Tamam koliko i tebe Pfizer&co. Sta je suplja za indiju?
I Japan je od neki dan, upravo iz tih razloga, uveo Ivermectin u rani tretman oboljelih.
Moderator: O'zone
Tamam koliko i tebe Pfizer&co. Sta je suplja za indiju?

A, ko su ti "global experts"?!BadBoy wrote: ↑28/08/2021 11:58
Smiješno kad se jednim guglanjem sa plaže može ovako nešto opovrgnuti. De se bar malo potrudite, a ne ko Salik da nalijecete sa glupostima (ceo Pfizera se nije vakcinisao![]()
)
Pustite neka idu istraživanja, ako se dokaže šta, pustit će se u upotrebu. Do tada, ostali budite pametni i ne nasjedajte na internet gluposti.
Kakva je poenta ovoga ? Sta zelis da nam kazes ? Kakvu poruku da posaljes ? Da se ne treba vakcinisati ? Ti si nasao eto par slucajeva tih ljudi koji su valjda umrli od vakcina, a ja ti sada mogu isto tako linkovati hiljadu slika ljudi koji su bili u tim godinama i umrli od covida
Poentu ce shvatiti ko hoce, ko nece siroko mu polje, samo popustite nas.gamer4ever wrote: ↑28/08/2021 12:03Kakva je poenta ovoga ? Sta zelis da nam kazes ? Kakvu poruku da posaljes ? Da se ne treba vakcinisati ? Ti si nasao eto par slucajeva tih ljudi koji su valjda umrli od vakcina, a ja ti sada mogu isto tako linkovati hiljadu slika ljudi koji su bili u tim godinama i umrli od covida
Slabo pratiš radnju fabule, a i ne guziš nešto...developer10 wrote: ↑28/08/2021 10:22Nisam ni sumnjao da si, pored sto si antivakser, i ravnozemljas. Ni gravitacija ne postoji, je 'l tako?Capljina74 wrote: ↑28/08/2021 10:16
Zemlja je ravna ploča koju nose slonovi na leđima kornjače, a pica u Ciganki je okrenuta naopako.
Vidim iz pisanja da veze nemaš sa temom.![]()
Hajde daj jedan razlog zašto bi se trebalo vakcinisati?gamer4ever wrote: ↑28/08/2021 12:03
Kakva je poenta ovoga ? Sta zelis da nam kazes ? Kakvu poruku da posaljes ? Da se ne treba vakcinisati ? Ti si nasao eto par slucajeva tih ljudi koji su valjda umrli od vakcina, a ja ti sada mogu isto tako linkovati hiljadu slika ljudi koji su bili u tim godinama i umrli od covida
Pa nemoj sad bjezati kada te se nesto pita. Evo ja stvarno ne shvacam poentu, glup sam. Ljudi ipak u puno manjem broju umiru od vakcina nego od covida. Zasto se onda ne vakcinisati ?salik79 wrote: ↑28/08/2021 12:06Poentu ce shvatiti ko hoce, ko nece siroko mu polje, samo popustite nas.gamer4ever wrote: ↑28/08/2021 12:03
Sem što si bauštel stručnjak to si i padobranac.developer10 wrote: ↑28/08/2021 10:21A dusa draga, eto imas ti. Moje misljenje se poklapa s misljenjima desetina hiljada strucnjaka u svijetu a tvoje se poklapa s misljenjem miliona krezubih teoreticara zavjera.Capljina74 wrote: ↑28/08/2021 10:16
Zemlja je ravna ploča koju nose slonovi na leđima kornjače, a pica u Ciganki je okrenuta naopako.
Vidim iz pisanja da veze nemaš sa temom.
Ja sam samo u vezi ovoga pitao. Ako se rijetko desi da neko umre od vakcine, a puno cesce od covida, zasto se onda ne bi trebali vakcinisati da zastitimo sebe ? Jer salik ocigledno kada salje slike tih ljudi koji su umrli valjda implicira da se ne treba vakcinisati da bi se zastitilo, jer se moze umrijeti od vakcine
Više zarazna, jednaka klinička slika.BadBoy wrote: ↑28/08/2021 11:24Ja nisam nigdje vidio da je pisalo da je manje opasna. Dapače, stalno se upozoravalo na ovaj soj..Naslovnica wrote: ↑28/08/2021 11:21
Do prije neki dan se govorilo da je zaraznija ali manje opasna.
