Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
delina wrote: ↑18/08/2021 18:14
xrp je vjerovatno dobro ulaganje, x5 minimalno kad se nagode...
ali ja ganjam ove od 100-400 mjesta, a sa dobrom pričom i projektima, od njih očekujem 10-30X do kraja godine, pa da odem u peeemmmziju
Btc na trendlineu,ako probije idemo opet na mars
Ali,paziti da ne bude fakeout breakout,jer jos uvijek je moguce uzeti GBTC po 15% nizoj cijeni od Greyscalea
Gekon wrote: ↑20/08/2021 10:18
Odose XRP i ADA gore, srecom sam nakupovao dok su bili bas dole, Cardana sam kupio dok je oko EUR bio.
Ja kupih par hiljada Cardana po 0.9$, dobio sam od stakea oko 150 do sada, ne postoji banka u kojoj bi tu kamatu ostvario.
I ja sam kupovo na ca. 0.9$ i dokupio jos na 1.3$. Razmisljam da prodajem uskoro, jer ne vjerujem da ce doci do 10$ kao sto pisu svugdje. Na 10$ bi dosli do marketcapa nod 450 Milijardi, nekako mi puno zvuci.
Ja kupih par hiljada Cardana po 0.9$, dobio sam od stakea oko 150 do sada, ne postoji banka u kojoj bi tu kamatu ostvario.
I ja sam kupovo na ca. 0.9$ i dokupio jos na 1.3$. ijenu će Razmisljam da prodajem uskoro, jer ne vjerujem da ce doci do 10$ kao sto pisu svugdje. Na 10$ bi dosli do marketcapa nod 450 Milijardi, nekako mi puno zvuci.
I meni mozak grebe danima, šta raditi i kako postupiti. Sa druge strane, market cap je proizvod trenutne cijene i količine u opticaju, a cijenu određuje ponuda i potražnja. Ako Cardano isporuči SC na vrijeme i ne bude problema, tek će onda nastupiti prava potražnja (DeFi, NFT i šta sve ide sa SC), a preko 70% ga je u stakeu. Nadam se da bi moglo doći do supply shocka i katapultirati cijenu u nebesa.
I ja sam kupovo na ca. 0.9$ i dokupio jos na 1.3$. Razmisljam da prodajem uskoro, jer ne vjerujem da ce doci do 10$ kao sto pisu svugdje. Na 10$ bi dosli do marketcapa nod 450 Milijardi, nekako mi puno zvuci.
I ja sam kupovo na ca. 0.9$ i dokupio jos na 1.3$. ijenu će Razmisljam da prodajem uskoro, jer ne vjerujem da ce doci do 10$ kao sto pisu svugdje. Na 10$ bi dosli do marketcapa nod 450 Milijardi, nekako mi puno zvuci.
I meni mozak grebe danima, šta raditi i kako postupiti. Sa druge strane, market cap je proizvod trenutne cijene i količine u opticaju, a cijenu određuje ponuda i potražnja. Ako Cardano isporuči SC na vrijeme i ne bude problema, tek će onda nastupiti prava potražnja (DeFi, NFT i šta sve ide sa SC), a preko 70% ga je u stakeu. Nadam se da bi moglo doći do supply shocka i katapultirati cijenu u nebesa.
Prodao sam pola, tj. Oko 1700 komada na 2,50, imam jos ca. 1800 komada, njih cu ostavit. Izvuko sam svoje pare i imam mali plus. Nije lose, jebat ga.
Ja ti se izvinjavam, mislio sam na RX 570 4 GB.
Kontao sam da probam RVN sljedeće sedmice i da, u Sarajevu sam.
Malo manje od dvi marke , ma ako ne koristiš tu karticu nabaiv neku maticnu, malo memorije napojnu i stavi negdje na balkon ili podrum nek drnda . Ma narod nakaci sve sto ima, s ovom trenutnom cijenom coina i cijenom struje kod nas ima profita i na 8-9 godina starim grafuljama, 20 pf pa 20 pf .
Sarlo Akrobata wrote: ↑21/08/2021 16:22
Uh, moracu farmu prebaciti kod staraca, ovdje 0,29€/KW
Ma hajd, zato imas rx3080 a mi sa ovim sirotinjskim od prije 5 godina .Nakupuj ti polovnih ovih rx amd pa šalji , rx 470 ako naletiš jedno 100 komada polovnih ispravnih