BHTelecom
Moderator: Benq
-
ing-ecc
- PajaELdin
- PajaELdin
- PajaELdin
-
ing-ecc
-
kakaljin
#3457 Re: BHTelecom
Pa zasto telemach ne forsira module kada je najprakticnija opcija nego eon boxove
A svi znamo da kombinacija android tv i modul kod telemacha je najbolja opcija, ali oni forsiraju eon box
-
foxlife
#3458 Re: BHTelecom
jer imam sve na jednom daljinskom
zatim je bolja slika kad sliku dekodira tv a ne eksterni uredjaj bilo kakav jer je uvijek bolji tuner u tv-u
interface u tv-u kad koristi modul je licno meni bolji i vise mi odgovara nego bilo kakav box bio to eon mojatv ili kakvi vec imaju
-
kakaljin
#3459 Re: BHTelecom
Jest u slucaju telemacha jer on koristi coax kabl i dvb-c mrezu, dok kod telecoma je iptv i koristi se protok preko mreznog kabla i slika je uvijek istafoxlife wrote: ↑01/09/2021 12:10jer imam sve na jednom daljinskom
zatim je bolja slika kad sliku dekodira tv a ne eksterni uredjaj bilo kakav jer je uvijek bolji tuner u tv-u
interface u tv-u kad koristi modul je licno meni bolji i vise mi odgovara nego bilo kakav box bio to eon mojatv ili kakvi vec imaju
-
foxlife
#3460 Re: BHTelecom
i koristimo moja tv box ili kako se zovekakaljin wrote: ↑01/09/2021 12:17Jest u slucaju telemacha jer on koristi coax kabl i dvb-c mrezu, dok kod telecoma je iptv i koristi se protok preko mreznog kabla i slika je uvijek istafoxlife wrote: ↑01/09/2021 12:10
sto sam naveo kao jedan od minusa
ima tu jos minusa al to nije relevantno za temu
- fusion_ba
#3461 Re: BHTelecom
Nije stvar u načinu dobijanja signala nego u tome da stb eventaulno može pogoršati sliku dok ona dođe do tv. Preko modula ili aplikacije signal se dobija diretkno na tv bez stb kao "posrednika". I to je svakako praktičnija stvar.kakaljin wrote: ↑01/09/2021 12:17Jest u slucaju telemacha jer on koristi coax kabl i dvb-c mrezu, dok kod telecoma je iptv i koristi se protok preko mreznog kabla i slika je uvijek istafoxlife wrote: ↑01/09/2021 12:10
Druga stvar je što IPTV tehnologija ne podržava module pa ih je nemoguće imati na na Moja TV.
-
kakaljin
#3462 Re: BHTelecom
Jeste i to je odlicna stvar na sistemu dvb-c koji ima tlemach, ali ni oni ne forsiraju module i kad pitas uvijek ti ponude box i ubjedjuju te da su oni bolji od modulafusion_ba wrote: ↑01/09/2021 12:51Nije stvar u načinu dobijanja signala nego u tome da stb eventaulno može pogoršati sliku dok ona dođe do tv. Preko modula ili aplikacije signal se dobija diretkno na tv bez stb kao "posrednika". I to je svakako praktičnija stvar.
Druga stvar je što IPTV tehnologija ne podržava module pa ih je nemoguće imati na na Moja TV.
-
kakabanja213
#3463 Re: BHTelecom
Ja sam na telemach presao iskljucivo radi modula. Licno nema tih kanala i cijene koja bi me vratila na moja tv. Da su u telecomu pametbi pa da uloze i naprave pravu smart tv aplikaciju ako vec ne mogu moduli odmah bi presao. U tom slucaju bih pristao i na vecu cijenu. Ali to je samo mije misljenje, a 200.000 korisnika imaju svoje.
-
foxlife
#3464 Re: BHTelecom
to sta oni forsiraju je do njih jer vjerovatno tako imaju vise dobiti na ovaj ili onaj nacinkakaljin wrote: ↑01/09/2021 12:54Jeste i to je odlicna stvar na sistemu dvb-c koji ima tlemach, ali ni oni ne forsiraju module i kad pitas uvijek ti ponude box i ubjedjuju te da su oni bolji od modulafusion_ba wrote: ↑01/09/2021 12:51
Nije stvar u načinu dobijanja signala nego u tome da stb eventaulno može pogoršati sliku dok ona dođe do tv. Preko modula ili aplikacije signal se dobija diretkno na tv bez stb kao "posrednika". I to je svakako praktičnija stvar.
ja znam sta zelim i trazim i dobio
2 tv-a 2 modula i to je to
- Mirzareli
#3465 Re: BHTelecom
Moja TV zakondend wrote: ↑01/09/2021 08:41 https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... 4653711549
Mjesec dobre zabave i poklona uz Moja TV!
01.09.2021.
Slavimo rođendan i nagrađujemo vas!
Iskoristite brojne super pogodnosti na Moja TV u septembru povodom rođendanskog slavlja BH Telecoma. I ovoga puta vas cijeli mjesec nagrađujemo uz POTPUNO BESPLATNO korištenje sljedećih dodatnih usluga:
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
i Moja webTV.
MojaTV HD paket
Kompletan sadržaj za sve generacije u vrhunskoj HD kvaliteti slike i zvuka dostupan vam je besplatno na Moja TV HD! Uživajte u najboljim informativnim, zabavnim, serijskim i filmskim kanalima, a za potpuni sportski doživljaj pred malim ili velikim ekranima tu je Arena Sport BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD.
