Yeste. Upravo tako zatitra kazaljka ali samo u jednom podioku, na primjer kad vozim 4tom konstantno i brzo to se ne desava, nego samo 2,3.To se desava kad konstantno vozis,drzis pretisnuto,i odjednom zatitraEvolution_IV wrote: ↑27/08/2021 17:46 jel ovo vjeshalice??
kako divlja kazaljka...meni je sa upaljenom klimom znala kazaljka hodat gore dole kod vecih obrtaja i ubrzanja, vjerovatno klizao pk kais koji se skoro raspao...kako je novi kais sve je normalno...
Kad vec pominjes kais, kad je radjen veliki servis poslije toga nekako nije auto radilo kao prije.Ne znam ti objasniti imam osjecaj kao da u leru remen u nekoj milisekundi kao stane.
Derala sam klimu danas, desavalo se ovo pocesto, ali kazem,kod mene nije to dramaticno da divljani auto i da gubim kontrolu.
Nekako me isprepadalo,a voza se otvoreno barem 80% kilometraze, jedino u gradu kucni kloc ubaca u 4,5 nezzz dze ga po gradu more u toj brzini handrljat,pa ga mozda ugusi, stvarno ne dimi i ne pali mi regeraciju, vuce sve regulara, ne trosi itd samo dilkani kazaljka na momenat
Hvala svima uzecu u obzir sve opcije da vidimo o cemu se radi