Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
General War wrote: ↑24/08/2021 12:46
Srpstvo se ogradilo prika moj, ti kmekavci ti prizemlje helikoptere da ne mozes gasiit pozar, jos ti pride da zajebancija bude kompletna posalju svoj da gasi po hercegovini ...ne moras nista placat, tamam si podesen na rad na 33 obrtaja. Ne mogu da vjerujem, koja kratkovidost u patrijotske dijaspore
Nek si nam rek'o...
da se predamo ili da odmah sami sebe pokoljemo, da se Mitar ne muci?
A zene same sebe da siluju iz istog razloga?
"Prika moj", srpstvo ce tako popusiti kitu, da ce brisati usta jos generacijama.
A znas zasto? Odgovor je u tvom postu: ako je svrha srpstva da se napakosti drugima, onda na kraju tog puta ceka djavo, da naplati prije fajronta.
Tako da... nastavite.
Umjesto sto zakljucujes da treba kapitulaciju potpisati, ja sam vise da se stvari pocnu nazivati pravim imenom...nece srbi na drzavnom nivou saradjuivati, ok zasto bosnjaci sjede na entitetskom? Nece srbi ( i hrvati) sjediti po parlamentima...ok sto bosnjaci sjede po raznim agencijama i potpisuju kredite i pare za te iste " kocnicare"...smidt bi morao reagovati.
Poenta je, bosnjaci kao narod imaju mnooogo vece neprijatelje medju njima samima nego sto su ovi drugi...sve zarad para.
Nek si nam rek'o...
da se predamo ili da odmah sami sebe pokoljemo, da se Mitar ne muci?
A zene same sebe da siluju iz istog razloga?
"Prika moj", srpstvo ce tako popusiti kitu, da ce brisati usta jos generacijama.
A znas zasto? Odgovor je u tvom postu: ako je svrha srpstva da se napakosti drugima, onda na kraju tog puta ceka djavo, da naplati prije fajronta.
Tako da... nastavite.
Umjesto sto zakljucujes da treba kapitulaciju potpisati, ja sam vise da se stvari pocnu nazivati pravim imenom...nece srbi na drzavnom nivou saradjuivati, ok zasto bosnjaci sjede na entitetskom? Nece srbi ( i hrvati) sjediti po parlamentima...ok sto bosnjaci sjede po raznim agencijama i potpisuju kredite i pare za te iste " kocnicare"...smidt bi morao reagovati.
Poenta je, bosnjaci kao narod imaju mnooogo vece neprijatelje medju njima samima nego sto su ovi drugi...sve zarad para.
Da nije tog i takvog srpstva, od kojeg nas on lafo brani, Bakir ne bi opstao ni dva dana.
Da nije tog i takvog srpstva, od kojeg nas on lafo brani, Bakir ne bi opstao ni dva dana.
Srbi su dobili sve sta su htjeli i vise zbog babe mu i njega danas...ali srbi ne glasaju za Bakira
Black swan wrote: ↑24/08/2021 12:33
iskrcavaju se amričke trupe da prave drugim narodima države po njihovoj mjeri
Pa dosad i jesu, ali su se svugdje i ukrcali, a sudeći po posljednjem ukrcavanju u Kabulu, ne vjerujem da će biti baš uspješni u daljnjem nation buildingu
Meni nije, ali je interesantno kako ljudi uzimaju lopatom i niko nista, sva cast.
.
E, sad se fino vrati unazad, pa ces na pocetku tog uzimanja lopatom naci "niko ne sme da vas bije".
A to nije rekao ni Alija, ni Franjo, ni Kucan, vec...
General War wrote: ↑24/08/2021 13:12
Meni nije, ali je interesantno kako ljudi uzimaju lopatom i niko nista, sva cast.
.
E, sad se fino vrati unazad, pa ces na pocetku tog uzimanja lopatom naci "niko ne sme da vas bije".
seln wrote: ↑24/08/2021 13:19
.
...i kakve to veze ima sa BiH 2021?
Kakve veze imaju Martovske Ide sa rimskim gradjanskim ratom?
Da hoce vise i ovaj Kristijan da povuce neki potez da znamo na cemu smo, da li je jos jedan zabrinuti sa 30.000 mjesceno ili ce konacno biti neko faktor pormjene, a sve su prilike da je i on jedan od cuvara Dodika, Barkira, Covica tj. drzanja statusa quo.
DonieBrasco wrote: ↑24/08/2021 14:04
Da hoce vise i ovaj Kristijan da povuce neki potez da znamo na cemu smo, da li je jos jedan zabrinuti sa 30.000 mjesceno ili ce konacno biti neko faktor pormjene, a sve su prilike da je i on jedan od cuvara Dodika, Barkira, Covica tj. drzanja statusa quo.
Imas sitiaciju prirodne nesrece, a on niti da se pocese, ne ulijeva povjerenje da ce raditi sto se ocekuje od njega.
Zbog fotografije sa Naserom Orićem i pjesme u čijem izvođenju je učestvovao sa svojih 13 godina, pjevaču Sadiku Hasanoviću iz Srebrenika (finalista Zvezda Granda) večeras je zabranjen ulazak u Republiku Srbiju i to doživotno.
U međuvremenu Srbijom slobodno šetaju ratni zločinci, ubice i kriminalci, ljudi koji su učestvovali u masovnim ubistvima i progonima nesrpskog stanovništva u agresiji na Bosnu i Hercegovinu, poput Duška Kornjače, Novaka Đukića, Radoslava Jankovića, Svetozara Kosorića, Tomislava Kovača.
Oprezan Kristo. Ode i vrati se Merkelica od glavnog Bacuske, prodje finih dana od nametnutog Inzkovog zakona a Svabo jos mjerka. Ocigledno su ruske i kineske blokade otupile ostricu njemackog diplomate. A i neka se malo sve stisa pa onda diplomatska oluja. Bik iz Laktasa nece docekati Bozic, kako je krenulo.
“Ne postoji u BiH visoki predstavnik, postoji predstavnik par zemalja. Jedva čekam da da vidim kako taj Schmidt nešto poduzima, što sanjari Džaferović”, kazao je Dodik.