zdravlje s tom visinom, radit fizički posao kao ja što radim gdje ima puno saginjanja ili sjediti u kancelariji. Diskopatija ti kuca na vrata sa 28, do 35 si mejt.
Da mi je tvojih 177. I dalje si viši od 95% djevojaka, a visina idealna za kičmu i zdravlje iste.
Zna me zabolit, ne mogu preko sobe. Iz Kućne njege mi dolaze injekcije davat, a ni 30.
O tome kako mi je visina pomogla kod djevojaka da ne pričamzadnji put na kafi bio prije 3 godine, svi misle da si neka mrga, niko da te pogleda.
Ne seri mali, sasvim si u okvirima normale i nr stvaraj sebi džaba komplekse nego se aktiviraj jer si sad u godinama kad se upoznaje mnogo ljudi. Kad dođeš u moje godine, a i dalje si tuhlib bez igdje ikog onda se zabrini.
-
Sydnor
#108 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Haman nisi čitala dalje od togdystopia wrote: ↑04/09/2021 10:29Hajmo mi na kafuSydnor wrote: ↑03/09/2021 10:15
Nekad mi je bilo kul, jao pa visok sam 196, u 98% situacija najviši si u društvu jbt.
Onda ostariš, visina te jebe, leđa bole ko sam đavo, hodaš ili pogrbljen ili iskrivljen. Ne znaš šta je gore za zdravlje s tom visinom, radit fizički posao kao ja što radim gdje ima puno saginjanja ili sjediti u kancelariji. Diskopatija ti kuca na vrata sa 28, do 35 si mejt.
Da mi je tvojih 177. I dalje si viši od 95% djevojaka, a visina idealna za kičmu i zdravlje iste.
Zna me zabolit, ne mogu preko sobe. Iz Kućne njege mi dolaze injekcije davat, a ni 30.
O tome kako mi je visina pomogla kod djevojaka da ne pričamzadnji put na kafi bio prije 3 godine, svi misle da si neka mrga, niko da te pogleda.
Ne seri mali, sasvim si u okvirima normale i nr stvaraj sebi džaba komplekse nego se aktiviraj jer si sad u godinama kad se upoznaje mnogo ljudi. Kad dođeš u moje godine, a i dalje si tuhlib bez igdje ikog onda se zabrini.![]()
MoRe kafa
Ponesi i mačku sa sobom, volim mačketine
- dystopia
#109 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Šta ću dalje čitat
Ma kakva mačka, ne smije pred vrata izać. Jednom kad je pobjegla u park, od straha i stresa dobila gljivicu nekakvu, 6 mjeseci se liječila.
-
Sydnor
#110 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Trebam ti poslat sliku na pp gdje stojim kraj jarana od 180cm da završim posao. Njega zamaglit za svaki slučaj
Ja imam mačku već 3 godine, hranim je i sve. Još nijednom je nisam pomazio, dodirnut se ne da. Prava divljakuša, ali mnogo mi je draga. Sva je crna i čupava.
- dystopia
#111 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
DaSydnor wrote: ↑04/09/2021 10:45Trebam ti poslat sliku na pp gdje stojim kraj jarana od 180cm da završim posao. Njega zamaglit za svaki slučaj![]()
Ja imam mačku već 3 godine, hranim je i sve. Još nijednom je nisam pomazio, dodirnut se ne da. Prava divljakuša, ali mnogo mi je draga. Sva je crna i čupava.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#112 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
@poncho
Ja 189 brat 195
Sta ja znam, mislim da je problem samo do konstantnog razmisljanja o tome
177 ako sam shvatio nije nisko sigurno
To sto BiH ima najvisocije ljude u Europi to je druga prica...
160tak jeste i tu moze biti fizickih ogranicenje ne samo mentalnih
Baci se u kakav sport, treninzi, ostavi se tog razmisljanja
Ja 189 brat 195
Sta ja znam, mislim da je problem samo do konstantnog razmisljanja o tome
177 ako sam shvatio nije nisko sigurno
To sto BiH ima najvisocije ljude u Europi to je druga prica...
