Ma nije.
Ima i dole u tekstu "personom non grate".
Ratnom zlocincu prici, taj Erdogan je jedan od glavnih ljudi koji je unistio Siriju, svi ISIlovci su presli preko Turske, kupovali naftu od ISILa, opljackali cijelu industrisku zonu Alepa(najveca industrijska zona na bliskom istoku), postoje snimci gdje kamioni u kilometarskim kolonama odvlace masine iz Alepa, onaj koji je rekao klanjat cemo dzumu u Omevijskoj dzamiji. Jadan je ovaj bosnjacki narod kad uzima Erdogana kao nekog zastitnika ili sta vec. Slobodan Milosevic je slao svoje koljace i davao punu podrsku VRS, Erdogan je to isto radio sa Sirijom.mO k3 wrote: ↑28/08/2021 10:52Nisam ja neki fan od erdoana , ali da sam imao mogucnost prisao bih i ja da ga vidimLudzak wrote: ↑28/08/2021 10:45
A šta to narod trpi??
Onako je narodu kako žele. Vlast je odraz naroda. Pa vidio si na Bašcarsiji. Dolazi Erdogan, naši se okupili ko da im je bog dosao.
Bolje nismo ni zaslužili. Treba ova drzava biti oduzeta od ruku Bosnjaka i Srba. Nisu oni sposobni upravljati jednom drzavom. A posebno demokratijom.
Hadzo je bio caruglavnomja wrote: ↑28/08/2021 11:35 neka ba, ipak je gorazde dalo prvog ambasadora u becu, prijestonici kulture ... kukavac hadzo preko radio amatera do fotelje ... ucili ga kako se escajg koristi, koga prvo treba pozdraviti ... a jezikni nas ne zna
kao i ovi sada, elementarno nepismeno i neobrazovano, sda sablon unistavanja zemlje
mali_balon wrote: ↑28/08/2021 08:30 A jeko ovak sluga sto ih prati u stopu u zelenom sakou i nekim plavim kariranim pantolama...jel to neki kao asistent da znam kad se oparim
I zar smije junosa crvenu kravatu nosat ......zar nije to sdp boja
![]()

E, ako ga s Erdoganom digne, onda fakat ne zasluzujemo bolje/g.drug_profi wrote: ↑28/08/2021 11:52 Da zakljucimo.
Bakir je pozvao Erdogana u pomoc da pokusa sebi dici rejting u svom narodu.
I to bi bilo to.

To je tokritikos wrote: ↑28/08/2021 11:53mali_balon wrote: ↑28/08/2021 08:30 A jeko ovak sluga sto ih prati u stopu u zelenom sakou i nekim plavim kariranim pantolama...jel to neki kao asistent da znam kad se oparim
I zar smije junosa crvenu kravatu nosat ......zar nije to sdp boja
![]()
![]()
Oh.... seljakluka... doduse njima da nije bilo Alije svadba bi bila znatno tanja...
Koliko je bacio na tabludrug_profi wrote: ↑28/08/2021 11:52 Da zakljucimo.
Bakir je pozvao Erdogana u pomoc da pokusa sebi dici rejting u svom narodu.
I to bi bilo to.
Svi pozvani uredno vakcinisani i revakcinisani,pa nije parada ni SFF.
emirolini wrote: ↑28/08/2021 12:04
e moji kmetovi... prepirite se oko vjere, Bosne i ciji je veci...
sve uvezano u pmIma text na raportu, nece da mi link ucita pravilnohttps://bit.ly/3Bn44ka
Ko je lik koji je Sebiji nosio kišobran i koji je bio svjedok na vjenčanju? Dobio je posao vrijedan milione
on ti je cuvo cipele pred dzamijom...preselio na ahiret wrote: ↑28/08/2021 12:50Ti nadgledo potvrde o vakcinaciji prije ulaska u dzamiju?
Bit ce zanimljivo pratit koji ce tenderi u buducnosti za ovog biti namjesteni.No ono što je zapalo za oko medijima i prisutnima jeste muškarac u kariranom zelenom sakou i kariranim plavim hlačama koji je također bio svjedok na građanskom vjenčanju.
Riječ je o Omaru Musabegoviću, dugogodišnjem prijatelju kćerke Bakira I Sebije Izetbegović koji danas živi i radi u Beogradu.
Musabegović je zastupnik turske kompanije Tasyapi u Beogradu koja gradi autoputeve po Srbiji i koja bi trebala graditi autoput između Sarajeva i Beograda uz finansiranje iz Turske.
On je dan uoči vjenčanja i dolaska Recepa Tayyipa Erdogana u Sarajevo u društvu predsjednika kompanije Tasyapi Emrullahom Turanlijem održao sastanak s ministrom prometa i komunikacija BiH Vojinom Mitrovićem, a o istoj temi se razgovaralo i prilikom Erdoganove posjete Predsjedništvu BiH.
Srbijanski mediji pišu da je u martu 2019. godine zbog projekta izgradnje jeftinih stanova privedeno petero ljudi, uključujući i direktora ogranka turske firme u Srbiji, Omara Musabegovića, zbog sumnje da su primali mito prilikom angažovanja podizvođačke firme
najvaznije je (bilo) biti blizak jasminiizvrsni direktor wrote: ↑28/08/2021 13:07Bit ce zanimljivo pratit koji ce tenderi u buducnosti za ovog biti namjesteni.No ono što je zapalo za oko medijima i prisutnima jeste muškarac u kariranom zelenom sakou i kariranim plavim hlačama koji je također bio svjedok na građanskom vjenčanju.
Riječ je o Omaru Musabegoviću, dugogodišnjem prijatelju kćerke Bakira I Sebije Izetbegović koji danas živi i radi u Beogradu.
Musabegović je zastupnik turske kompanije Tasyapi u Beogradu koja gradi autoputeve po Srbiji i koja bi trebala graditi autoput između Sarajeva i Beograda uz finansiranje iz Turske.
On je dan uoči vjenčanja i dolaska Recepa Tayyipa Erdogana u Sarajevo u društvu predsjednika kompanije Tasyapi Emrullahom Turanlijem održao sastanak s ministrom prometa i komunikacija BiH Vojinom Mitrovićem, a o istoj temi se razgovaralo i prilikom Erdoganove posjete Predsjedništvu BiH.
Srbijanski mediji pišu da je u martu 2019. godine zbog projekta izgradnje jeftinih stanova privedeno petero ljudi, uključujući i direktora ogranka turske firme u Srbiji, Omara Musabegovića, zbog sumnje da su primali mito prilikom angažovanja podizvođačke firme
I opet se ponavlja, ako si blizak srbima u necasnim radnjama, blizak si i sda![]()
Kad su dogovarali vjencanje i birali kumove, punica je samo jednom se zetu obratila: tebe niko nista nije pitao!last mohicans wrote: ↑28/08/2021 10:41Bila je Aksamija, a Berberovice nisam vidio na slikama. Dzaba sve ovom jađi, ne bih ja svoje punice s njegovom mijenjao za svu ujdurmu.