Jesu li mladji ili stariji ljudi?JohnnyS wrote: ↑24/08/2021 07:50
Jest.
Vezano uz druge napisane pizdarije, sve i da se ljude liječi samo gledajući Youtube kanale i natječući se tko će staviti više pacijenata bespotrebno na respirator, to ne mijenja činjenicu da se prije dvadeset dana nitko ni na što nije žalio, a sad ljudi dolaze masovno, desetci dnevno da ih netko "bespotrebno stavi na respirator".
Terorizam Forte i kriznog staba
Moderator: O'zone
- zubi
#1276 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
- jazzer
#1277 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Ja ne mogu da vjerujem da je neko ovo napisao. A svasta sam procitao ovdje.Tesla Edison wrote: ↑24/08/2021 06:36
Sad bih ja postavio pitanje, jesu li ti ljudi za raspiratora ili kisika, ili su spojeni na iste čisto iz straha, neznanja, onako?
Čisto pitam, poučen iskustvom iz Italije gdje su ogromnu većinu preminulih bespotrebno spajali na aparate i tako ih bukvalno ubili.
Idem logikom, medijsko sijanje straha, procuri nos, panika, testiranje, doktori u strahu od delte odmah šalju u bolnicu, čovjeka tad još veća panika uhvati, u bolnici već nije dobar, najviše zbog straha, doktor u bolnici kad ga vidi takvog uplašenog, blijedog, slabo diše koliko se prepao, spaja ga na aparate,....... sahrana, dženaza, opelo,..... Covid žrtva.....
Tako je bilo u Italiji, vjerovatno i širom svijeta, tako da vjerujem da je i sada isto.
Placebo virus sa dobrim EPP-om.
Ko god je ostao kući, nije se testirao ili se testirao ali odbio bolnicu, taj je i preživio. Paracetamol, ibuprofen, limun, čaj i ko nov poslije. Do sada nije zabilježen slučaj kovid preminulog mimo bolnice. Pametnom dosta.
Dodju ljudi sa simptomima prehlade u bolnicu, uhvati ih panika, prepadnu se i umru
Malo paracetamola, limuna, caja i tzv. korona nestane kao dlanom o dlan.
Jarane, ako ti stvarno mislis ovo sto si napisao onda ti imas puno veci problem od korone.
- salik79
#1278 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Argumenti jok, ha?Alfons Kauders wrote: ↑24/08/2021 07:42Ja mislim da ti imaš malo ozbiljnijih zdravstvenih problema od Covida...
-
adsubzero
#1279 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Ja volim da mislim da je covjek samo uporan trol, ali danas nikad ne znas. Svakakvih bolesnika ima.jazzer wrote: ↑24/08/2021 08:41Ja ne mogu da vjerujem da je neko ovo napisao. A svasta sam procitao ovdje.Tesla Edison wrote: ↑24/08/2021 06:36
Sad bih ja postavio pitanje, jesu li ti ljudi za raspiratora ili kisika, ili su spojeni na iste čisto iz straha, neznanja, onako?
Čisto pitam, poučen iskustvom iz Italije gdje su ogromnu većinu preminulih bespotrebno spajali na aparate i tako ih bukvalno ubili.
Idem logikom, medijsko sijanje straha, procuri nos, panika, testiranje, doktori u strahu od delte odmah šalju u bolnicu, čovjeka tad još veća panika uhvati, u bolnici već nije dobar, najviše zbog straha, doktor u bolnici kad ga vidi takvog uplašenog, blijedog, slabo diše koliko se prepao, spaja ga na aparate,....... sahrana, dženaza, opelo,..... Covid žrtva.....
Tako je bilo u Italiji, vjerovatno i širom svijeta, tako da vjerujem da je i sada isto.
Ko god je ostao kući, nije se testirao ili se testirao ali odbio bolnicu, taj je i preživio. Paracetamol, ibuprofen, limun, čaj i ko nov poslije. Do sada nije zabilježen slučaj kovid preminulog mimo bolnice. Pametnom dosta.
Dodju ljudi sa simptomima prehlade u bolnicu, uhvati ih panika, prepadnu se i umru.
Malo paracetamola, limuna, caja i tzv. korona nestane kao dlanom o dlan.![]()
Jarane, ako ti stvarno mislis ovo sto si napisao onda ti imas puno veci problem od korone.
- zubi
#1280 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Jasta je nego trol... al nije vise zanimljiv, a on to ne konta.