160tak jeste i tu moze biti fizickih ogranicenje ne samo mentalnih
Baci se u kakav sport, treninzi, ostavi se tog razmisljanja
- Dr Kova
#113 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
177 nije malo, rasti ćeš još. Sve su ti već napisali kolege forumaši. Glava, skillovi i samopouzdanje, yebo sve ostalo
-
DonieBrasco
#114 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Imas 17. godina brzo ces promjeniti pogled na svijet, uskoro ces zavrsiti srednju skolu i poci na fakultet - moj savjet ti je da na vrijeme ucis i izvrsavas svoje obaveze, dodatno se edukujes na koji god mozes nacin.poncho wrote: ↑03/09/2021 00:34 Imam 17 godina i nisam imao djevojku do sada tako da mislim da mi je krajnje vrijeme da se aktiviram na tom polju. Problem je što sam nešto niži, ako ćemo biti precizni nizak sam 177cm. Nije toliko strašno ali nije baš ni ono što je idealno djevojkama koje maštaju o tipovima od 190cm. Mene zanima kako da budem konkurentan takvim odnosno da budem privlačniji.![]()
Naravno to ne znaci da ces zanemariti zdravlje, fizciki izgled, radi na manirima i bontonu, kucni odgoj ti je vazna stavka kod cura a to ces vremenom da saznas.
Također curama se sviđas takav kakav si fizicki - isto kao one tebi, nemoj sebi da stvaras komplekse zbog visine ili bilo cega fizickog sto ti se ne sviđa na tvom tijelu - takav si kakav si, ima teretana i zdrava ishrana - da ne pusis, ako pijes pij umjereno, ne drogiraj se ! Nacin oblacenje je stvar ukusa to je također tvoja stvar.
Boli te K za druge muskarce i "konukurencije" to su gluposti.
-
foxlife
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#116 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
ja sam 189 i nekad se osjećam prenisko, mogu mislit' kako je ovim kepecima

- Dinostula
#117 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Tako meni na faksu pridje zenska mozda 175cm kaze "Uff kako bi te muntala samo da si visociji" reko jaranice mutao bi ja tebe da sam visociji ne bi ti mene.Chmoljo wrote: ↑03/09/2021 22:26Nego ima jedna anegdota...
Pricala nam jedna, onako malo krsnija, povisoka a i ima je.
Veli "smekam se ja sa likom cijelu noc. Sve neki pogledi, osmjesi, oma neke hemije.
Krenula ja do wca, on usta, priblizi se, pruzi ruku, a do brade mi lik. Kaze on: ja sam Sejo.
Reko: E jebaji ga, Sejo!"
![]()
-
foxlife
-
moonca
#119 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Prosjecna visina muskarca je oko 176 cm...i ako je skladno gradjen.. sasvim lijepo izgleda...
Mišljenje žena je da idealan muškarac mora biti visok barem 180 centimetara i kao takav imaj 33 posto veće šanse da će osvojiti ženu. Muškarci koji su visoki oko 170 centimetara imaju 70 posto manje šanse da će stupiti u kontakt sa ženom. Jedno istraživanje je pokazalo da je u 93 posto veza muškarac viši od žene.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#120 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
To jest. Kad covjek nesto hoce, i zensko to osjeti, i u vecini slucajeva to vole.
Ne mogu se pohvaliti bezbrojnim djevojkama, ali kad sam sadasnju suprugu vidio, odmah sam pomislio ovo ce biti moje. I tako je i bilo.
Naravno, tu se treba napraviti i razlika izmedju opsesije, krindza i krkanske navalentnosti.
Veliki broj muskaraca je nesretan i sjeban u mozak jer su digli standarde do picke materine, a sami su mrtvi prosjek, ne samo u izgledu, nego i u svemu ostalom. I nece on neku prosjecnu, samo bi ljepotice karo.
