Oni vjeruju u monetarnog Boga.
SDA-All about
- tovarish
-
detroit-mercy
#65453 Re: SDA-All about
-
last mohicans
#65454 Re: SDA-All about
Koji strah, prijatelju moj? Nema to obraza, časti, poštenja. Što je najgore, unakazili su čisti Islam i njegove vrijednosti,da je normala drmati litre Chivasa, živjeti da Viktorom, zalomiti petkom naveče,onda se obuci u bijelo i doci u dzamiju da te vjenča reis, lično. Sva djeca ezdeaša, čast izuzecima, su probali sve poroke, da se ižive, mladi su,imat ce kad tobe doci..
- drag_gost
#65455 Re: SDA-All about
Ne mogu oni unakaziti Islam, oni su unakazili sebe i nas.last mohicans wrote: ↑27/08/2021 18:53 Koji strah, prijatelju moj? Nema to obraza, časti, poštenja. Što je najgore, unakazili su čisti Islam i njegove vrijednosti,da je normala drmati litre Chivasa, živjeti da Viktorom, zalomiti petkom naveče,onda se obuci u bijelo i doci u dzamiju da te vjenča reis, lično. Sva djeca ezdeaša, čast izuzecima, su probali sve poroke, da se ižive, mladi su,imat ce kad tobe doci..
-
detroit-mercy
#65456 Re: SDA-All about
Ima jena boljalast mohicans wrote: ↑27/08/2021 18:31Pa udaje se
Evo jedna za Zahu našeg
https://youtu.be/hTSg6S1h5V8
https://www.youtube.com/watch?v=dB4cmfTCPpE
- Login77777
-
DonieBrasco
#65458 Re: SDA-All about
Selam alejk polsao me Asim.
- Manual
#65459 Re: SDA-All about
Sjećam se Jasmine kad je klalala pit bulove po betaniji, a sad ko fol šerijat
-
detroit-mercy
#65460 Re: SDA-All about
-
detroit-mercy
#65461 Re: SDA-All about
No sikkriki, ako je premlad da vrti milione tamo nije premlad da vrti milion ovamoBilly The Pljuc wrote: ↑27/08/2021 18:32 Meščini da smo mi ipak najebali sa ovim mladoženjom, osam godina je mlađi od mlade, treba provjeriti sa njemačkim vlastima ove navode o uspješnom biznisu, nešto mi baš premlad da milione vrti tamo.
Edit: A malo pitah čika gugleta i evo šta se pronađe:
https://www.northdata.com/Humackic,+Camil,+Berlin/1dat
Ne znam šta bih rekao, sud donesite sami.
Evo još nešto: http://www.dyos.io/
-
last mohicans
#65462 Re: SDA-All about
Kafanska,nekafanska, papanska, tako ti je. Nije Sarajevo New York, da se ne zna. S vrlo bliskim ljudima ovoj mezimici sam bio u kontaktu,dok sam momkovao viđao sam je. A o njenoj nevinosti nek joj novopečeni muž sudi.thekupus wrote: ↑27/08/2021 18:41Kakve veze ima išta od toga što si naveo sa pričom o njenoj nevinosti? Obična papanska priča iz kafane, fuj.last mohicans wrote: ↑27/08/2021 18:28
Ne pričamo. Naše kcerke i sestre nisu mezimice,odrasle i odhranjene na kriminalu, pljački i korupciji. Nisu imale srecu da im babo i mater vedre i oblače drzavom, nisu bile te srece da zavrse likovnu akademiju i otvore marketinsku agenciju, ono bas spojivo. Nisu mogle uzeti organe reda da im se obezbijedi privatna svadba. Pošteno su zaradili za svoje svadbe, uprkos ovakvim kriminalcima koji vode, tj. ne vode zemlju, a lijepo su se izredali ovdje. Nisu nakrale i uzele sebi, kao dotična gospoda. A da je mezimica neko cestito i pošteno čeljade,mozda bi i imali razuma. Ali, nije, otkog je, da valja.
-
last mohicans
#65464 Re: SDA-All about
Ma znam da ne mogu, ali mogu i jesu iskrivili sliku Islama, pa vecina gleda na Islam kroz prizmu ovakvih ljudi, a to je pogresno, oni nisu Islam,niti su ikada bili.drag_gost wrote: ↑27/08/2021 18:55Ne mogu oni unakaziti Islam, oni su unakazili sebe i nas.last mohicans wrote: ↑27/08/2021 18:53 Koji strah, prijatelju moj? Nema to obraza, časti, poštenja. Što je najgore, unakazili su čisti Islam i njegove vrijednosti,da je normala drmati litre Chivasa, živjeti da Viktorom, zalomiti petkom naveče,onda se obuci u bijelo i doci u dzamiju da te vjenča reis, lično. Sva djeca ezdeaša, čast izuzecima, su probali sve poroke, da se ižive, mladi su,imat ce kad tobe doci..