Napomena: Moja TV HD paket će biti aktiviran po automatizmu svim korisnicima, a po isteku promo perioda isti će biti deaktiviran, izuzev korisnicima koji su ovaj paket koristili i prije početka promotivnog perioda.
Moja TV Flix paket i Moja webTV
Želite gledati dobre filmove? Tu je uvijek dostupna videoteka sa više od 1200 najboljih filmskih naslova, koja se redovno obogaćuje s novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.
Za vas smo tokom cijelog septembra pripremili i benefit BESPLATNOG korištenja Moja TV Flix i Moja web TV usluge, bilo da ste ove dodatne usluge aktivirali prije početka besplatnog promotivnog perioda ili to namjeravate uraditi za vrijeme akcije.
Napomena: Ako korisnik ne izvrši deaktivaciju Moja webTV i Moja TV Flix prije isteka promotivnog perioda, iste nastavlja koristiti po komercijalnim uslovima. Aktivacija Moja webTV se vrši ulaskom na glavni meni, odabirom opcije BH Telecom Servisi, gdje se na dnu liste nalazi opcija Moja webTV. Aktivacija i deaktivacija usluge Moja TV Flix se vrši putem opcije “Aktivacija usluga” na glavnom meniju Moja TV.
Ne čekajte i čim prije uživajte u rođendanskim poklonima BH Telecoma!
Moja priča. BH Telecom
- dzeno123
#3466 Re: BHTelecom
Zna li neko kada bi mogli očekivati nove pakete mobilne telefonije, istekao mi je ugovor pa ne znam isplati li se cekati ista ili potpisati novi?
- PlusSA
#3468 Re: BHTelecom
Zaboravili ste dodati da se reprezentacija BIH veceras može pratiti na mojatv cccMirzareli wrote: ↑01/09/2021 14:09Moja TV zakondend wrote: ↑01/09/2021 08:41 https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... 4653711549
01.09.2021.
Iskoristite brojne super pogodnosti na Moja TV u septembru povodom rođendanskog slavlja BH Telecoma. I ovoga puta vas cijeli mjesec nagrađujemo uz POTPUNO BESPLATNO korištenje sljedećih dodatnih usluga:
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
i Moja webTV.
MojaTV HD paket
Kompletan sadržaj za sve generacije u vrhunskoj HD kvaliteti slike i zvuka dostupan vam je besplatno na Moja TV HD! Uživajte u najboljim informativnim, zabavnim, serijskim i filmskim kanalima, a za potpuni sportski doživljaj pred malim ili velikim ekranima tu je Arena Sport BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD.
Napomena: Moja TV HD paket će biti aktiviran po automatizmu svim korisnicima, a po isteku promo perioda isti će biti deaktiviran, izuzev korisnicima koji su ovaj paket koristili i prije početka promotivnog perioda.
Želite gledati dobre filmove? Tu je uvijek dostupna videoteka sa više od 1200 najboljih filmskih naslova, koja se redovno obogaćuje s novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.
Za vas smo tokom cijelog septembra pripremili i benefit BESPLATNOG korištenja Moja TV Flix i Moja web TV usluge, bilo da ste ove dodatne usluge aktivirali prije početka besplatnog promotivnog perioda ili to namjeravate uraditi za vrijeme akcije.
Napomena: Ako korisnik ne izvrši deaktivaciju Moja webTV i Moja TV Flix prije isteka promotivnog perioda, iste nastavlja koristiti po komercijalnim uslovima. Aktivacija Moja webTV se vrši ulaskom na glavni meni, odabirom opcije BH Telecom Servisi, gdje se na dnu liste nalazi opcija Moja webTV. Aktivacija i deaktivacija usluge Moja TV Flix se vrši putem opcije “Aktivacija usluga” na glavnom meniju Moja TV.
Moja priča. BH Telecom![]()
Dajte malo ba ažurniji budite
- PajaELdin
#3469 Re: BHTelecom
A moj Mirza ne znam koliko su vise zakon, bit ce na kraju suplja prica.Mirzareli wrote: ↑01/09/2021 14:09Moja TV zakondend wrote: ↑01/09/2021 08:41 https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... 4653711549
01.09.2021.
Moja TV HD paket
Moja TV Flix paket
i Moja webTV.
MojaTV HD paket
Moja priča. BH Telecom![]()
- hopi
#3470 Re: BHTelecom
dvoumim se još između bh telekoma i telemaha
btw možda glupo pitanje, ne mogu nigdje naći spisak kanala na bh telekomu?
je li do mene ili šta
https://www.bhtelecom.ba/kanali-na-moja-tv/
btw možda glupo pitanje, ne mogu nigdje naći spisak kanala na bh telekomu?
- dend
#3471 Re: BHTelecom
Imas u opisu mog profila ,ovdje na forumu ,listu kanalahopi wrote: ↑01/09/2021 19:59 dvoumim se još između bh telekoma i telemaha
btw možda glupo pitanje, ne mogu nigdje naći spisak kanala na bh telekomu?je li do mene ili šta
Interesantno je da ne radi njihova lista tv kanala koja je uredno radila jučer
- hopi
#3472 Re: BHTelecom
e hvala ti vidim evo na profilu
ja se satrao klikajući i tražeći listu kanala kontam do mog browsera je
ja se satrao klikajući i tražeći listu kanala kontam do mog browsera je
- dend
- MTV
#3474 Re: BHTelecom
Sto se tice tvcl liste, server je pao i trebat ce ponovo unijet sve promjene od 5 avgusta na ovamo. To ce se popravljati kad tvcl ponovo bude dostupan.
- dend