kako?
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- hadzinicasa
-
ComaGuy
#8452 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa red je da se stavi @ kad se spominje nekoga
Bio sam komiran dugo, sad više nisam ali posljedice ostaju jbg...
- Dr Kova
#8453 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- hadzinicasa
#8454 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a sto sam tek na ignore...
-
Sydnor
#8455 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam se jednom komirao za NG, a iz nekog razloga sat mi kasnio 1h. Zamisli face u raje kad sam u 01:00h počeo odbrojavat i grlit ljude i čestitat im
To je bio i zadnji put da sam pio rakiju.
-
ComaGuy
#8456 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
Sydnor
#8457 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne volim preko granice i ne volim da imam rupe u sjećanju 
- Spiritbreaker
#8458 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jedna stvar koju sam licno primjetio u zadnjih godinu dana. Mislim da ima jako puno egomanicnih bolesnih djevojaka. cija je sebicnost dosegla vrhunac tolerancija. Naime, mislim da su se pojedine djevojke toliko ufurale, da sasvim normalna konverzacija, koja im se iz sebi datih razloga ne svidi, postanu do te mjere bolesne, da t samo iskuliraju ili cak blokiraju. prvo ih fura neka paranoja za broj telefona, pa ispituju i peto koljeno preko instagrama, a onda kda treba bilo sta konkretno(izlazak, kafa, setnja, pivo), se povuku u svoje male misije rupe, i nastave glumit trebu online. Do te mjere cijeen valjda svoje slobodno vrijeme, da ti na koljenima moras molit za kafu, pa da se doticne smiluju, mislim da je Instagram uveliko u danasnje vrijeme doprinijeo tome da svaka treba misli da je superpicka, i da su muskarci gamad. Naravno online sve ide glatko dok igras po njihovim pravilima, ali cim pokazes zube za bilo sta, gotovo.
-
Sydnor
#8460 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Slozio bih se u nekoj mjeri. Ima dosta djevojaka koje prolaze ispod radara, koje su o sebi pri sebi, komunikativne su i ne zavlace ali cini se da internet logaritmi nekako u prvi plan stavljaju ove prve sto im je svaka rijec skupa ko da igraju u Real Madridu.Spiritbreaker wrote: ↑22/09/2021 14:40 Jedna stvar koju sam licno primjetio u zadnjih godinu dana. Mislim da ima jako puno egomanicnih bolesnih djevojaka. cija je sebicnost dosegla vrhunac tolerancija. Naime, mislim da su se pojedine djevojke toliko ufurale, da sasvim normalna konverzacija, koja im se iz sebi datih razloga ne svidi, postanu do te mjere bolesne, da t samo iskuliraju ili cak blokiraju. prvo ih fura neka paranoja za broj telefona, pa ispituju i peto koljeno preko instagrama, a onda kda treba bilo sta konkretno(izlazak, kafa, setnja, pivo), se povuku u svoje male misije rupe, i nastave glumit trebu online. Do te mjere cijeen valjda svoje slobodno vrijeme, da ti na koljenima moras molit za kafu, pa da se doticne smiluju, mislim da je Instagram uveliko u danasnje vrijeme doprinijeo tome da svaka treba misli da je superpicka, i da su muskarci gamad. Naravno online sve ide glatko dok igras po njihovim pravilima, ali cim pokazes zube za bilo sta, gotovo.
- ortodont
#8461 Re: Vasa najgora date iskustva :P
To je posljedica simpinga. Muskarci sami su digli cijenu takvima. Naravno, ne samo zbog toga jer svijet je prilično narcisoidan. Moras biti svjestan da cak i prosječna djevojka (vizuelno) ima brdo opcija (do neke tridesete) i tvoja poruka joj je jedna od 5/6 minimalno.Spiritbreaker wrote: ↑22/09/2021 14:40 Jedna stvar koju sam licno primjetio u zadnjih godinu dana. Mislim da ima jako puno egomanicnih bolesnih djevojaka. cija je sebicnost dosegla vrhunac tolerancija. Naime, mislim da su se pojedine djevojke toliko ufurale, da sasvim normalna konverzacija, koja im se iz sebi datih razloga ne svidi, postanu do te mjere bolesne, da t samo iskuliraju ili cak blokiraju. prvo ih fura neka paranoja za broj telefona, pa ispituju i peto koljeno preko instagrama, a onda kda treba bilo sta konkretno(izlazak, kafa, setnja, pivo), se povuku u svoje male misije rupe, i nastave glumit trebu online. Do te mjere cijeen valjda svoje slobodno vrijeme, da ti na koljenima moras molit za kafu, pa da se doticne smiluju, mislim da je Instagram uveliko u danasnje vrijeme doprinijeo tome da svaka treba misli da je superpicka, i da su muskarci gamad. Naravno online sve ide glatko dok igras po njihovim pravilima, ali cim pokazes zube za bilo sta, gotovo.