- Billy The Pljuc
#65465 Re: SDA-All about
Dobro si, opet nam haman prodaju muda pod bubrege, lafo platio mladoženja, sad kad krenu k'o kod Mileta investicioni ciklusi, uspješnik otišao iz Stoca za jadna nam Njemačka, napravio dar-mar i okrenuo milione za kratko vrijeme i naravno vraća se u majčicu Bosnu kojoj sve duguje da joj se makar malo oduži, i njoj i narodu.detroit-mercy wrote: ↑27/08/2021 19:06No sikkriki, ako je premlad da vrti milione tamo nije premlad da vrti milion ovamoBilly The Pljuc wrote: ↑27/08/2021 18:32 Meščini da smo mi ipak najebali sa ovim mladoženjom, osam godina je mlađi od mlade, treba provjeriti sa njemačkim vlastima ove navode o uspješnom biznisu, nešto mi baš premlad da milione vrti tamo.
Edit: A malo pitah čika gugleta i evo šta se pronađe:
https://www.northdata.com/Humackic,+Camil,+Berlin/1dat
Ne znam šta bih rekao, sud donesite sami.
Evo još nešto: http://www.dyos.io/. Sad kad investitor iz Njemacke pokrene bizMis
![]()
Helem, će vrijeme pokaže zasigurno, vidimo već šta mlada odabere kao mjesto življenja, ostanu li ovdje, zna se.
-
Iker C
#65466 Re: SDA-All about
Divno je danas bilo biti Bosnjak i clan SDA u Sarajevu. Toliko pozitivne atmosfere, toliko policije ne da obezbjedi vjencanje vec da uvelica isto. Relano ko bi se usudio napasti svatove ili voljenog nam sultana Erdogana.
Svadba ko svadba, paranda pijanstva i kica; e pa to danas nije bilo slucaj, to je bila svojevrsna parada moralnosti, patriotizma i poznata mlada u bijelom.
Vjenacanje je pocelo pomalo neocekivano , uvazeni predsjednik SDA je malo govorio kao predsjednik ali vise kao babo prelijepe mlade. Za nas koji smo pomno slusali mogli smo zakljuciti da je uvazeni zastupnik Zahiragic buduci predsjednik SDA. Parafraziracu uvazenog predsjednika koji je otprilike rekao danas udajem kcerku mezimicu a tebe Hare ( aludirajuci na Zahiragica) zenim uskoro. Valjda je svima jasno da je on sin kojeg nikad nije imao.
Sto se tice muzike na svadbi, pocelo je pomalo tuzno pjesmom " Da te nije Alija". Iskreno svi smo plakali pa i nas sultan Taib Erdogan. Zatim je Fatmir zagrijao atmosferu pjesmom " Na prijestolju sjedi sultan". U tom momentu Erdogan vadi kesu lira i daje Fatmiru. Sve je zacinio Koke sa svojim evergrinom i pjesmom " Ma ti si glumica" , iskreno ne znam kome je upucena ali je uvazena profesorica Sebija dala baksis, necemo o cifri.
Najveseliji je bio uvazeni zastupnik Zahiragic koji je priprijetio mladozenji da se ne usudi povrijediti Jasminu , naravno tu je bio i Irfan Horasijo Nefic koji je dao instituacionalbu zastitu Jasmini.
Sta reci na kraju, jos sam pun utisaka , pa cu mozda i sutra opsirnije....
Svadba ko svadba, paranda pijanstva i kica; e pa to danas nije bilo slucaj, to je bila svojevrsna parada moralnosti, patriotizma i poznata mlada u bijelom.
Vjenacanje je pocelo pomalo neocekivano , uvazeni predsjednik SDA je malo govorio kao predsjednik ali vise kao babo prelijepe mlade. Za nas koji smo pomno slusali mogli smo zakljuciti da je uvazeni zastupnik Zahiragic buduci predsjednik SDA. Parafraziracu uvazenog predsjednika koji je otprilike rekao danas udajem kcerku mezimicu a tebe Hare ( aludirajuci na Zahiragica) zenim uskoro. Valjda je svima jasno da je on sin kojeg nikad nije imao.