Ne zna čovjek da li bi se smijao ili bi plakao.
Kad ne znaš šta ćeš, udariš ad hominem. Btw, u Njemačkoj jesam, bauštelac nisam već software developer, plus profesor engleskog i književnosti.Capljina74 wrote: ↑28/08/2021 12:08Slabo pratiš radnju fabule, a i ne guziš nešto...developer10 wrote: ↑28/08/2021 10:22
Nisam ni sumnjao da si, pored sto si antivakser, i ravnozemljas. Ni gravitacija ne postoji, je 'l tako?![]()
Oče to kod vas bauštel stručnjaka.
Dovoljno je znati kakva se fama dizala oko oboljelih i umrlih u Indiji, da bi odjednom isparila. Bas kao i ovo:

Mene uznemiruje mantra oko toga da se svi trebamo vakcinisati i onda će nastati raj na zemlji. Od prvobitnog da se zaštite starije populacije podložne covidu i povećanoj smtrnosti, došli smo do toga da se ograničavaju osnovna ljudska prava, slobode i pravo izbora jer nije vakcinisan. Svako ko misli da se treba zaštiti, neka mu se obezbjedi vakcina. Svako ko ne želi, neka je svjestan da snosi rizik od posljedica. I to je sve!gamer4ever wrote: ↑28/08/2021 12:12Ja sam samo u vezi ovoga pitao. Ako se rijetko desi da neko umre od vakcine, a puno cesce od covida, zasto se onda ne bi trebali vakcinisati da zastitimo sebe ? Jer salik ocigledno kada salje slike tih ljudi koji su umrli valjda implicira da se ne treba vakcinisati da bi se zastitilo, jer se moze umrijeti od vakcine
Ko ti trese kavez? Boli što se nisam upecao kao drugi na to da si ti kao neki stručnjak za vakcine. Biće da si poznati virolog, mikrobiolog ili slično kad ljudi puše tvoje postoveCapljina74 wrote: ↑28/08/2021 12:10
Sem što si bauštel stručnjak to si i padobranac.developer10 wrote: ↑28/08/2021 10:21
A dusa draga, eto imas ti. Moje misljenje se poklapa s misljenjima desetina hiljada strucnjaka u svijetu a tvoje se poklapa s misljenjem miliona krezubih teoreticara zavjera.
Eto ti izraela svi se haman vakcinisali pa se opet zarazise,kakva vakcina i zastita.kritikos wrote: ↑28/08/2021 12:17Mene uznemiruje mantra oko toga da se svi trebamo vakcinisati i onda će nastati raj na zemlji.gamer4ever wrote: ↑28/08/2021 12:12
Ja sam samo u vezi ovoga pitao. Ako se rijetko desi da neko umre od vakcine, a puno cesce od covida, zasto se onda ne bi trebali vakcinisati da zastitimo sebe ? Jer salik ocigledno kada salje slike tih ljudi koji su umrli valjda implicira da se ne treba vakcinisati da bi se zastitilo, jer se moze umrijeti od vakcine
Sve je to okolokole nešto, ništa konkrento, neki tvoji izvedeni zaključi a znam da sa tim nisi najjači. Daj direktan dokaz da je Indija upotrebom ivermectina suzbila talas. Čekam.salik79 wrote: ↑28/08/2021 12:16Dovoljno je znati kakva se fama dizala oko oboljelih i umrlih u Indiji, da bi odjednom isparila. Bas kao i ovo:
A preporuka glavnog u Tokiju se temelji upravo na podacima iz zemalja koje primjenjuju tu terapiju u ranom lijecenju.
U vez Indije i Ivermectina, preporucujem ovaj clanak:
https://www.thedesertreview.com/opinion ... 19364.html