- Tesla Edison
#1281 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Kojih ba 10000? U to samo mogu vjerovati panikbotine bez grama mozga i razvijene logike.Alfons Kauders wrote: ↑24/08/2021 07:47Znači 10 hiljada ljudi nam je umrlo jer nisu pili čaj i limun? Uključujući neke ljude koje sam poznavao, od kojih su neki bili zdravstveni radnici?Tesla Edison wrote: ↑24/08/2021 06:36
Kad si zadnji put bio kod psihijatra? Pročitaj ovo što si napisao i zapitaj se da li bi trebao otići na pregled?
-
adsubzero
- Tesla Edison
- Tesla Edison
- JohnnyS
#1285 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
zubi wrote: ↑24/08/2021 08:40Jesu li mladji ili stariji ljudi?JohnnyS wrote: ↑24/08/2021 07:50
Jest.
Vezano uz druge napisane pizdarije, sve i da se ljude liječi samo gledajući Youtube kanale i natječući se tko će staviti više pacijenata bespotrebno na respirator, to ne mijenja činjenicu da se prije dvadeset dana nitko ni na što nije žalio, a sad ljudi dolaze masovno, desetci dnevno da ih netko "bespotrebno stavi na respirator".
Većinom stariji, ali ima i mlađih, da se ne lažemo ima i par cijepljenih u bolnici. Danas se proširuju kapaciteti bolnice u novoj zgradi za prijam bolesnika.
Ponavljam, ne ulazim u mnoge nelogičnosti ove bolesti, kako to da prije dvadeset dana nije bilo nikog, a danas se trči širiti covid bolnicu, ne ulazim u mjere kriznog stožera, lutanja s brojem doza cjepiva, ovo ono, samo kažem kako jest. A jest tako da je navala počela.
-
adsubzero
#1286 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Buncas sine
- avetinja
#1287 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Što se tiče virusa, virus defitinitvno nije lažan. Da li je prirodni ili vještački o tome se može razgovarati, ali nešto postoji. Kod nas je najgori period bio februar-mart kada su mladi ljudi počeli umirati, oni ispod 30 godina. Pitajte nekog medicinara koji je radio gore šta misli o svemu tome. Prema mojim informacijama, 90% KCUS-a je vakcinisano. Nije bilo nikakve prisile za vakcinisanje. Dakle, nije obična gripa, jer se klinička slika znala potpuno mijenjati za 2 sata. Ne ulazim hoće li se neko vakcinisati ili ne, ali virus postoji i nije obična gripa.
-
adsubzero
#1288 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Kao doktor znaci gledas i ne vjerujes. Pacijenta ostavis u petak u stabilnom stanju sa kasljem i blagom upalom pluca, u ponedjeljak saznas da je u nedjelju umro, pluca totalno propala. I to se stalno ponavlja sa jasnim sablonom.avetinja wrote: ↑24/08/2021 10:48 Što se tiče virusa, virus defitinitvno nije lažan. Da li je prirodni ili vještački o tome se može razgovarati, ali nešto postoji. Kod nas je najgori period bio februar-mart kada su mladi ljudi počeli umirati, oni ispod 30 godina. Pitajte nekog medicinara koji je radio gore šta misli o svemu tome. Prema mojim informacijama, 90% KCUS-a je vakcinisano. Nije bilo nikakve prisile za vakcinisanje. Dakle, nije obična gripa, jer se klinička slika znala potpuno mijenjati za 2 sata. Ne ulazim hoće li se neko vakcinisati ili ne, ali virus postoji i nije obična gripa.
-
hladan.preminger
#1289 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
slično tako i h1n1 pokosi djecu. za par sati dijete iz blaže slike treba kiseoničnu potporu jer se bori za svaki dah.adsubzero wrote: ↑24/08/2021 10:50Kao doktor znaci gledas i ne vjerujes. Pacijenta ostavis u petak u stabilnom stanju sa kasljem i blagom upalom pluca, u ponedjeljak saznas da je u nedjelju umro, pluca totalno propala. I to se stalno ponavlja sa jasnim sablonom.avetinja wrote: ↑24/08/2021 10:48 Što se tiče virusa, virus defitinitvno nije lažan. Da li je prirodni ili vještački o tome se može razgovarati, ali nešto postoji. Kod nas je najgori period bio februar-mart kada su mladi ljudi počeli umirati, oni ispod 30 godina. Pitajte nekog medicinara koji je radio gore šta misli o svemu tome. Prema mojim informacijama, 90% KCUS-a je vakcinisano. Nije bilo nikakve prisile za vakcinisanje. Dakle, nije obična gripa, jer se klinička slika znala potpuno mijenjati za 2 sata. Ne ulazim hoće li se neko vakcinisati ili ne, ali virus postoji i nije obična gripa.