Sto se tice muzike na svadbi, pocelo je pomalo tuzno pjesmom " Da te nije Alija". Iskreno svi smo plakali pa i nas sultan Taib Erdogan. Zatim je Fatmir zagrijao atmosferu pjesmom " Na prijestolju sjedi sultan". U tom momentu Erdogan vadi kesu lira i daje Fatmiru. Sve je zacinio Koke sa svojim evergrinom i pjesmom " Ma ti si glumica" , iskreno ne znam kome je upucena ali je uvazena profesorica Sebija dala baksis, necemo o cifri.
Najveseliji je bio uvazeni zastupnik Zahiragic koji je priprijetio mladozenji da se ne usudi povrijediti Jasminu , naravno tu je bio i Irfan Horasijo Nefic koji je dao instituacionalbu zastitu Jasmini.
-
Johnny_x
#65467 Re: SDA-All about
Pravi i istinski vjernik ce biti pravedan prema svemu, pa kad ti dijete ubije nekog u saobracajnoj nesreci, trazit ces oprost od porodice i Boga, a neces nikako iskoristi svoju moc da bi sina spasio robije. Dobar dio Bosnjaka to i ne zna, ali Erdoganov sin je ubica, koji je pobjegao sa mjesta nesrece i nije nikad odgovarao, da li bi se izvukao da mu Erdogan nije otac?tramvajtrojka wrote: ↑27/08/2021 18:42il povuci jbt na ovoj svadbi u dzamiji vise osoba koje piju i vuku lajne nego vjernika Erdogan mozda je samo musliman i onaj krezavi dzaferovic ovo ostalo sve da sravnis begovu gluho bilo nakon njih komotno![]()
- JohnnyS
#65468 Re: SDA-All about
Zar smije šerijatsko prije sudskog? Meni nisu dali u crkvi dok nisam vjenčani list donio?
-
splinter
#65469 Re: SDA-All about
Milion keka za vjenčanje i to vjerojatno od porodične ušteđevine, a skuckalo se nešto para i od biznisa s respiratorima.
Tako to rade ljudi koji žive od svog rada
Tako to rade ljudi koji žive od svog rada
-
Patton44
#65470 Re: SDA-All about
Cuj nek joj sudilast mohicans wrote: ↑27/08/2021 19:07Kafanska,nekafanska, papanska, tako ti je. Nije Sarajevo New York, da se ne zna. S vrlo bliskim ljudima ovoj mezimici sam bio u kontaktu,dok sam momkovao viđao sam je. A o njenoj nevinosti nek joj novopečeni muž sudi.
Sto ti svoju nisi sudio.
- Ludzak
#65471 Re: SDA-All about
Kakav islam? Pravi islam je u Afganistanu, Iranu, Saudijskoj Arabiji, Pakistanu. I tim islamskim republikama.
Dajte, otkad su bogovi poceli hodati ovom drzavom, i mijesati u sve pore drustva i zivota, od tada je krenuo i rat, i od tada je krenula propast drzave i drustva.
Religije i politika, posebno potpomognuto novčanim sredstvima, su opijumi za narod.
Dajte, otkad su bogovi poceli hodati ovom drzavom, i mijesati u sve pore drustva i zivota, od tada je krenuo i rat, i od tada je krenula propast drzave i drustva.
Religije i politika, posebno potpomognuto novčanim sredstvima, su opijumi za narod.
- General War
#65472 Re: SDA-All about
Jel ko narucio pjesmu " prvi sam joj kosu mrsio" od uzvanika?Iker C wrote: ↑27/08/2021 19:16 Divno je danas bilo biti Bosnjak i clan SDA u Sarajevu. Toliko pozitivne atmosfere, toliko policije ne da obezbjedi vjencanje vec da uvelica isto. Relano ko bi se usudio napasti svatove ili voljenog nam sultana Erdogana.
-
laik1981
#65473 Re: SDA-All about
Ma mladozenja sve platio.. Dedo mu nakro jos za titinog vakta.. Zamisli izlezavao robiju zbog privrednog kriminala i u zatvoru upoznao Aliju.. Sta ti je sudbina da im se unuci spoje
- JohnnyS
#65474 Re: SDA-All about
Bezze mi je ta priča je li mlada nevina. Jel mladoženja nevin? Koga to boli kurac uopće
-
laik1981
#65475 Re: SDA-All about
Pa i u saudiji ti je religija opijum za narod.. Oni seici zive razvratnije nego tajkuni u USA i Rusiji.. Svugdje ti je religija igrica za sirotinju.. Ima ona hljeba i igara (citaj hljeba i religije).Ludzak wrote: ↑27/08/2021 19:23 Kakav islam? Pravi islam je u Afganistanu, Iranu, Saudijskoj Arabiji, Pakistanu. I tim islamskim republikama.