Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#9776 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
VIJESTI
NOVA UPRAVLJAČKA STRUKTURA TAN-MIRVIĆ ZVANIČNO NA SNAZI
31.08.2021 u 13:00h
Fudbalski klub Sarajevo sa velikim zadovoljstvom obavještava navijače i bh. javnost da su uspješno okončane sve formalnosti, te da su Vincent Tan i Ismir Mirvić novi većinski investitori u klub.
U zajedničkom saopštenju za javnost, Tan i Mirvić ističu uzbuđenje što će se u klub vratiti prijeko potrebna stabilnost i dugoročna sigurnost.
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.
Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.
Obojica zahvaljuju navijačima na strpljenju tokom posljednjih mjeseci.
„Bio je to težak period za sve, i sa ovom objavom, uvjereni smo da dolazi do zatvaranja tog poglavlja. Komunikacija sa navijačima će biti naš prioritet. Ovim najavljujemo novu eru naših odnosa ne samo sa navijačima nego i poslovnim partnerima, sponzorima, medijima i svim drugim zaljubljenicima u FK Sarajevo!", najavili su Tan i Mirvić.
Ovim putem članovi klupske Administracije koriste priliku da se najsrdačnije zahvale Long Cuong grupi i gospodinu Nguyen Hoai Namu na svim naporima uloženim u rukovanje klubom tokom protekle dvije godine kada su zabilježeni brojni uspjesi.
„Osvajanje prvenstva i najduži niz bez poraza u bh. fudbalskoj historiji čine g. Nama dijelom svijetle povijesti Kluba. Hvala vam!“, zahvalili su se u Klubu izražavajući nadu da će sa novom upravljačkom strukturom Klub ponoviti ne samo ove uspjehe nego otići i mnogo dalje.
Mi smo Sarajevo!
NOVA UPRAVLJAČKA STRUKTURA TAN-MIRVIĆ ZVANIČNO NA SNAZI
31.08.2021 u 13:00h
Fudbalski klub Sarajevo sa velikim zadovoljstvom obavještava navijače i bh. javnost da su uspješno okončane sve formalnosti, te da su Vincent Tan i Ismir Mirvić novi većinski investitori u klub.
U zajedničkom saopštenju za javnost, Tan i Mirvić ističu uzbuđenje što će se u klub vratiti prijeko potrebna stabilnost i dugoročna sigurnost.
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.
Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.
Obojica zahvaljuju navijačima na strpljenju tokom posljednjih mjeseci.
„Bio je to težak period za sve, i sa ovom objavom, uvjereni smo da dolazi do zatvaranja tog poglavlja. Komunikacija sa navijačima će biti naš prioritet. Ovim najavljujemo novu eru naših odnosa ne samo sa navijačima nego i poslovnim partnerima, sponzorima, medijima i svim drugim zaljubljenicima u FK Sarajevo!", najavili su Tan i Mirvić.
Ovim putem članovi klupske Administracije koriste priliku da se najsrdačnije zahvale Long Cuong grupi i gospodinu Nguyen Hoai Namu na svim naporima uloženim u rukovanje klubom tokom protekle dvije godine kada su zabilježeni brojni uspjesi.
„Osvajanje prvenstva i najduži niz bez poraza u bh. fudbalskoj historiji čine g. Nama dijelom svijetle povijesti Kluba. Hvala vam!“, zahvalili su se u Klubu izražavajući nadu da će sa novom upravljačkom strukturom Klub ponoviti ne samo ove uspjehe nego otići i mnogo dalje.
Mi smo Sarajevo!
