Mama (61), me (40), i ostatak uposlenih, cca 20 osoba (večina 45+), smo isti dan vakcinisani i onda revakcinisani i apsolutno niko nije ni mrvice nikakvih nus pojava razvio, osim jednog lika koji je zbog odlaska u eu primio phajzer i sutra dan nije došao na posao zbog temperature, a čak je i prebolovao koronu bio...tramvajtrojka wrote: ↑26/08/2021 23:00kod kineza je tako nikakvih posljedica nema znam sest osoba koje su ga primile raznih uzrasta i nista dok kod az je pola pola situacijadječak sa šibicama wrote: ↑26/08/2021 22:50 Dva dana proslo, za sada nista, nikakvih nuspojava nema, ili mi je imunitet odlican ili su me uboli placebom.![]()
Možda eto da dodam da što je osoba bila starija to je mjesta uboda bilo lagano rumenije, ali samo znači rumenije kao ubod komarca vizuelno, ali opet tvrdim bez bola, otoka i upale i bilo kakvih drugih i sličnih nus pojava
ps. Kada samo analizirali za i protiv vakcina na tržištu, većinski smo odabrali kineze, jer su što se tiče nus pojava najbolje kotirali, drugi plus za nas neuke je bio što je ona kao jedina napravljena kao sve vakcine koje smo primili do sada, dok se kod drugih kao nešto mijenjalo na rna
ps. Također ostatak jako starijih članova moje uže i šire porodice (70+) je primio astrazeneku i svi su prošli skroz ok...