to sam se uvjerio na ličnom primjeru.
uglavnom nije zajebancija koga covid dovede do bolnice
-
Trappist
#1290 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Da to ti nisi doktoradsubzero wrote: ↑24/08/2021 10:50Kao doktor znaci gledas i ne vjerujes. Pacijenta ostavis u petak u stabilnom stanju sa kasljem i blagom upalom pluca, u ponedjeljak saznas da je u nedjelju umro, pluca totalno propala. I to se stalno ponavlja sa jasnim sablonom.avetinja wrote: ↑24/08/2021 10:48 Što se tiče virusa, virus defitinitvno nije lažan. Da li je prirodni ili vještački o tome se može razgovarati, ali nešto postoji. Kod nas je najgori period bio februar-mart kada su mladi ljudi počeli umirati, oni ispod 30 godina. Pitajte nekog medicinara koji je radio gore šta misli o svemu tome. Prema mojim informacijama, 90% KCUS-a je vakcinisano. Nije bilo nikakve prisile za vakcinisanje. Dakle, nije obična gripa, jer se klinička slika znala potpuno mijenjati za 2 sata. Ne ulazim hoće li se neko vakcinisati ili ne, ali virus postoji i nije obična gripa.
-
adsubzero
#1291 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
- dječak sa šibicama
#1292 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Kad Cerkez kaze "eto uzivali smo 3 mjeseca, vrijeme je za reset" zar postoji neko iole intelignatn, ko ne vidi nista pogresno u tim rijecima?
Halo, ispada da mi odnosno nadlezni odnosno Cerkez, moze diktirati virusu kad da se pojavi, kad da nas malo ostavi na miru, kad da podivlja a kad da ne podivlja.
Halo, ispada da mi odnosno nadlezni odnosno Cerkez, moze diktirati virusu kad da se pojavi, kad da nas malo ostavi na miru, kad da podivlja a kad da ne podivlja.
- preselio na ahiret
#1293 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Sta ocekivat od lika koji se kao klinac umalo nije ugusio jer je glupan i ne razmislja,od malih nogu slusa druge a ne razmislja glavom.Slika se na tekmama veleza i ide u masu a sad hoce da jebe one koji se od pocetka pridrzavamo mjeradječak sa šibicama wrote: ↑24/08/2021 10:59 Kad Cerkez kaze "eto uzivali smo 3 mjeseca, vrijeme je za reset" zar postoji neko iole intelignatn, ko ne vidi nista pogresno u tim rijecima?
Last edited by preselio na ahiret on 24/08/2021 11:04, edited 2 times in total.
- zubi
#1295 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Jest ispade, bas je tako rekaodječak sa šibicama wrote: ↑24/08/2021 10:59 Kad Cerkez kaze "eto uzivali smo 3 mjeseca, vrijeme je za reset" zar postoji neko iole intelignatn, ko ne vidi nista pogresno u tim rijecima?
-
Trappist
#1296 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Jeste otprilike tako rekao. Mozes li barem jednom mjesecno dati neki komentar sa prosto prosirenom recenicom ? Nek te drugarica mogy posavjetuje malozubi wrote: ↑24/08/2021 11:04Jest ispade, bas je tako rekaodječak sa šibicama wrote: ↑24/08/2021 10:59 Kad Cerkez kaze "eto uzivali smo 3 mjeseca, vrijeme je za reset" zar postoji neko iole intelignatn, ko ne vidi nista pogresno u tim rijecima?
Halo, ispada da mi odnosno nadlezni odnosno Cerkez, moze diktirati virusu kad da se pojavi, kad da nas malo ostavi na miru, kad da podivlja a kad da ne podivlja.![]()
![]()
- zubi
-
adsubzero
- Tesla Edison
#1299 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Slobodan udarac: Uvedite restrikcije za nevakcinisane u BiH
- spinel_
#1300 Re: Terorizam Forte i kriznog staba
Ovo lagano pada na Ustavnom sudu. Isto kao i za kazne za maske.