Pa ne ide to tako pasa. Nauci se malo. Svi smo mi manje vise imali nekoga poznanika ili prijatelja sto je skako na sve sto hoda. Tako i ovaj moj, sto bi se reklo, mrtvog bi cetnika jebo. Ali zato je poslije pedesete presto brojati. I ja bih sam bio skeptican da licno ne znam bar desetak sa kojima je bio u odredjenom dijelu zivota u kojem smo se druzili. Raspon od prosjeka, do ljepotica, bilo je vjerovatno i gurbeta, nevinih, zrelih zena...
Al frajer je znao.
E da, nije parali, izgled nako, obrazovanje nikad fakulteta zavrsio, ali je inteligentan lik, i harizmu uvijek imao.
I onda s ejednostavno jedna kljicna stvar namece kao najbitniji faktor: samopouzdanje. Ali ne umisljeno, da si nesto sto nisi, nego da si svjestan sebe i da koristis svaki poklon od prirode i Boga koji imas i dobacices u visu kategoriju, hladno.
-
poncho
#121 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Eto vidiš da ti je visina plus. Sretno.Sydnor wrote: ↑04/09/2021 10:45Trebam ti poslat sliku na pp gdje stojim kraj jarana od 180cm da završim posao. Njega zamaglit za svaki slučaj![]()
-
poncho
#122 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Vi muškarci me tješite, a žene na temi samo potvrđuju koliko im je visina bitna.DonieBrasco wrote: ↑04/09/2021 11:36Imas 17. godina brzo ces promjeniti pogled na svijet, uskoro ces zavrsiti srednju skolu i poci na fakultet - moj savjet ti je da na vrijeme ucis i izvrsavas svoje obaveze, dodatno se edukujes na koji god mozes nacin.poncho wrote: ↑03/09/2021 00:34 Imam 17 godina i nisam imao djevojku do sada tako da mislim da mi je krajnje vrijeme da se aktiviram na tom polju. Problem je što sam nešto niži, ako ćemo biti precizni nizak sam 177cm. Nije toliko strašno ali nije baš ni ono što je idealno djevojkama koje maštaju o tipovima od 190cm. Mene zanima kako da budem konkurentan takvim odnosno da budem privlačniji.![]()
Naravno to ne znaci da ces zanemariti zdravlje, fizciki izgled, radi na manirima i bontonu, kucni odgoj ti je vazna stavka kod cura a to ces vremenom da saznas.
Također curama se sviđas takav kakav si fizicki - isto kao one tebi, nemoj sebi da stvaras komplekse zbog visine ili bilo cega fizickog sto ti se ne sviđa na tvom tijelu - takav si kakav si, ima teretana i zdrava ishrana - da ne pusis, ako pijes pij umjereno, ne drogiraj se ! Nacin oblacenje je stvar ukusa to je također tvoja stvar.
Boli te K za druge muskarce i "konukurencije" to su gluposti.
-
erentedia
#123 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Tvoja visina je normalna, većina cura je niža.poncho wrote: ↑03/09/2021 00:34 Imam 17 godina i nisam imao djevojku do sada tako da mislim da mi je krajnje vrijeme da se aktiviram na tom polju. Problem je što sam nešto niži, ako ćemo biti precizni nizak sam 177cm. Nije toliko strašno ali nije baš ni ono što je idealno djevojkama koje maštaju o tipovima od 190cm. Mene zanima kako da budem konkurentan takvim odnosno da budem privlačniji.![]()
-
poncho
#124 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
moonca wrote: ↑04/09/2021 13:10 Prosjecna visina muskarca je oko 176 cm...i ako je skladno gradjen.. sasvim lijepo izgleda...![]()
Mišljenje žena je da idealan muškarac mora biti visok barem 180 centimetara i kao takav imaj 33 posto veće šanse da će osvojiti ženu. Muškarci koji su visoki oko 170 centimetara imaju 70 posto manje šanse da će stupiti u kontakt sa ženom. Jedno istraživanje je pokazalo da je u 93 posto veza muškarac viši od žene.
-
DonieBrasco
#125 Re: Kako biti konkurentan visokim muškarcima?
Zamaras se glupostima a imas 17. godina, ne znas sta te sutra ceka kad zavrsis srednju skolu i krenes na fakultet a tek ako bude trebao raditi da mozes platiti studiranje ako ti roditelji ne omoguce.