Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-Chesterfield- wrote: ↑02/09/2021 13:36
To bi trebalo upumpati u općinske budžete. Načelnici i gradonačelnici znaju gdje su najveći prioriteti za utrošak tih sredstava.
Da. Valja napraviti put do Poratja za vikendice, i cvijeće na mostove.
Vidi, moglo bi se to raspodijeliti po pola za dvije kantonalne bolnice.
Mislim da će ova lova biti upumpana u biračka mjesta gdje vlast kantona ima zavidan broj glasova na proteklim izborima.
Problem je što se tačno zna gdje je koja stranka dobila veliki broj glasova.
Na osnovu tog podatka se vrši diskriminacija gtađana/seljaka.
Nivelacija wrote: ↑02/09/2021 13:13
32 miliona Granta Zeničkom kantonu prebaceno od onih 400 miliona sto je FBIH dobila od MMF..Konacno postena raspodjela.
32 miliona su ozbiljna sredstva za projekte, da vidimo gdje ce ih Ramo HDZ i SDA potrositi.
To bi trebalo upumpati u općinske budžete. Načelnici i gradonačelnici znaju gdje su najveći prioriteti za utrošak tih sredstava.
Upumpali smo alkosu 300 miliona pa ih nema nigdje.
Taj plan grada kod lamele je razbijen kada je bila tekma Čelik-Željo.
Te noci razbijen i Centrotrans u gradu.
Metalurg nije bio renoviran, kamenjalo se iz bivse baste i ispod one zalosne vrbe sto je bila na mjestu Mimoze.
Razbijen taj plan, izvaljen semafor pored.
Te noci me priveli
Mada je tada sve sto je hodalo, privodjeno u gradu.
Ludilo noc vala... hhahaha
Kabadahija, kabadahija, ze-kabadahija. U pješačkoj zoni, na zelenoj površini.
Sportista, isak-ze-karatista, ali na trening ne dolazi pješke, da se ne prehladi nakon treninga, da ga ne uhvati promaha u povratku kući.
Fuj!
N.N. wrote: ↑02/09/2021 20:29
Metalurg nije bio renoviran, kamenjalo se iz bivse baste i ispod one zalosne vrbe sto je bila na mjestu Mimoze.
Te noci me priveli
Haha sjecam se te noci, ludnica je bila. Razbise zeljovcima zadnju sajbu na puntu kod intera
Jesu tad prebili onog momka sto je kasnije preminuo?
Koje je to godine moglo biti? 2004. tako nesto.
Sjecam se vrbe gdje je sad Mimoza
notsure wrote: ↑02/09/2021 20:47
Kabadahija, kabadahija, ze-kabadahija. U pješačkoj zoni, na zelenoj površini.
Sportista, isak-ze-karatista, ali na trening ne dolazi pješke, da se ne prehladi nakon treninga, da ga ne uhvati promaha u povratku kući.
Fuj!
Ne konam poentu dizanja na travu kad je vec tu parkirao
Meni zanimljivo kako na slici par metara salje poplocano (zona politike) dok na slici zona umjetnosti u stanju sa slike...mada budetalije su obadvje institucije ali ovi prvi su blize oltaru...
N.N. wrote: ↑02/09/2021 20:29
Te noci me priveli
Te noći je interventna kosile pendrecima i staro i mlado. Nisam nikad brže od BP do Meokušnica došao.
Divlja drzava bila, flix te nozem izbode kaze hajde pruzite ruke jedan drugom...nigdje nije bilo ni video nadzora niti ista niti zakona nit ista..tesko da bi se sada ijedna ekipa mogla tako ponasati jer danas zbog naljepnice na stub rasvjete provjeravaju kamere i salju prekrsajne prijave.
Ali da bi na migrantu bilo 10x veci pritisak i da se ne bi ovako zajebavao sa simbolom grada Čelikom slazem se.