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#9777 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
sad ce i ovo obrisati jer ne mogu da gledaju kako nam pare dolaze

-
Plunkett
#9778 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ima li ko muda da postavi spisak skupstinara u zeljeznicaru 
- Impressum
- Baltazar_khan
#9780 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
dokle je felix magath 
- Raigor Stonehoof
#9781 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ceka se kiks Ivkovica da zasjedne
-
Plunkett
- armin071
#9783 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pustite nam ba kolegu sa foruma. Pa to je ionako volonterski 
- Impressum
#9784 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
kakav njih tek scenario ceka
jao jao
pazi njima je Nasuf iz General Logistic lik koji ce ih vaditi iz govana
bolje bi im bilo da su mene zvali (vise ih volim od njega) nego te katile koji ce ih trajno pokopati
za njih nema spasa
jao jao
pazi njima je Nasuf iz General Logistic lik koji ce ih vaditi iz govana
bolje bi im bilo da su mene zvali (vise ih volim od njega) nego te katile koji ce ih trajno pokopati
za njih nema spasa
-
sumirprimus
#9785 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
dobro je, drugi nakon 7 kola, nije lose, a nije bas da smo igrali samo sa ekipama iz donjeg dijela, kako su neki pljuckali a vidimo pate se i vise 
- Charuga
- Globalni moderator
#9786 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma kakvi loše, ovo je odličan start za vas. Teško na titulu da možete ići, skoro nemoguće, a i Evropa je zajebana. Bitno je da u prvom dijelu skupite što više bodova, pa da nema tolikog pritiska u drugom.
Mi ćemo imati tu situaciju sigurno, pa će nam svako kolo do kraja sezone biti borba.
Mi ćemo imati tu situaciju sigurno, pa će nam svako kolo do kraja sezone biti borba.
-
sumirprimus
#9787 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
pa biiilo je price iz vaseg tabora od pojedinaca doduse, lako je njima igrali sa buducim drugoligasima
nama je prioritet i ovu sezonu opstanak kluba uz vracanje dugova.
sve preko toga, top
vracanje dugova traje i nije zavrseno. to ljudi zaboravljaju.
sve preko toga, top
- Charuga
- Globalni moderator
#9788 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma ja govorim u svoje ime, ovo je odličan start. Što više bodova u prvom dijelu, i onda u drugom opuštenije, bez pritiska.
-
sumirprimus
#9789 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
ma nema tu bez pritiska, i da imas deset bodova vise nisi miran, ovo ja iz iskustva borbe za opstanak 
- tovarish
#9790 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa nisu puno pogriješili. Sa jednim takvim ste i igrali ovaj vikend.sumirprimus wrote: ↑31/08/2021 14:17 pa biiilo je price iz vaseg tabora od pojedinaca doduse, lako je njima igrali sa buducim drugoligasima![]()
sve preko toga, top
-
sumirprimus
#9791 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
neka te, velez, zeljo, sarajevo siroki, u 7 kola ko je jos osto zrinjski i tc?malo li je?
-
Plunkett
#9792 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Najebacemo svi mi sljedeće godine, kad nastupi 2022 i sloboda kupi 10 najboljih igrača premijer lige 
-
sumirprimus
#9793 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
ha ha
divovi i dalje ste ispod?tako takoo
divovi i dalje ste ispod?tako takoo
- tovarish
#9794 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Respekt za vaše rezultate ove godine, ono je usmjereno na vašeg posljednjeg protivnika i njihovu budućnost.sumirprimus wrote: ↑31/08/2021 14:27 neka te, velez, zeljo, sarajevo siroki, u 7 kola ko je jos osto zrinjski i tc?malo li je?
-
sumirprimus
#9795 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
znam ja sta si ti mislio no ne slazem se s tom konstatacijom to jest vasom medjusobnom podjebancijom.
zeljo je zeljo, i broji se
zeljo je zeljo, i broji se
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#9796 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sad imate i amidzu i dajdzuFudbalski klub Sarajevo sa velikim zadovoljstvom obavještava navijače i bh. javnost da su uspješno okončane sve formalnosti, te da su Vincent Tan i Ismir Mirvić novi većinski investitori u klub.
- tovarish
#9797 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Naravno, bodovi se pišu i neka ih vama što više, a njima manje.sumirprimus wrote: ↑31/08/2021 14:41 znam ja sta si ti mislio no ne slazem se s tom konstatacijom to jest vasom medjusobnom podjebancijom.
zeljo je zeljo, i broji se![]()
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#9798 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
A neki mislili martovska....plain vanilla wrote: ↑31/08/2021 14:43Sad imate i amidzu i dajdzuFudbalski klub Sarajevo sa velikim zadovoljstvom obavještava navijače i bh. javnost da su uspješno okončane sve formalnosti, te da su Vincent Tan i Ismir Mirvić novi većinski investitori u klub.![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#9799 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
A sta vam je Sabrina? Nekom majka, nekom maceha?
-
sumirprimus