Kao i u svemu, prava vrijednost je uvijek skrivena negdje ispod radara je i nije je lahko naci.
-
no_sikiriki
#8462 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sad se nešto sjetih jednog date-a...kad se lik nalupetao toliko gluposti da sam jedva dočekala kraj da idem kući. Bila sam mlada i previše kulturna da odmah odem
Vrhunac lupetanja bio je kad je pricao o nekoj svojoj bivsoj djevojci koja je studirala psihologiju, sa njegovim zakljuckom da "zene studiraju psihologiju samo da bi mogle analizirati nas muskarce."
Vrhunac lupetanja bio je kad je pricao o nekoj svojoj bivsoj djevojci koja je studirala psihologiju, sa njegovim zakljuckom da "zene studiraju psihologiju samo da bi mogle analizirati nas muskarce."
-
DonieBrasco
#8463 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je debilno sto je curama a i muskima, Instagram zapravo CV.ortodont wrote: ↑23/09/2021 16:58To je posljedica simpinga. Muskarci sami su digli cijenu takvima. Naravno, ne samo zbog toga jer svijet je prilično narcisoidan. Moras biti svjestan da cak i prosječna djevojka (vizuelno) ima brdo opcija (do neke tridesete) i tvoja poruka joj je jedna od 5/6 minimalno.Spiritbreaker wrote: ↑22/09/2021 14:40 Jedna stvar koju sam licno primjetio u zadnjih godinu dana. Mislim da ima jako puno egomanicnih bolesnih djevojaka. cija je sebicnost dosegla vrhunac tolerancija. Naime, mislim da su se pojedine djevojke toliko ufurale, da sasvim normalna konverzacija, koja im se iz sebi datih razloga ne svidi, postanu do te mjere bolesne, da t samo iskuliraju ili cak blokiraju. prvo ih fura neka paranoja za broj telefona, pa ispituju i peto koljeno preko instagrama, a onda kda treba bilo sta konkretno(izlazak, kafa, setnja, pivo), se povuku u svoje male misije rupe, i nastave glumit trebu online. Do te mjere cijeen valjda svoje slobodno vrijeme, da ti na koljenima moras molit za kafu, pa da se doticne smiluju, mislim da je Instagram uveliko u danasnje vrijeme doprinijeo tome da svaka treba misli da je superpicka, i da su muskarci gamad. Naravno online sve ide glatko dok igras po njihovim pravilima, ali cim pokazes zube za bilo sta, gotovo.
Kao i u svemu, prava vrijednost je uvijek skrivena negdje ispod radara je i nije je lahko naci.
- kokuz_sa
#8464 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da nisi samnom izaslano_sikiriki wrote: ↑14/10/2021 12:32 Sad se nešto sjetih jednog date-a...kad se lik nalupetao toliko gluposti da sam jedva dočekala kraj da idem kući. Bila sam mlada i previše kulturna da odmah odem![]()
Vrhunac lupetanja bio je kad je pricao o nekoj svojoj bivsoj djevojci koja je studirala psihologiju, sa njegovim zakljuckom da "zene studiraju psihologiju samo da bi mogle analizirati nas muskarce."![]()
-
no_sikiriki
#8465 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sumnjamkokuz_sa wrote: ↑14/10/2021 20:33Da nisi samnom izaslano_sikiriki wrote: ↑14/10/2021 12:32 Sad se nešto sjetih jednog date-a...kad se lik nalupetao toliko gluposti da sam jedva dočekala kraj da idem kući. Bila sam mlada i previše kulturna da odmah odem![]()
Vrhunac lupetanja bio je kad je pricao o nekoj svojoj bivsoj djevojci koja je studirala psihologiju, sa njegovim zakljuckom da "zene studiraju psihologiju samo da bi mogle analizirati nas muskarce."![]()
![]()
- seln
#8466 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nalazi li jos neko djevojke/momke mimo interneta?
-
hali gali halid
#8467 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ni jedno ni drugo.
- FunkyzeitGames
#8468 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da, ja uglavnom ciljam na to da uživo upoznajem, vjerujem da je zeznuto to danas nekima jer moraš da odskačeš od okoline i da budeš interesantniji od ponude na mobitelu, ali se mnogo, mnogo manje vremena gubi nego online. Uživo je svaka mnogo prirodnija i malo više na iglama jer ne može da se sakrije iza ekrana, filtera i vještačkog ega, kao ni da ti dlakava i u pidžami prosipa zahtjeve i ego tripove kao što to mnoge pokušavaju da rade preko poruka.
Još ako si lik koji nešto ima i da ponudi onda si na konju i ti dikitaš uslove i zahtjeve, jer napirlitanih i prešminkanih ukrasa oko πčke imaš tonu, dok je sposobnih, stabilnih likova sa životom pod kontrolom jako malo.
