Aluminijski konstrukcijski profili

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
brucelee

#1 Aluminijski konstrukcijski profili

Post by brucelee »

Zdravo, u potrazi sam za konstrukcijskim alu profilima, izgledaju ovako:

Image

Na piku ima nekoliko oglasa gdje se prodaju slicni profili ali u ogranicenim kolicinama i specificnih dimenzija. Guglao sam firme koje se bave proizvodnjom i distribucijom profila i uspio sam naci katalog EuroRoal d.o.o. gdje ih nude kao opciju, medjutim provjerio sam i nemaju ih vise.

Zna li neko gdje se mogu kupiti ovakvi profili, po mogucnosti vecih dimenzija da se onda mogu rezati kako mi treba?
BijesniPuz

#2 Re: Aluminijski konstrukcijski profili

Post by BijesniPuz »

Da pokusas kod firme Feal ?
Mislim da su najjaca firma u BiH sto se tice proizvodnje aluminijskih profila..
Hakiz

#3 Re: Aluminijski konstrukcijski profili

Post by Hakiz »

brucelee wrote: 27/08/2021 15:05 Zdravo, u potrazi sam za konstrukcijskim alu profilima, izgledaju ovako:

Image

Na piku ima nekoliko oglasa gdje se prodaju slicni profili ali u ogranicenim kolicinama i specificnih dimenzija. Guglao sam firme koje se bave proizvodnjom i distribucijom profila i uspio sam naci katalog EuroRoal d.o.o. gdje ih nude kao opciju, medjutim provjerio sam i nemaju ih vise.

Zna li neko gdje se mogu kupiti ovakvi profili, po mogucnosti vecih dimenzija da se onda mogu rezati kako mi treba?
Za CNC ili :lol:

Tražio i ja. Pa zaključio Banggood bi bio izvor...
brucelee

#4 Re: Aluminijski konstrukcijski profili

Post by brucelee »

Hakiz wrote: 27/08/2021 15:22
brucelee wrote: 27/08/2021 15:05 Zdravo, u potrazi sam za konstrukcijskim alu profilima, izgledaju ovako:

Za CNC ili :lol:

Tražio i ja. Pa zaključio Banggood bi bio izvor...
Ma ne za CNC, trebam napraviti neku vecu konstrukciju i bitna mi je modularnost (da mogu dodavati elemente na ove šine i slicno), velicine otprilike 200x150cm. Tesko da tolike dimenzije mogu naruciti za dostavu.

FEAL nisam jos provjerio. Poslat cu upit, hvala na sugestiji.
Post Reply