Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S4mpion wrote: ↑02/09/2021 13:31
Uzmimo za primjer parking kod hitne.
Zavuk'o si ruku u moj džep i od besplatnog parkinga napravio privatnu firmu za finansiranje podobnih, a opet zavlačeći ruku u moj džep.
Trotoar je Bogom dan.
Svaka cast. Razmisljanje cista 10! A samo mi objasni kako ja sa ocem u kolicima da idem tim trotoarom gdje si ti parkirao? Sta kada dijete mora izaci na ulicu da bi tebe zaobislo i udari ga auto? Kako da se krecu roditelji sa bebama u kolicima? Boli tebe, jel tako? Bitno je da si ti na trotoaru, pjesackom...na sred ceste ostavio svog mezimca. Nije to fino druze...nije...
Svaka cast. Razmisljanje cista 10! A samo mi objasni kako ja sa ocem u kolicima da idem tim trotoarom gdje si ti parkirao? Sta kada dijete mora izaci na ulicu da bi tebe zaobislo i udari ga auto? Kako da se krecu roditelji sa bebama u kolicima? Boli tebe, jel tako? Bitno je da si ti na trotoaru, pjesackom...na sred ceste ostavio svog mezimca. Nije to fino druze...nije...
Svako svoje probleme rješava, jel' tako?
Žali se načelniku.
tvoj auto moj problem
nemoj se onda iznenaditi kad ti neko izbusi gume kad ti izgrebe auto slomi retrovizor kad ti neko prospe riblje ulje u ventilaciju i sl
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/09/2021 15:23
Sampion postao kvalitetan trol
nije nego na povrsinu isplivalo ono sto je on stvarno
svi na forum dodju kako su sveci fini lijepi zena majka kraljica i sl
a nakon nekog vremena slucajno se otkrije da i nije bas to cime se mnogi predstavljaju
kao onaj sa puntom
slikao auta na trotoaru a on parkirao isto ili na 2 mjesta i sl
onda onaj sto je predstavljao auto od komsije kao svoje
mislim da je ado sampion ili tako nekako bio nik
vidis ne bi me cudilo da je to ovaj isti sampion
S4mpion wrote: ↑02/09/2021 15:26
Meni maznuli čepove s felgi, na plaćenom parkingu.
Ko zna čiji je to problem bio, valjda je dvije marke po satu premalo da bi ti neko još i pazio na auto.
Eto ustedio sam ti 320 KM mjesecno po tvojoj informaciji za parking u centru. Makar se mozes zahvaliti sto sam ti ustedio novac i nasao parking u centru
S4mpion wrote: ↑02/09/2021 15:26
Meni maznuli čepove s felgi, na plaćenom parkingu.
Ko zna čiji je to problem bio, valjda je dvije marke po satu premalo da bi ti neko još i pazio na auto.
Eto ustedio sam ti 320 KM mjesecno po tvojoj informaciji za parking u centru. Makar se mozes zahvaliti sto sam ti ustedio novac i nasao parking u centru
Super, šta kad se sklonim s tog parkinga?
Vrijedi li mi šta taj kupon na drugim mjestima ili opet moram izletit' pare privatnicima?
Super, šta kad se sklonim s tog parkinga?
Vrijedi li mi šta taj kupon na drugim mjestima ili opet moram izletit' pare privatnicima?
Sto bi mjenjao parking kad radis u centru.
I sto bi u toku dana mjenjao parkinge, a svi su ti u 500-1000 metara
80KM u Twist tornju, meni se cini 120KM u SCC ona u toku radnog vremena, od 7 do 18h... ima varijanti ako ne mozes naci logu. A ne znam cime se bavis pa parkiras auto na 16 razlicitih parkinga u toku dana, ali onda to postaje poslovni trosak pa se ili refundira ili uracuna u cijenu...
Qler wrote: ↑02/09/2021 15:42
80KM u Twist tornju, meni se cini 120KM u SCC ona u toku radnog vremena, od 7 do 18h... ima varijanti ako ne mozes naci logu. A ne znam cime se bavis pa parkiras auto na 16 razlicitih parkinga u toku dana, ali onda to postaje poslovni trosak pa se ili refundira ili uracuna u cijenu...
Ako je sluzbeno onda sve firma placa parking, izgleda da on ima neke fiks ideje ili ne radi nikako nego hoce sa kafe na kafu i da parkira auto pred kaficem da ga svi vide.
Izgleda da on ne zna uopste gdje se moze parkirati u centru i ne zna i za besplatne loge gdje skoro uvijek se moze naci mjesta
Last edited by kakaljin on 02/09/2021 15:46, edited 1 time in total.
Qler wrote: ↑02/09/2021 15:42
Ako je sluzbeno onda sve firma placa parking, izgleda da on ima neke fiks ideje ili ne radi nikako nego hoce sa kafe na kafu i da parkira auto pred kaficem da ga svi vide.
Izgleda da on ne zna uopste gdje se moze parkirati u centru i ne zna i za besplatne loge gdje skoro uvijek se moze naci mjesta
I sto bi u toku dana mjenjao parkinge, a svi su ti u 500-1000 metara
Nastavimo li priču ovom logikom, doći ćemo do zaključka da auto ne treba nikome, jer je sve u centru.
Pa hajde objasni sto bi mjenjao parkinge u centru ako radis u centru i nisi dostavljac, i da ti treba parking na nekoliko lokacija po nekoliko sati da parkiras
S4mpion wrote: ↑01/09/2021 17:04
Ne kontam šta je napredno u tome da se javni besplatni parking zbriše s lica zemlje, a umjesto njega se napravi garaža ili novi parking sa naplatom.
Općina Novo Sarajevo, parking kod Robota i nova garaža kod hitne. Ljudi bukvalno privatizovali javni parking.
zivot u gradu kosta svidjelo se to nama ili ne
ako ti se ne svidja ili ne mozes prodas stan na socijalnom za 100000 i kupis u hadzicima za 50000 kucu i imas garazu
Joj rezonovanja ko djete od pet godina.
Normalno je placati 150 i vise mjesecni parking u sg ili centru?
zivot u gradu kosta svidjelo se to nama ili ne
ako ti se ne svidja ili ne mozes prodas stan na socijalnom za 100000 i kupis u hadzicima za 50000 kucu i imas garazu
Joj rezonovanja ko djete od pet godina.
Normalno je placati 150 i vise mjesecni parking u sg ili centru?