-
no_sikiriki
#8469 Re: Vasa najgora date iskustva :P
FunkyzeitGames wrote: ↑22/10/2021 20:09Da, ja uglavnom ciljam na to da uživo upoznajem, vjerujem da je zeznuto to danas nekima jer moraš da odskačeš od okoline i da budeš interesantniji od ponude na mobitelu, ali se mnogo, mnogo manje vremena gubi nego online. Uživo je svaka mnogo prirodnija i malo više na iglama jer ne može da se sakrije iza ekrana, filtera i vještačkog ega, kao ni da ti dlakava i u pidžami prosipa zahtjeve i ego tripove kao što to mnoge pokušavaju da rade preko poruka.
Još ako si lik koji nešto ima i da ponudi onda si na konju i ti dikitaš uslove i zahtjeve, jer napirlitanih i prešminkanih ukrasa oko πčke imaš tonu, dok je sposobnih, stabilnih likova sa životom pod kontrolom jako malo.
-
yooper
#8470 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I najbolja je ona sa najviše lajkova.DonieBrasco wrote: ↑14/10/2021 12:37Meni je debilno sto je curama a i muskima, Instagram zapravo CV.ortodont wrote: ↑23/09/2021 16:58 To je posljedica simpinga. Muskarci sami su digli cijenu takvima. Naravno, ne samo zbog toga jer svijet je prilično narcisoidan. Moras biti svjestan da cak i prosječna djevojka (vizuelno) ima brdo opcija (do neke tridesete) i tvoja poruka joj je jedna od 5/6 minimalno.
Društvene mreže imaju svoju dobru stranu ali daleko više loših, pogotovo u vremenu u kojem živimo.
Da se ne lažemo, instagram i facebook je nešto kao kockanje za široku narodnu masu. Najveći procenat korisnika ulaže svoje vrijeme (vrijeme je novac) a zauzvrat ne dobija ništa. Dobitnici su oni rijetki koji zarade nešto novca sa puno truda ali su zaboravili da mašina za kockanje u finalu nije njihovo vlasništo i da će to trajati sve dok vlasnik aparata ima veče koristi.
Pazite dobro u šta ulažete svoje slobidno vrijeme jer ono je vaš novac.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8471 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Muskarci bez ikakvih kriterija a.ka. drkadzije koje cine da i solidan grob ima par stotina lajkova na instagramu su velikim dijelom doveli do posljedica o kojima ovdje pricate.
- dystopia
#8472 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vi imate tako pogrešnu sliku o onom što se dešava. Kakvih 20 poruka dnevno, kakvoh stotinu lajkova, da li ste vi normalni.
Imam max 30-40 lajkova na sliku, i ako mi se neko javi jednom u 3 mjeseca Elhamdulilah.
A jako sam lijepa, if I may say so myself.
Znači tako imate iskrivljene percepcije da je to nevjerovatno. Ali ako vam bol što vam je neka cura bacila seen na "maco" liječe takve fantazije, onda ok, you go!
Imam max 30-40 lajkova na sliku, i ako mi se neko javi jednom u 3 mjeseca Elhamdulilah.
Znači tako imate iskrivljene percepcije da je to nevjerovatno. Ali ako vam bol što vam je neka cura bacila seen na "maco" liječe takve fantazije, onda ok, you go!
-
no_sikiriki
#8473 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dystopia wrote: ↑23/10/2021 08:58 Vi imate tako pogrešnu sliku o onom što se dešava. Kakvih 20 poruka dnevno, kakvoh stotinu lajkova, da li ste vi normalni.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8474 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Koliko cesto objavljujes i sta? Objavujes li sebe ili slike prirode, gradjevina, mode, fazona sa negujmosrbski?dystopia wrote: ↑23/10/2021 08:58 Vi imate tako pogrešnu sliku o onom što se dešava. Kakvih 20 poruka dnevno, kakvoh stotinu lajkova, da li ste vi normalni.
Kako se slikas? Je li samo faca jer si rekla da si lijepa, a nisi rekla da si zgodna....je li izazovne poze pravis kad se slikas? Slikas li se na plazi/bazenu?
- dystopia
#8475 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Objavljujem sve. I lice i tijelo (nisam pretjerano zgodna, ali sam ekstremno sisata) i prirodu i građevine, sve_BataZiv_0809 wrote: ↑23/10/2021 09:09Koliko cesto objavljujes i sta? Objavujes li sebe ili slike prirode, gradjevina, mode, fazona sa negujmosrbski?dystopia wrote: ↑23/10/2021 08:58 Vi imate tako pogrešnu sliku o onom što se dešava. Kakvih 20 poruka dnevno, kakvoh stotinu lajkova, da li ste vi normalni.
Kako se slikas? Je li samo faca jer si rekla da si lijepa, a nisi rekla da si zgodna....je li izazovne poze pravis kad se slikas? Slikas li se na plazi/bazenu?
Pa to je vaš i problem, ulijećete onima što se naštimaju tako da se na istoj slici vide polugole i sise i guzice a onda kukate kako nema normalnih djevojaka i kako je sve ufurano i tako to.