A viđu, jadan, mi smo ti na socijalnu distancu!

Kako je tebe lijepo citati Kiki,ti ko da zivis na Marsu,vjecni optimista i uvijek na pogresnoj strani...Kikibombona wrote: ↑03/09/2021 21:10
Da nije bilo Bosnjaka CG nikad ne bi bila nezavisna. Bukvalno se radilo o par glasova razlike.
I mislim da im Milo na tome nije zahvalio na pravi način. Bosnjacki krajevi su skroz nerazvijeni i oni mozda najvise iseljavaju iz CG.
I to je problem za same Crnogorce, jer manje Bosnjaka znaci manje sanse da Crnogorci vladaju.
''Ideologijom i religijom se bavi sirot'nja, moj Maho. Ja se tebi čudim.''
Challenger_ wrote: ↑03/09/2021 21:21
''Ideologijom i religijom se bavi sirot'nja, moj Maho. Ja se tebi čudim.''
![]()
Kakva je ovo sprdnja?
Tek sutra kreci pravi belaj, a prekosutra vrhunac.
Zar samo 25?WarrenGrozni wrote: ↑03/09/2021 22:06Kakva je ovo sprdnja?https://ieonline.microsoft.com/#ieslice
Svenarodni zbor, a ono 25 ljudi na distanci. Vijori se krstaš barjak i pušta se "po šumama i gorama".
Daj sad malo Tompsona i da bude ko i uvjek kad komite slave.
Devedesetih smo naučili da je za vas dovoljno 25.WarrenGrozni wrote: ↑03/09/2021 22:06 Svenarodni zbor, a ono 25 ljudi na distanci. Vijori se krstaš barjak i pušta se "po šumama i gorama".

Stari_Crnogorac wrote: ↑04/09/2021 00:06 Današnja srpska propaganda me podśeti na '90-e kad je promiloševićeva televizija govorila: "Nenaoružani srpski narod uzvratio je punom artiljerijskom paljbom".
...
Svi manastiri u CG su crnogorski manastiri.Blek Stena wrote: ↑04/09/2021 00:19 Bolje im je da kupuju cigle i blokove i pomognu izgradnju jednu CPC crkvu a da ne lici na poslovni prostor.
Kad su vec toliki vjernici.
Jesu, crnogorski manastiri SPC-e. Ako ne vjerujes idi u katastar pa provjeri.Stari_Crnogorac wrote: ↑04/09/2021 00:43Svi manastiri u CG su crnogorski manastiri.Blek Stena wrote: ↑04/09/2021 00:19 Bolje im je da kupuju cigle i blokove i pomognu izgradnju jednu CPC crkvu a da ne lici na poslovni prostor.
Kad su vec toliki vjernici.
Non stop ih se naziva bracom samo oni nece da cuju. Otac Gojko je to ponovio milion puta.toska wrote: ↑03/09/2021 23:17 Da li je nepriznavanje Crnogorske nacije standard SPC-a ?
Pjevač grupe “Perper” Nikola Radunović:
"Mitropolit Joanikije i patrijarh Porfirije imaju istorijsku šansu da izađu i kažu, dođite braćo Crnogorci, vi postojite, ovo je vaše, dođite s nama da služite."
...
"Problem je samo da se pokaže dobra volja, kad kažu braćo da kažu na koga misle. Da kažu Crnogorci vi sta naša braća, kao što su oni naša."
https://m.cdm.me/politika/radunovic-joa ... ku-naciju/
De kruha ti pojasni ... za nas koji ne kontamo... Runi, baca te, pravo te baca...RunnerX wrote: ↑03/09/2021 23:32Devedesetih smo naučili da je za vas dovoljno 25.WarrenGrozni wrote: ↑03/09/2021 22:06 Svenarodni zbor, a ono 25 ljudi na distanci. Vijori se krstaš barjak i pušta se "po šumama i gorama".
Od koji je Ante?Kikibombona wrote: ↑03/09/2021 22:59Tek sutra kreci pravi belaj, a prekosutra vrhunac.
Mada, mislim da ce svaki drot kojeg imaju biti na terenu...
...
Inace, posjetiti na FB stranice VIJESTI, RTCG, DNEVNE NOVINE DAN, VOLIM PODGORICU, AKTUELNO, IN4S, CDM... strahota kako se svadjaju i vrijedjaju, mi smo male mace.A ne mozes ih razlikovati, sve ista imena i prezimena.
Kod nas Mitar jebe majku Hasanu i obratno, pa se ubaci Ante iscapljine... kod Crnogoraca ne znas ko je ko samo vidis da je tenzija na vrhuncu.
Prešli su sa "kopilad" i "nakot" na "braća"? Što strah čini, napravi od Posrbica ljude.Blek Stena wrote: ↑04/09/2021 01:15Non stop ih se naziva bracom samo oni nece da cuju. Otac Gojko je to ponovio milion puta.toska wrote: ↑03/09/2021 23:17 Da li je nepriznavanje Crnogorske nacije standard SPC-a ?
Pjevač grupe “Perper” Nikola Radunović:
"Mitropolit Joanikije i patrijarh Porfirije imaju istorijsku šansu da izađu i kažu, dođite braćo Crnogorci, vi postojite, ovo je vaše, dođite s nama da služite."
...
"Problem je samo da se pokaže dobra volja, kad kažu braćo da kažu na koga misle. Da kažu Crnogorci vi sta naša braća, kao što su oni naša."
https://m.cdm.me/politika/radunovic-joa ... ku-naciju/
Evo i danas ih mitropolit zove bracom.