Malo sam zahrdjao na ovim temama, ali smatram da imam jos stagod za pokazat
Hocu da kazem da je ona teorija da se 80% zena lozi na 20% muskaraca zapravo jako blizu istine.
Naprosto tih 20% imaju tu neku vibru, energiju sta vec, koju zene kao intuitivna bica osjete i namirisu i to je to. Cak fizicki izgled tu uopste nije presudan. Anegdotalno, par mojih prijatelja i poznanika koji su teski zenskarosi, zapravo izgledaju vrlo prosjecno. Opet znam ih nekoliko da su pojam muske ljepote a smotani su ko kurac i zavrsili su sa nekakvim ostrokondzama.
A i generalno dosta je cesca kombinacija ruzan muskarac-lijepa zena nego lijep muskarac i ruzna zena. Nije to slucajno i ne moze se svesti samo na to da ruzni/a ima para.
On the other hand, muskarcima je kod zena najbitniji fizicki izgled. Sto bi rekao Silvio Berlusconi, zena pod broj 1 mora biti predmet tvoje pozude pa onda sve ostalo
I to je razlog zasto su zene u prednosti. Fizicki izgled se da dovesti u red i sva sila industrije je tu da im pomogne. Kod muskaraca je ili se rodis sa tim ili ne rodis.
Sto ne znaci da rad na sebi ne donosi rezultate.
Moral of the story je da bih preporucio momcima koji ocigledno nisu u ovih 20%, a nisu dok ovdje traze pomoc, je da se pomire sa tom cinjenicom i ne uporedjuju se sa njima. Umjesto toga potrebno se posvetit sebi, svom fizickom ali i psihickom "izgledu", dusevnom zdravlju, erudiciji i materijalnom statusu. Cim na tim poljima ostvare napredak, emitovat ce puno bolju energiju, a to ce kreirati sanse sa njeznijim spolom